Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0a5a95526da820ef6d87a9fc4326a6f7231.png

Sveiki visi !! 

Ieškomi reklamuotojai!

Atlygis:

Realūs pinigai.

Forume rangas "Reklamuotojas".

Statutas serveryje.

Ieškome žmonių kurie :

Moka bei gali tinkamai,su teigiamu rezultatu reklamuoti/išreklamuoti projektą!

Tau turi būti ne mažiau kaip 14-15 metų, turėti skype su nemažai kontaktų,paskyras serverių forumuose. (supergames ir t..t)

Mūsų kontaktai:

skypeID: povilassalivop

Taipogi, noriu priminti, kad serverio startas jau šį ŠEŠTADIENĮ !

Kaimeliai.lt

8494953e69137d07d3f7b871f91a3366541.png

Vyksta atrankos į serverio prižiūrėtojus ! – Anketas gali rasti šia nuorodą :

http://www.kaimeliai...ėtojų-atrankos/

8d65960febdc788d3d900bbf5ab3d84a449.png

Iš pradžių užsidarė, nes nesurado gero skripterio ir nemokėjo ištaisyt tūkstančio bug'ų. Dabar parašė kiek jie per tą užsidariusį laiką padirbo, kad jie ten viską "sukūrė", nors tarp naujienų tik parašyta, kad visokios sistemos dar tik "kuriamos". Apipisinėjimas vidury dienos. Sąvininkas bandė įrodyt, kad moka skriptint, bet nelabai ką parodė. Moderniausias serveris Lietuvoje ? Per daug lakią fantaziją turi. Nebeišlaikė nervai ir užblokavai mane ant forumo ? Dėl to, kad bandžiau kitiem atmerkt akis ? Tu esi tik dar vienas fantazuotojas, kuris galvoja, kad susikraus turtus iš serverio be jokių pastangų. Pasakorius.

SHFitnE.jpg

"""Nebeišlaikė nervai ir užblokavai mane ant forumo ? Dėl to, kad bandžiau kitiem atmerkt akis ? Tu esi tik dar vienas fantazuotojas, kuris galvoja, kad susikraus turtus iš serverio be jokių pastangų. Pasakorius."""""

Nežinau dėl ko buvai užblokuotas,negaliu pasakyt nes ne aš tai padariau.

Kiek nuomonių tiek individų, tu teigi jog mūsų projektas "lėvas" ar panašiai,kiti mano jog mūsų projektas geras. Kaip sakiau tu turi savo nuomonę , kiekvieną nuomonę priimu savaip.

Susikrauti turtų net negalvoju , projektą darau ne dėl turtų,man svarbiau žaidėjai,jų nuomonė,bei kokybiškas serveri. O tie turtai man tik paskata dirbti ir siekti toliau,taip galbūt dabar fantazuoju,bet su laiku,jos virs realybę.

Taip,ir męs visą tą laiką,kuomet Arme pasišiukšlino , nusprendėme trumpam užsidaryti,apmąstyti ko nori žaidėjai,ir visiškai pilnai sutvarkyti serverį,bei sukurti kuo įdomesnių sistemų.                               Pag.Pofka_Salivop

8d65960febdc788d3d900bbf5ab3d84a449.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...