Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hm.. sukūriau konkursą: http://www.supergames.lt/topic/203081-konkursas-iš-3500-steam-gemsų iš 3.500 Steam Gems'ų, apie 3.5 - 4 Eurai vertė. Niekam nereikia? Ok. Padarykim šūstriau.

+) Konkurso pabaiga: Šeštadienis, Gruodžio 20 d. į vakarą

+) Konkurso prizas: žaidimo Counter-Strike: Global Offensive Steam Gift'as

+) Atsiųsiu per Email, nes jis yra "Not tradeable".

+) Kaip rinksiu nugalėtą: paklausiu panelės, kuris darbas jai gražesnis.

+) Konkurso užduotis: paimti baltą lapą. Nupiešti kažką Kalėdiško arba kažką su žiema. Apačioje parašyti savo Email (aiškiai matomu šriftu ir nick supergames.lt). Ir viskas.

Nieko neprašau, geros valios konkursas. Smagus konkursas- papaišykim! Jeigu atsiras darbų (ne tik vienas), kurie man ir panelei patiks, gali būti, kad antros vietos laimėtojas gaus paguodos prizą: 2 bet kokius raktus, pasirinktinai (TF2, arba CS: GO). Tikiuosi dalyvaus bent 1 žmogus, neturės konkurentų ir pasiims prizą! ;-D

Edit:

Turiu problemų su Steam Acc, niekaip nespėsiu jų išspręsti iki Gruodžio 20 d. tai todėl atšaukiu konkursą. Jei taisykles pažeidžiau, tegul mane blokuoja. Papaišėte, praleidote laiką, nieko blogo.

Atsiprašau.

Redaguota , nario `Laurynas
  • Teigiamai 6
(redaguota)

Aš jau nupaišiau :D

b6e872d00a2560620ce767d21165a89e456.jpg

Jei neįsiskaito Email: [email protected]

Jeigu neatsiras stipresnių dalininkų, tai kaip jau ir turim laimėtoją! ;-D Tikrai gražu

O aš du darbelius padarysiu :) Pirmasis 10-15min. toks greitas: 38cbb89ef887dc45f22f507bf83eeafb855.jpg Nemoku aš čia kelti su tuo telefonu :)

O antrasis bus rimtesnis, bet papaišysiu jeigu turėsiu laiko.

Kolkas esi antroje vietoje- paguodos prizas ;-D

Redaguota , nario `Laurynas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...