Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

yBuLEHp.png

Laba tiems, kurie peržiūri šią temą, mappingo pristatymą kitaip sakant. Norėčiau pristatyti savo seną darbą, kuris buvo atliktas trys mėnesius atgal, dar vasarai pasibaigiant. Norėčiau, kad darbas būtų įvertintas plačiai arba aiškiai. Nevertinkit ten 10/10 (man tai informacijos apie jūsų nuomonę nesuteikia) Aš pagrinde tik klaidas noriu žinoti. Sudėtis: 

• 255 objektų
  • Naudojamos texturos
  • ALHAMBRA - Pasirinkau šį pavadinimą, nes parkas yra pastatytas vietoj "ALHAMBRA" klubo. 

yBuLEHp.png

Ee7Yeoh.jpg

gTqBJBn.jpg

bKxbycb.jpg

rGUgJi9.jpg

Tvoros kai kur išlindusios; medžių per daug (bent iš viršaus žiūrint, iš žmogaus pozicijos gal ir nieko); norisi asimetriškumo; tie reklamos plotai (ar kas ten?) netinka parke manau.

Jos ir turi būti išlindusios. Medžių, gal but sutikčiau, dėliojau juos, nors ir skirtingus, bet iš esmės norėjau padaryti didesnį žaliavos plotą, o ne komercijos. Reklamos postai gali būti naudojami, jai tai pagrindinis serverio parkas, stenduose gali būti informaciją, na tarkim: Žaidėjų rekordas, kitos informacijos kas iš ties naudinga naujokams bei bendram projekto vaizdui. Jai jie ten stovėtu be reikalo, aš juos žinoma pašalinęs būčiau. 

Gal ir nieko, bet truko kažko viduri, šiaip galėtum pakoreguoti, kadangi artėja kalėdos galėtum sumappint kalėdine eglė, manau gražiai atrodytu.

Tame ir esmė, kad mappinau aš maždaug vasarą, tada dar kalėdos buvo labai tolį, gal būt ir pakeisti galima, žinoma kažkėno prašymu. 

Pagal mane daug objektų, primena ne parką, o kokią rotušės aikštę ir kažko labai trūksta. Gal kokią kavinę padaryt reiktų vidurį ar kažką tokio.

Na, kaip kam - Man objektų skaičius yra kaip tik tas, kuris turėtu būti, kad nesukelti laggo tiems, kas turi pakankamai silpną kompiuterį. Gal ir aikštė, o ne parkas. Iš ties, gal ir rotušė, parką tik dabar primečiau, bet pagrinde, mano rusų kalboje, vadinama parku apstrakčiai. Nereikia tu kavinių, žinoma kiekvienas padarytu kitaip. Aš asmeniškai prie tu dabartinių "stiliuku" kaip mappina dauguma čia esantys, nesu pripratęs. Mėgstu subtilius mappingo darbus, kurie prisitaiko prie RolePlay žaidimo režimo. 

Pamėginsiu išsamiai "papasakoti" tai kas mano akimis žiūrint atrodo neskoninga.

###

Pirmiausia pradedu nuo parko pagrindo. Labai nepatiko tavo pasirinkta tekstūra. Man ji labiau primena sienoms skirta tekstūrą, dėl savo tolygaus spalvų kitimo juostų:

KdeTO6v.png?1

Taip pat labai negražiai žiūrisi dviejų sujungtų objektų linija:

WPyDLAD.png?1

Kalbant apie tvorą/bortelį, tai nepatiko šitie išlindę objektai, kurie tik gadino bendrą darbo vaizdą:

OZ9dnDZ.png?1

Apie kuriamą gamtą. Tai siūlyčiau daugiau nenaudoti "plikų" medžio kamienų, nes tada darbas atrodo gal ir tvarkingai, bet tikrai ne taip gražiai, kaip tarkim vietoj jų panaudojus vieną didelį ir gražų medį (ID:789) ir šalia pridėjus visokių krūmų (ID:647; 762).

Uu5vFhx.png?1

Tvora/bortelis nesujungta tvarkingai. Matosi šviesesnė objekto linija kuri turėtų būti paslėpta tarp kito objekto tamsesnės linijos.

tYmMWYw.png?1

APIBENDRINUS

Darbas nėra simpatiškas akiai. Daug neskoningų detalių, kurios priverčia į darbą žiūrėti pro pirštus. Pačiam darbo viduriui trūksta daugiau įvairovės ir galbūt originalumo. Vien tik išdėlioti objektai ant lygaus paviršiaus neverčia žavėtis tavo atliktu darbu.

Šį darbą vertinčiau dviem žvaigždutėmis iš penkių galimų.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Pamėginsiu išsamiai "papasakoti" tai kas mano akimis žiūrint atrodo neskoninga.

###

Pirmiausia pradedu nuo parko pagrindo. Labai nepatiko tavo pasirinkta tekstūra. Man ji labiau primena sienoms skirta tekstūrą, dėl savo tolygaus spalvų kitimo juostų:

KdeTO6v.png?1

Taip pat labai negražiai žiūrisi dviejų sujungtų objektų linija:

WPyDLAD.png?1

Kalbant apie tvorą/bortelį, tai nepatiko šitie išlindę objektai, kurie tik gadino bendrą darbo vaizdą:

OZ9dnDZ.png?1

Apie kuriamą gamtą. Tai siūlyčiau daugiau nenaudoti "plikų" medžio kamienų, nes tada darbas atrodo gal ir tvarkingai, bet tikrai ne taip gražiai, kaip tarkim vietoj jų panaudojus vieną didelį ir gražų medį (ID:789) ir šalia pridėjus visokių krūmų (ID:647; 762).

Uu5vFhx.png?1

Tvora/bortelis nesujungta tvarkingai. Matosi šviesesnė objekto linija kuri turėtų būti paslėpta tarp kito objekto tamsesnės linijos.

tYmMWYw.png?1

APIBENDRINUS

Darbas nėra simpatiškas akiai. Daug neskoningų detalių, kurios priverčia į darbą žiūrėti pro pirštus. Pačiam darbo viduriui trūksta daugiau įvairovės ir galbūt originalumo. Vien tik išdėlioti objektai ant lygaus paviršiaus neverčia žavėtis tavo atliktu darbu.

Šį darbą vertinčiau dviem žvaigždutėmis iš penkių galimų.

Esi pirmas asmuo, mano istorijoje iš kritikų, kurie viską taip detaliai išdėstė. Ačiū už pastebėtas klaidas. (y)

(redaguota)

Kas čia per žodis mapuoti? anau ne profesionaliau mappini ://

Aš esu lietuvis, todėl kalbu ir žodžius rašau lietuviškai, ir žodį ,,mapp'inti'' sulietuvinau iki mapuoti, jei nežinai tokio žodžio ir esi atsilikęs eik pasislėpk už Quel'io ir eikit abu stipriai pamapuoti.

Redaguota , nario mLukas`

Parduodamas vLIFE.lt Domenas čia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4198 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...