Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nušok nuo laido žiurkėnas, mestlek man sms i skype ,nukeltas būsi su savo žiniom ir išmok rašyt kevale.

Visų pirma neesu lietuvis ir manau dauguma šio forumo narių tai žino. Į skype? Jei reikia pats man į jį rašyk jį profilyje gali rasti. Na mano žinios manau didesnes negu tavo, kadangi kiek matau tu tesugebi nesamones skelt bei įžeidinet kitus forumo narius, bei ryteriaut per laidą. O tai dar karta įrodo, kad esi nesubrendęs žmogus. 

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Visų pirma neesu lietuvis ir manau dauguma šio forumo narių tai žino. Į skype? Jei reikia pats man į jį rašyk jį profilyje gali rasti. Na mano žinios manau didesnes negu tavo, kadangi kiek matau tu tesugebi nesamones skelt bei įžeidinet kitus forumo narius, bei ryteriaut per laidą. O tai dar karta įrodo, kad esi nesubrendęs žmogus. 

Riteriaut ? aš nieko prieš ir apie realybę. Juokingi toki žmonės kurie giriasi savimi, o dar užsirašęs "Professional web coder" pilnametystės sulauk,gauk šios srities diploma,o paskui vadinkis tuo kas esi, o ne kuo nori tapt. Girdėjau kažką, kad lenkuos dušmanu dirbi, silkę suvalkuos į turgų vežioji.

Būtum rimtas bx būtum parašęs administracijai,kadangi esi duhamoras siknas plauni tai sugalvojai paplatinti. Ir ką ? manai tai ka pakeis ? Man tik žmonių gaila kuriu pw paviesinti ,nes daugelis vartoja ir kitur siuos pw. Sedi dabar kaip ponas mika ant stalo padejas ir *Myliu SuperGames.lt* tarpzandi sildai, *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* . Ne mus nubaudi, bet kitus žmones, kevale.

Už išbandyma - 213.164.114.211 per šventes nesėdėsi prie pc,internetas gali strigt.

zmogau, turejau omenyje kad atsidariau notepad ++ ir pamaciau savo vartotoja ir pasakiau kad tikra. Nesijaudink prie tavo acc nesijungiau, ne mano ipas. Peace uz fake apkaltinima
(redaguota)

Vaikas esi vaiku ir liksi. Šūlei skriaudžia tai dabar forume bandai įsilietį. Mažas pyderiukas man čia kažka sakys? Eik pasiek tiek kiek aš debile tu, o poto man kažka sakyk. 12 metis ujibanas man čia pis protą. Kūrva kodėl gi tiek daug lietuvių dalbajobų... Tau svajot dar apie tiek kiek aš pasiekęs. 

Parodyk savo pasiekimus, ką pasiekei per savo gyvenimą (būtų gerai diplomų nuotraukos ir panašiai).

Tie 6 projektai kurie startavo užsidarė po dienos? Ar po dviejų?

Redaguota , nario Silvestras V.

Sančio, jeigu turėjai 6 projektus tai kur jie dabar? Ar parašysi buvo uždaryti nes neturėjau laiko, and same shit, eilinis tavo atmazas būtų, kiek kartu kūriai projekta ir nei vieno iki šiol nežinau, nes jis nebuvo startaves, nebent pamenu ta karta kai buvai pas Arme į vergove paimtas. O ir šiaip kas čia paplatino ta duomenų baze yra paskutinis vaikas, jog taip padarė, šis projektas buvo vienas unikaliausių, taip pat ir savininkai buvo normalūs, niekas čia neišsišokinėdavo, buvo viskas tvarkingai. Bet jo duomenų bazės paplatinimo dar galima lengvai atsigauti, gyvas pavizdys aš ir Silvestras, mūms buvo taip pat, o po tokio dalyko dar sugebėjom paimti ir 100 žmonių rekorda, taip kad siūlau vaikams nebegaruoti ir jei jau žlugdot projeketus, ar bent stengiatės, turėkit kuom patys pasigirti, atsirado kietuoliai vieni už kitus bandantys kažką rimtesnio primest.

Nenuleisk rankų Gagri, sekmės.

