Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, iškarto pradėsiu nuo to jog 2 asmenis ieško projekto, norėtume eit į viena projekta, nes labiausiai mums sekasi dirbti komandiškai.
Mūsų slapyvardžiai SA:MP pasaulyje: Silvestras (Twinkle_Toes), Šarūnas (Bruno_Damian). Mes turėjome projektą BridgeTown.lt kuris susilaukė 100 žaidėjų rekordo,
aišku tai buvo tikriausiai pirmasis mūsų toks "rimtesnis" projektas, todėl jame praleidome daug klaidų ir galiausiai užsidarėme.

Ką mes galime pasiūlyti?

Scriptinimas.
Mapinimas. http://imgur.com/a/9lTtphttp://imgur.com/a/EiQZp
SMS mokėjimų sistemos pajungimas.
Minimalūs IPB gebėjimai.
Gan nemažas lankytojų atvedimas.
Savo modifikacijos naudojimas jūsų projekte.
Bei visos kitos smūlkmenos būtinos projektui.

Reikalavimai

Projektas turi turėti lietuvišką domena.
Būtu gerai jog turėtumėt savo modifkacija (iš bėdos prisijungsim ir su savo)
Taip pat mes prisijungtume tik kaip projekto dalis, įneštume daugiausiai darbo į projekta, todėl savininkas turėtu investuoti.
Modifikacijos neduosime matyti tol kol negausime pirmūjų serverio uždirbtų pinigėlių, nebent jūs mus samdysite ir mokėsit iš savo kišenės.

Visus kitus reikalus aptarsime Skype. Mūsų kontaktiniai duomenys: saras.psd (su tašku) ir silva_ronaldo1

(redaguota)

Rekomenduoju. Buvo kazkada nkg projekte silvestras. Dabar tikrai daugiau ismano darba savo. Beje ar sms sisitema moketumete padaryti ne ant mokejimai.lt bet ant fortumo? P.s. Po nauju jei neisvarau i uzsieni galime kurti projekta jei norit. Kadangi domenas yra gaudomas is karantino. Jei norit daugiau info pm. Arba ryt skype.

Redaguota , nario Almantas T.

Rekomenduoju. Buvo kazkada nkg projekte silvestras. Dabar tikrai daugiau ismano darba savo. Beje ar sms sisitema moketumete padaryti ne ant mokejimai.lt bet ant fortumo? P.s. Po nauju jei neisvarau i uzsieni galime kurti projekta jei norit. Kadangi domenas yra gaudomas is karantino. Jei norit daugiau info pm. Arba ryt skype.

O šito jau nežinau, nemėginom niekada.

Tai užsidarėt dėl to, kad klaidų kode buvo?

Buvo asmeniniu problemų, tikrai nesusijusiu su projektu.

(redaguota)

1.Sakiai esi veberis koduoji HTML / CSS / IPB  pawno ir dar ten ~ belenkiek, poto sakiai kad nelabai moki, hm... -_- 

2.Su tavimi kalbant neimanoma žmoniškai susikalbėti, nes parašai viena dalyka, o tu nesusigaudai kas, kur ir kaip.

3.Taip pat manom jog tu esi kažkoks vaikis, kuris tekopijuoti moka, dėkim, pvz: Dogberry.lt pavadinimas. :unsure: 

ir šeip manau jog tu esi per jaunas, taip pat tavo praeitis miglota, turėjai milijonus projektu, perki - parduodi, ir t.t. Todėl nežinom ko iš taves ateityje galima tikėtis. :ph34r: 

Redaguota , nario Borya

1.Sakiai esi veberis koduoji HTML / CSS / IPB  pawno ir dar ten ~ belenkiek, poto sakiai kad nelabai moki, hm...  -_- 

2.Su tavimi kalbant neimanoma žmoniškai susikalbėti, nes parašai viena dalyka, o tu nesusigaudai kas, kur ir kaip.

3.Taip pat manom jog tu esi kažkoks vaikis, kuris tekopijuoti moka, dėkim, pvz: Dogberry.lt pavadinimas.  :unsure: 

ir šeip manau jog tu esi per jaunas, taip pat tavo praeitis miglota, turėjai milijonus projektu, perki - parduodi, ir t.t. Todėl nežinom ko iš taves ateityje galima tikėtis.  :ph34r: 

:DD

1. Taip moku koduoti HTML dizainus, taipogi redaguoti, tvarkyti TVS.. ( Taipogi ir IPB ) Buvau užsiminęs kad moku PHP, bet pasakiau kad mažai temoku, nes dar ne viską išmokau, dar daug liko.

2. Tai kad jūs patys rašėt tikras nesąmones, siūliau negirdėtus pavadinimus, o jums terūpi visokios nesąmonės..

3. DogBerry.LT buvo kaip pvž. Iš tiesų šitas pavadinimas yra unikaliausias Lietuvoje. Tai kad aš daviau jums tik pvž, kad galėtų būti taipogi unikalus pavadinimas...

4.1. Jaunas? Nu ir kas jei tiek moku, turiu viską ko reikia, ir tikrai nemanau kad visi tokie "jauni" kaip aš tai turėtų.

4.2. Miglota todėl nes tokie kaip jūs ir žlugdo projektus, kiek kartų žlugau dėl scripterio ( Aišku, buvo ir tokių projektų kur ir aš buvau kaltas )

4.3. Parduodu todėl, kad išviso išleidęs 100 LT atgaučiau bent tuos 30 LT...

4.4. Iš manęs galima tikėtis daug, visapusiškos paramos, geros svetainės, gero administratoriaus ir dar daugiau...

:DD

1. Taip moku koduoti HTML dizainus, taipogi redaguoti, tvarkyti TVS.. ( Taipogi ir IPB ) Buvau užsiminęs kad moku PHP, bet pasakiau kad mažai temoku, nes dar ne viską išmokau, dar daug liko.

2. Tai kad jūs patys rašėt tikras nesąmones, siūliau negirdėtus pavadinimus, o jums terūpi visokios nesąmonės..

3. DogBerry.LT buvo kaip pvž. Iš tiesų šitas pavadinimas yra unikaliausias Lietuvoje. Tai kad aš daviau jums tik pvž, kad galėtų būti taipogi unikalus pavadinimas...

4.1. Jaunas? Nu ir kas jei tiek moku, turiu viską ko reikia, ir tikrai nemanau kad visi tokie "jauni" kaip aš tai turėtų.

4.2. Miglota todėl nes tokie kaip jūs ir žlugdo projektus, kiek kartų žlugau dėl scripterio ( Aišku, buvo ir tokių projektų kur ir aš buvau kaltas )

4.3. Parduodu todėl, kad išviso išleidęs 100 LT atgaučiau bent tuos 30 LT...

4.4. Iš manęs galima tikėtis daug, visapusiškos paramos, geros svetainės, gero administratoriaus ir dar daugiau...

Neidomus tie tavo pasiteisinimai, dar ir pradėjo mus prikišinėti jog per mus jo projektai žlunga. cha, šmaikštuolis tu. Tai jeigu išleidi, ir poto vėl parduodi, tai kam tada perki? Jeigu nieko nesigauna, tas ir atmušė mus nuo taves. (pinkdildo)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4186 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...