Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

// 19.11.2014

Atnaujinta tema. Ieškau maperio, kuris galėtų pakeisti mane!

Taip pat galima peržėti esančią serverio modifikaciją.

Sveiki forumo dalyviai,

Jau kurį laiką kūriu savo "real-life" gamemode ir tikslas yra ankščiau ar vėliau atidaryti projektą. Veiksmas vyks Los Santos didmiestyje dėl įvarių priežasčių:

» Miestas yra labai didelis ir daug galimybių įgyvendinti įvairias sistemas

» Mažas kiekis panašaus tipo serverių yra sukurtų Los Santos mieste

» Esantys projektai, kuriuose veiksmas vyksta šiame mieste - yra išnaudoję mažą dalį viso miesto

Ir taip toliau...

Kad kurimas tęstusi sparčiau nei dabar labai norėčiau surasti sąžiningą ir patirusį map'ų kūrėją (maperį). Šiuo metu viską darau pats, mapinu ir koduoju. Abu darbai man patinka vienodai, bet aš asmeniškai jaučiuosi geriau koduodamas nei kurdamas map'us. Tiesiog mano vaizduotė dirba lėtai ties map kurimu ir aš geriau rašysiu kodus, kol kitas asmuo, žinantis ką daro, kurs map'us.

Šiek tiek informacijos apie mane

Vardas yra Vaidas, gyvenu Jungtinėje Karalystėje ir esu 17-os metų. Domėtis sa-mp serverių kurimu pradėjau prieš +- 3 metus su gan ilgom pertraukom tarp to laiko. Turiu didelį potencialą dirbti su kodavimu ir taip išeina, kad nuo kitų mokslo metų eisiu į universitetą mokintis Informatikos (Computer Science). Pabaigęs universitetą esu nusiteikęs dirbti su programų kurimu, programavimu.

Jei norite sužinoti daugiau apie mane, tik paklauskite!

Apie serverį - kas bus ir kas jau yra sukurta, kaip viską įsivaizduoju

Šiuo metu yra sukurta keletas sistemų ir pasistengsiu aprašyti ko daugiau apie jas:

» Namų sistema

5b4e9dc8f479737a390769a5d6e3e0e0158.png

Namų sistema nėra labai išskirta iš kitų. Galite:

- Nusipirkti iš valdžios ir turėti 1 namą

- Parduoti namą kitam žaidėjui

- Pirkti namą iš kito žaidėjo

- Naudotis namo seifu, kuriame galite įdėti: ginklus, narkotikus, pinigus

- Užrakinti bei atrakinti duris, nereikės kviesti kitų žaidėjų į vidų

Namų sistema vis dar bus tobulinama, kad kiti žaidėjai galėtų gauti jūsų namo raktą, jei jį jiems duosite ir bus pridedama daugiau parduodamų namų. Šiuo momentu, jei neklystu, yra 152 parduodami namai Los Santos mieste.

» Telefonų sistema

5a4301c98f8ebfac173e5ae4d75d497c167.png

Telefonas iš tikro atsiranda ant jūsų ekrano (textdraw), ant kurio galima spaudinėti įvairius mygtukus ir atlikti funkcijas. Taip pat prie telefono prisideda ir kūrybingesnė pati sistema t.y. kaip ji veikia. Nuo šiol bus galima užsisakyti telefono ryšio paslaugas tokias kaip internetas. Su interneto paslaugomis, galėsite naudoti savo telefoną, kad klausitumėtes radijos ar įeitumėte į Los Santos interneto svetainę (svetainę žaidime, ne į tikrą svetainę). Taip pat galėsite keisti telefono ekrano užsklandą.

Ateityje sistema bus patobulinta, pridėsiu dalykus tokius kaip telefono dangtelio spalvos pakeitimą, telefonų ryšiai (telefonų parduotuvė šiuo metu yra neaktyvuota bei neužbaigta tel. ryšių sistema) ir kitą.

» Nuosavo transporto sistema

18b7e702e2d659cf23f82e72c7e29259533.png

Dvejų automobilių sistema, kuri leidžia žaidėjams turėti po dvi nuosavas tr. priemones. Šioks toks pokytis yra automobilių bagažinė. Dabar galėsite ne tik įdėti įvairius ginklus, šarvus ar narkotikus, bet ir vieną dviratį.

» Biznių sistema

Dauguma kompanijų bus galima nusipirkti ir jas valdyti per savininko pultą (valdyti pelną ir prekių vienetus, kuriuos reikės užsisakynėti iš furistų). Biznių sistema yra beta stadijoje - tai reiškia, jog paminėtos funkcijos yra tik kelios iš galimų ir daugiau funkcijų bus pridėta ateityje.

» Keletas darbų su direktoriais ir be

Apie darbus visi žinome kaip jie veikia, panašiai ir čia. Vienas pokytis, kad direktoriai turės naujus direktorių pultus (galbūt jau egzistuoja kai kuriuose serveriuose). Direktoriai dabar galės sukurti 3 skirtingus rangus ir kiekvienas rangas turės šiek tiek išskirtiną algą, pvz. žemiausias rangas uždirbs 11$/min, kitas 12$min ir aukščiausias 13$/min.

» Banko sistema

6c175c9b178e1056522ad908cb5a5630596.png

Bankas - nėra labai išskirtinas iš kitų serverių bankų sistemų, bet viena iš retesnių funkcijų yra tai, jog dabar galėsite pervesti pinigus tiesiogiai iš savo rankų arba iš savo banko sąskaitos į kito žaidėjo banko sąskaitą. Ar kitas žaidėjas yra prisijunges, ar ne - tai visiškai nerūpi tol, kol žaidėjo sąskaita egzistuoja sistemoje.

» Draudimo sistema

f3ed123fdc245fcc053f0f5622e26092859.png

Jau yra galima apdrausti savo gyvybę bei transporto priemones. Kiekvieno tipo draudimas tęsiasi 7 dienas ir pasibaigus, draudimą galima vėl atnaujinti. Turint gyvybės draudima neteks mokėti už savo gydymą, kai susižeisite (atsidursite ligoninėje). Transporto priemonės draudimas taip pat tęsiasi 7 dienas. Tr. priemonei sugedus (sunaikinus), remontas kainuos tik pusę kiek kainuoja normaliai.

Šioks toks aprašymas apie tai, ką kuriu. Žinoma, sistemos paminėtos viršuje gali buti ir su daugiau funkcijų pačiame gamemode. Taip pat, šios ir kitos esančios sistemos serveryje gali būti atnaujintos su Jūsų pagalba, jei teiksites prisidėti prie manęs!

Atlygiai

Jei rasiu atitinkanti kriterijus maperį, jam atiteks 30% pinigų nuo surinkto pelno po projekto pradžios.

Dėkui už Jūsų dėmesį ir tikiuosiu sulaukti pasiūlymų prisijungti. Prašome rašyti šioje temoje arba tiesiogiai man į skype/A.Ž. Skype ID: vaidas212

// 19.11.2014

Atnaujinta tema. Ieškau maperio, kuris galėtų pakeisti mane!

Taip pat galima peržėti esančią serverio modifikaciją.

Redaguota , nario .eko

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...