Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

TownStory.lt - užsuk ir pajausk kitokį žaidimo skonį!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, supergames, nariai. Turbūt jeigu skaitote šią temą tai domitės SA:MP projektais ir galbūt ieškote kokios nors šviežienos? www.TownStory.lt - tai naujas projektas, projekto forumas startavo tik sekmadienį, todėl tai dar tik pati pradžia, bet apie pabaigą dar niekas negalvoja ir turbūt ilgai dar negalvos. Taigi, šioje temoje noriu jums pristatyti kelias mūsų manymu įdomias serverio sistemas kurias išvysite! Ilgai netempęs gumos, pradėsiu.

 

• Serveryje nebeišvysite tokio darbo kaip narkotikų prekeiviai, ginklų prekeiviai ir pnš. Kiekvienas žaidėjas iš tam tikro taško ar iš gaujų narių galės įsigyti ginklus, narkotines medžiagas bei sėklas, kurias galės auginti savo namuose ir taip pat vėliau galės verstis šia nelegalia veikla pardavinėjant narkotikus. Žinoma, tai bus pavojinga taip kaip ir realybėje, kadangi bet kuriuo metu į jūsų namus galės įsiveržti Greito Reagavimo Būrys ir padaryti kratą jūsų būste, jeigu ras nelegalius ginklus, narkotines medžiagas jūs greičiausiai būsite nubaustas už narkotikų turėjimą ir platinimą, na nebent turėsite ryšių teisėsaugoje ir pavyks išsukti save. 

 

• Serveryje išvysite dar vieną įdomią sistemą tokią kaip žmonių, namų ar automobilių plėšimas, už kiekvieną apiplėšimą jūsų ieškomumo lygis pakils, bet juk už tai gausite tam tikrą pinigų kiekį, galėsite vogti daiktus iš namų ir pnš, už kuriuos taip pat gausite tam tikrą pinigų sumą. Na, o kai apiplėšite žmogų virš jūsų užsidegs užrašas "BĖGA", todėl policijai tikrai bus daugiau darbo nei įprastai.

 

• Taip pat serveryje bus banko ir žmogaus grobimo sistema. Banko grobime seifą reikės ginti 10 minučių, o sprogus padėtai bombai teks saugiai nugabenti pinigus į tam tikrą vietą, kad pinigai atsirastų jūsų gaujos/mafijos fonde, na o jeigu teisėsauga jūs pričiups, pinigai keliaus tiesiai atgal į banką arba į teisėsaugos fondą. Žmogaus grobime jūs pagrobtąjį turėsite išlaikyti 30 minučių, kad gautumėte išpirką. 

 

• Serveryje bus privalomoji karo tarnyba, į kurią pašaukti turėsite ten atitarnauti tam tikrą jums skirtą minučių kiekį ir tik tada galėsite kopti teisėsaugos karjeros laiptais. Tarnavimas karo tarnyboje nebus tik važinėjimas su transportu, jūs turėsite vykdyti įvairias pratybas, keltis karo tarnybos patirties taškus. Na plačiau sužinosite vėliau.

 

• Gaujos taip pat turės tikrai daug veiklos, tarpusavyje kariaudamos tarp savęs dėl zonų ir dėl geriausios gaujos vardo. Ateityje galėsite susijungti su mafijomis, na mafijos žinote yra daug turtingesnės ir geriau išsivysčiusios grupuotės, taigi jūs nuo susijungimo gausite atitinkamą procentą prie savo algos ir sumos banke.

 

• Ekonomika serveryje:

Pinigų valiuta serveryje bus Euras. Už kiekvieną savo turimą turtą, ar tai automobilį ar tai už būstą turėsite mokėti privalomuosius mokesčius, turint UAB verslą, žmonės galės pirkti jūsų firmos akcijų paketus, taip UAB savininkui pakels pelną, na ir akcijos turės didesnę vertę. Pasibaigus firmos pinigams ir nebegalint sumokėti mokesčių, jūsų įmonei bus skelbiamas bankrotas, kurio metu jūsų visas turimas turtas bus užstatomas ir jį galėsite atgauti tik sumokėjus visas skolas.

 

Taigi, kol kas tiek apie serverio sistemas, tikėkimės, kad jums jos patiks ir jausite malonumą žaidžiant. 

 


TeamSpeak - ts.townstory.lt

Redaguota , nario Lukas_Sanchezz
  • Teigiamai 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...