Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano vardas yra: Donatas(galit vadinti ir Donce :D )

Mana yra 11 metu.

Nerukau, isgeriu truputi tik per sventes.

Ka veikiu laisvalaikiu? Ogi megstu zaisti futbola, zasti su draugais, megstu ir mergas xDDD, na ir aisku sedziu prie PC.

gimiau 1999-10-04.

Mokytis megstu nelabai, bet pasimti ir paskaityti matematikos formules ir t.t visai nieko :taika:

Mano hobis: Zaisti futbola, bendrauti su mergom xD.

Mergos dabar neturiu, jeigu norit kabinkit mergos xDDD

Tai toks ir yra mano aprasymas.

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Svečias

Sveikutis,sėkmės tau čia. ;):beers::funny:

Svečias

Kaip greit kinta jaunimas,net nepastebi. :funny:

:DD Is 5 metu vaiko isaugai i 11 metu vaika. Oba koks kietas degtine jau geri, respects. Geriau eik miegot, o nevaidink cia. Btw neminem mano tevo taip, neleidziu. Pries akis taip pasakytum apie teva mano kai ipisciau tai issiskleistum kai bakuganas :DD.

Pirmiausia noriu atsiprasyti admino uz tai ka pasakysiu.

E tu baciokas tada atvaryk i Mare jeigu toks kietas, tai nuo Berzu hebros i skudurus gausi.

Nevaziuosiu as i tuos tavo kaimus. Negrasink man ok? Nes pokemonu ziuret neleisiu. Tuoj mamai tavo paskambinsiu kad pc dar isjungtu ir per sikna duotu tau. Tik su chebra gali? Ciuju kai razborkes kokios vyksta tu pasislepes kamputy verki. Tai va jeigu jau nori mustis tai kai is urvo islysi gali pats i Vilniu atvaryt, su dirzu per sikna pakaposiu ir galesi gryzt atgal. Ir ne tu cia vienas chebros turi, isvis nemanau kad nuvaziavus man pas tave mane kasnors bandytu sudubasint, nes abejoju ar kazkokiam mazvaikiui pades ar jo klausys.

narysv2pc3.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5233 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...