Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi,

Bandau savo šansus rasti jau startavusį, ar beveik startavusį RPG/GRP projektą, prie kurio galėčiau prisijungti kaip skripteris.

Apie mano patirtį

Mokintis skriptinti pradėjau prieš keletą metų, turėjau ilgas pertraukas, bet šiais metais vėl tapau aktyvus ties pawn kodavimu. Metų pradžioje pradėjau kurti savo gamemode, kurį taip pat kuriau su pertraukomis. Vis dėl to kurti nuo nulio nėra taip lengva. Šiuo momentu gamemode turi nemažai sistemų, nuo pagrindinių kaip tr. priemonės ir namų, iki stiprių apsaugų nuo ginklų ir kt. Paminėjau šį gamemode, kadangi tai turbūt vienintelis variantas, kuris jums gali parodyti mano sugebėjus, nes nei esu sukuręs jokių pamokų, nei FS/Includes ir paplatinęs šiame forume. Apie gamemode galite sužinoti šiek tiek daugiau šioje temoje, kurioje ankščiau ieškojau komandos narių: http://www.supergames.lt/topic/198796-ie%C5%A1kau-maperio-kuris-gal%C4%97t%C5%B3-pakeisti-mane/. Šiuo metu taip pat turiu perdaręs darbų ir direktorių sistemas.

Plačiau apie tai, ką galiu daryti

• Dirbti su MySQL (R33+)
  • Kurti įvairias sistemas, Jūs pasakote ko norite - aš padarau, jokių problemų
  • Piešti textdraws. Naudoju TDE, turiu labai minimalius pavizdžius šiuo metu, bet dirbu supratingai, "vaivorykščių" nepiešiu
  • Padėti administracijoje susitvarkyti su žaidėjais, jei būtina

Tiesiog norėčiau paminėti, kad atlieku darbus greitai ir kokybiškai. Jei kartais atsirastų klaida, aš ją  visada ištaisyčiau per trumpą laiką. Nebuna to, ko negalima ištaisyti ar pakoreguoti su manimi.

Ko tiksliai ieškau ir noriu?

Ieškau projekto, kuris jau yra startavęs arba greitu metu startuos. Privalote turėti savo gamemode, kuris nėra paplatintas. Taip pat svarbu, kad savininkas ar savininkai nebūtų mažamečiai, būtų supratingi ir rimtai nusiteike. Dirbčiau už tam tikrą atlygi, nesvarbu ar būtų dalis nuo pelno, ar mokėtumėte kiekvieną kartą kai atlieku darbą. Galite siulyti savo pasiulymus patys.

Susidomėje rašykite A.Ž arba skype: vaidas212

Redaguota , nario .eko

Tu tik neužpyk ir neįsižeisk, bet esi toks žmogus kuris ieško neįmanomų dalykų, tu tiesiog nori ateiti ir beveik nieko nedaryti, taip sutinku aš irgi ieškočiau tokio kelio, bet juk reikia pamąstyti kad, jau toks projektas kuris sukūrė savo gamemod'ą turės skripterį ir kito tikrai neieškos. Tu kitaip pasakius nori ateiti į projektą kuris jau susikūręs ir ten dalintis pelnu, tad tavo darbo jo kūrimui būtų įdėta 0. Tad susimąstyk ar vertą ieškoti ir gadinti savo reputacija. :) Sėkmės

Tu tik neužpyk ir neįsižeisk, bet esi toks žmogus kuris ieško neįmanomų dalykų, tu tiesiog nori ateiti ir beveik nieko nedaryti, taip sutinku aš irgi ieškočiau tokio kelio, bet juk reikia pamąstyti kad, jau toks projektas kuris sukūrė savo gamemod'ą turės skripterį ir kito tikrai neieškos. Tu kitaip pasakius nori ateiti į projektą kuris jau susikūręs ir ten dalintis pelnu, tad tavo darbo jo kūrimui būtų įdėta 0. Tad susimąstyk ar vertą ieškoti ir gadinti savo reputacija. :) Sėkmės

Yra atvejai, kai skripteriai palieka projektus ir nėra kam tęsti darbų, atlikti atnaujinimus, taisyti klaidas ir kitą. Teisinga tavo nuomonė, bet taip pat ir atlygis mano nebus toks, koks būtų jei prisidėčiau prie kurybos nuo pradžios.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...