Sančio, jeigu turėjai 6 projektus tai kur jie dabar? Ar parašysi buvo uždaryti nes neturėjau laiko, and same shit, eilinis tavo atmazas būtų, kiek kartu kūriai projekta ir nei vieno iki šiol nežinau, nes jis nebuvo startaves, nebent pamenu ta karta kai buvai pas Arme į vergove paimtas. O ir šiaip kas čia paplatino ta duomenų baze yra paskutinis vaikas, jog taip padarė, šis projektas buvo vienas unikaliausių, taip pat ir savininkai buvo normalūs, niekas čia neišsišokinėdavo, buvo viskas tvarkingai. Bet jo duomenų bazės paplatinimo dar galima lengvai atsigauti, gyvas pavizdys aš ir Silvestras, mūms buvo taip pat, o po tokio dalyko dar sugebėjom paimti ir 100 žmonių rekorda, taip kad siūlau vaikams nebegaruoti ir jei jau žlugdot projeketus, ar bent stengiatės, turėkit kuom patys pasigirti, atsirado kietuoliai vieni už kitus bandantys kažką rimtesnio primest. Nenuleisk rankų Gagri, sekmės.

Prasidėjo visokiausie įsilaužimai į acc po šitos duomenų bazes paplatinimo..Na bet gerai kad administracija nebuvo durniai ir nepakeite žaidėjų slaptažodžių nes forume jau temos buvo kuriamos kad pakeistu slaptažodžius taip pat ir manaji norėjo.Beja Sancio nestumk kad čia editas pats Gagris sake kad nuo GRP 4 lygtais kure šita modą..O pats nieko nesugebi sukurt ..Kaip Silvestras sake turėjai tokius projektus kurie užsidare po 1,2 dienų..Atsimenu dar kažkokį lygtais ten Racing serverį kuriai bet ir tai dienos šviesos neišvydo..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Bazaras kai tikro pacano, šiknoj sėdi joj ir liksi, neaxujielink ir neprimesk čia visų galų spec,klaune. Jeigu gėdijiesi savo lenkiškos tautybės,tėviškės kurioje tave padarė nereikia čia viešintis, juk žinai,kad lenkai lietuvoje nelabai populerūs, nu kaip tu tai nežinau gi mėgsti šiknukes paplaut dūxams , žinai gi tu viską,malalietkose tupėjęs,duxai rimtesni nei tu,grįžęs prie pc užsimeti ačkarikus pelę ant klavetūros tiesi ir skelbi visiems,kad Sancio is Professional web coder. Pasilenkęs įsikask į pimpalą nerėkęs čia, mordą zuikio įpisęs,primeta dėdę programišių kai galvoj vietoj smegenų siulas,kad ausys nenukristu.

Kam tu čia keli bangas ? Manai esi čia kažkam labai įdomus ? Visi žinom tokius kurie mano esantys protingesni už kitus, stabaliai jei nuddosintum kanors tai nebent už mamos litus pirktu booteriu.

Patarimas visiems, ne tik šio projekto administracijai, į ateitį:

Išmokite hashinti slaptažodžius ( md5, whirlpool, crc32 ir t.t. ). Yra tikrai daug pamokų tiek forum.sa-mp.com tiek šiame forume, todėl manau hashindami slaptažodžius apsisaugosite nuo visko.

Yra žmonių kurie neprisidirba, jiems nieko nenutinka. Tiesiog nereikia prisiimti viso darbo sau. Dabar matau nutrintas redagavimas. But... kaip jaustumėtės, jei kažkas pasisavintų jūsų darbą? Turbūt lygiai taip pat. 

Karoli, sėkmės su m4.

cleanlogo.png

Žmonės stengiasi gerą projektą padaryti o kaškokie pienburniai žlugdo, kiek vargo gi įdėtą. ;/

O kai tie "žmonės" suaugs, supras kad leido pinigus ir laiką veltui, nes aš asmeniškai jau supratau kad užtenka tų serverių, visi svajoja sukurti toki kaip sarg ar lmg, o sarg jau yra ant tiek ištobulintas, ne vien skriptinimo prasme bet patys zaidejai sukure tokia atmosfera kad niekas nesukurs nieko geresnio serverio kad ir koks gm butu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...