Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai labas visiems.

Norėčiau papasokoti daugiau apie Lrgp.lt savininka.
Šis žmogus yra apgavykas man tai nieko nereiškia nes aš nenukentėjau bet norėčiau jums papasokoti viską išsamiai.
Viena diena aš atėjau į Lietuviškus projektus. Pamačiau supergames.lt ir žiuriu lrgp.lt ieško skripterio dar kaip žinojau kad wast_boss čia tas rimtas bahūriukas iš kito projekto kuris buvo populiarus tačiau klydau. Taigi parašiau jam kad norėčiau į projekta parodžiau savo modifikacijas kuriem projekta ir viena diena ne iš šio ne iš to išmetė. Priežąstis buvo nežinoma kažkur po keliu savaičiu parašė jis man. Ar norėtum gryžti į projekta atsiprašė ir panašiai aš supratau galvojau žmogus atsiprašo reiškia gailisi. Na aš sutikau gryžau ir vėl išmetė. Na again 3 kartą gryžau va šiandėn turėjo įvykti startas tačiau neįvyko. Jis manė vel išmetė. Ir kiekviena diena zyzė kad įkelčiau jam modifikacija į jo vps ir duočiau jam visus domenis vps mano ir panašiai. Kažkaip įtartinai atrodė na ir galiausiai šiandėn vėl praše įmesti bet nemečiau už tai išmetė.

Noriu pasakyti tai kad neprasidėkit su šio šiukšlė nes man sakė visi. Jonas K. Sančio. ir daug kitu taipogi ir šio projekto moderatorius. Durnas buvau kad netikėjau jumis ką padarysi iš klaidu viskas suvokiama svarbu neįdėjau modifikacijos pas ji į rankas nes būtų išmetes.

Nerizikokit su šio žmogumi.

Dabar gaunu dideli ddos iš ju pūses.. :DDD

:D Taip ir galvojau, kad kažkas panašaus įvyks. Kadangi nei Wast_Boss nei tas dovydas b. nėra rimti, vaidina iš savęs rimtus suaugusius kentus, nors iš tikrųjų turi prota 11mečių ir bando primestį kažka. Kas nori išbandyt laimę - galit prasidėti su šiuo nevykėliu. 

Sutinku sančio su tąvim. Stato aukštai nors yra žemo lygio žmones :)

Mldc. Reikia tokius naikinti.

Šaunu, jog pranešei. Dabar galutinai įsitikinome...

Šaunu,kad perskaitėt ir suvokiat kad su šito šiukšlė prasidėti neverta.

Taip ir maniau , kad LRGP.LT nieko , nesigaus normalaus.

Gautusi jeigu tokiu nesamoniu nedarytu. Bet su Wast_Boss žlugs. 

Kas prajuokino. Sako turim naują unikalu gm toj paleisim. :DDDDDDDDD

• Manau dabar turbūt reikia labai jo saugotis taip ir galvojau, kad tave apgaus, nes jau matėsi žiaurus šiaip yra tas Wast_Boss manau dabar su juo tikrai daug kas projektų nebekurs.

Tokius tik reikia šalinti visam laikui nežinau ką būtų galima padaryti jo šitam projektui.

Bybi jie turi. 

Kur su jo projektus tie kurie nemoką nieko. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...