Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

20 balsai

1. 1. Kurt ar Nekurt ?

Recommended Posts

Sveiki taigi minehost.lt balance susikaupė jau 9.60lt :o vien iš nuorodos paspaudimų :D tai yra 960 žmonių kurie paspaudė mano nuoroda !!

Na man nėra ką veikti jau kaip antras mėnesis blaškausi iš vieno žaidimo į kita ir nesurandu kur pasilikti tad pagalvojau gal reiktų mėginti kurti serverį :) na turiu sugalvojęs idėja tai Survival/Pvp dabar pagalvojot kad dar vienas eilinis šūdservis :D bet idėja kitokia mėginčiau padaryti kad kas norėtų žaist tiesiog Survival(be pvp) tai ir žaistų statytūsi sau namą ir panašiai :) o kas norėtų pvp tai galėtų eit pvp su kitais žaidėjais :) na gal kas pagalvosit kad padarysiu kaip kokį hub ar kaip ten jie kur būna keli žaidimai viename t.y koks SurivalGames,Surival,Creative ir panašiai nu jie visi vyksta skirtinguose pasauliuose o mano idėja yra padaryti Survival/Pvp viename pasaulyje :) na laukiu nuomonės :D

****Do Apyrankės**** Fb:

su tokiom temos kurti ar nekurti toli nenueisi tad nezinau net ka ir cia tau pasakyti daryk viska pagal save ... :D

Na aš čia labiau klausiau jūsų nuomonės ką manot apie mano idėja :D

Megink ,jei nori galiu padėti buildinti ,jei reikia pakviesk į skype : Kimazas1230 

Ačiū jei reikės susisieksiu :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Jei tai bus eilinis su iš interneto ištrauktai pluginais serveris, tai nekurk.

Manyčiau kad Lietuvos didieji serveriai turi tuos pačius iš interneto ištraukus pluginus :) tiesiog jie susikonfigūravo pagal save o dėl žmonių skaičiaus tai reklama daro savo ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Tu galvoji už 9.60 tu kažką sukursi? Tu nejuokauk

už 20lt sms buvau sukūres serverį :) kuris pasiekė 28 žmonių rekordą per viena savaite :) bet dėje teko išvažiuoti tad serveris liko be priežiūros ir taip sakant numirė :D Vps buvo pirktas iš pns.lt žinau visi keikė jį kad prastas ir pns koks dabar yra hostas.eu :D bet tikrai neturiu priekaištų jam kai naudojau pats :) visa mėnesį viskas veikė nebuvo užstrige ar panašiai :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Cia jau pats turi apsispręsi ar kurti ar nekurti? Mes neįtakojame tavo apsisprendimo.

Kas teisybė tas teisybė :) bet klausiu jūsų nuomonės :) nes pavyzdžiui jeigu man atrodo įdomi idėja o ji vapshie neįdomi ir niekas nežaistų tai man irgi reikia paklaust kitų kaip jiems idėja :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...