Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tikriausiai su šiuo pasiūlymu nesutiksite niekas, tačiau visvien ryžausi jį parašyti.

Taigi, siūlau 24d, tarkim kokią 18 valandą, išjungti forumą ir atidaryti tik 25d, taip pat 18 valandą.

Tegul žmonės pabūna su šeima, pasidžiaugia, pabendrauja. Juk kūčios, kalėdos, tai suartėjimo metas ;)

Manau 17-30 (jei čia tokių yra) metų žmonės supranta apie ką aš kalbu ;) Na o tiems, kurie čia praleidžia beveik visą savo gyvenimą, tai šis pasiūlymas gali nuskambėti kaip katastrofa.

Į tokius atsakymus kaip "nesąmonė, dar labiau nusišnekėti negalėjai?" ar pnš, tikrai neatsakinėsiu. Jei jau sakot prieš, tai parašykit tvirtą nuomonę kodėl.

Redaguota , nario WebSkills.lt - Martynas
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Nemanau kad tai reikalinga, nes žmonės tikrai nesėdi forume ištisai (mano nuomonė)

Apie visus ir nekalbam.

Man tai čia lempą, kas supranta tokius dalykus kaip: "Suartėjimo metas" tai tikrai nesės prie supergames.

O kas nesupranta, mes padėsime :)

O tai jei forumas ijungtas, zmones nepabus su seima? o.O

Jei atvirai, tai tikrai nemanau, kad 13 mečiai pabus. Bėje, pats, kada norsmaliai diskutavai su savo mama ar tėčiu?

Mano nuomonė nereikia, nes kas norės tas ir sėdės, ne mūsų reikalas. Gal jiems geriau sėdėti SG forume, nei prie stalo. Nemanau, kad to reikia.

Ar tu tuo tikras?

xddd kokia kaledine dvasia pas tave xd tai gal dar steam isjungia savaitei nes kaledos gi kartu but reikia o ne csgo grajint

Kalbame apie 1 parą, o ne apie 168 valandas. Bėje, nemanau, kad kalėdos trunka visą savaitę :)

(redaguota)

Sveiki, tikriausiai su šiuo pasiūlymu nesutiksite niekas, tačiau visvien ryžausi jį parašyti.

Taigi, siūlau 24d, tarkim kokią 18 valandą, išjungti forumą ir atidaryti tik 25d, taip pat 18 valandą.

Tegul žmonės pabūna su šeima, pasidžiaugia, pabendrauja. Juk kūčios, kalėdos, tai suartėjimo metas ;)

Manau 17-30 (jei čia tokių yra) metų žmonės supranta apie ką aš kalbu ;) Na o tiems, kurie čia praleidžia beveik visą savo gyvenimą, tai šis pasiūlymas gali nuskambėti kaip katastrofa.

Į tokius atsakymus kaip "nesąmonė, dar labiau nusišnekėti negalėjai?" ar pnš, tikrai neatsakinėsiu. Jei jau sakot prieš, tai parašykit tvirtą nuomonę kodėl.

"Tegul žmonės pabūna su šeima, pasidžiaugia, pabendrauja. Juk kūčios, kalėdos, tai suartėjimo metas  ;)", taip sakai, kad tarsi žmonės neturi ką veikti daugiau negu būti kažkokiam forume...

Redaguota , nario #Vakaris.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...