Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,
Noriu Jum ,Forumiečiai, pasiūlyt Android Programą WHAFF Rewards (c4594b0f4b208c42de58747441008340575.png --> http://bit.ly/1moQggF), su kuria galima užsidirbti keleta $ ir persivest juos į saskaitą, gaila kad į banko saskaitą galima tik per Paypal :) visi kiti uždirbtų pinigų gavimo būdai yra tokie:

0a4b64ab81ce8643c5b5a7b9fafdc889236.png

Taigi, norint uždirbti vienas iš būdu yra kviesti kitus žmones, duodant jiem savo "invite code", Jūs bei pakviestas žmogus gaus 0.30$.
Vygdant visokias užduotis ir tiesiog žaidžiant jų parodytus žaidimus ir t.t. Jūs taip pat gausit pinigų, ne daug, bet manau per mėnesi užsidirbant į dieną po 1$ (o tai nėra sunku) tikrai mėnesio gale galit išsigrynint 30$/~23€/~80Lt  sumą, o tai mano manymu nėra taip blogai :)
Taigi žmonėms kurie nesugalvoja ką veikti per pamokas :P ir žmonėms kurie mėgsta žaisti žaidimus, ši programa turėtu patikt ir dar gausit šiet tiek pinigų! :)

Mano "Invite Code": AJ84311
Įvędę jį, kaip minėjau, gausit 0.30$ :)

Žmones kurie neturi telefono su Android operacinė sistema, galit pasinaudot:www.bluestacks.com/ , su šia programa Jūs turėsit Android operacinė sistemą savo Asmeniniam Kompiuteryje! :) ( na Žmones sako, kad neina per ją su šita programa užsibirdinėt, bet visgi galit parsisiųst, pažaist Android'inius Game ant AK :P )

Tai ką, lyg ir viską pasakiau, jei kyla klausimų visada galit man parašyt, ir Sekmės uždirbant Pinigelius! :P nors ir nedaug, bet vis šis tas, geriau nei nieko :)

Ačiū už dėmesį, Iki! :))

Redaguota , nario McFestas

fanas.png

(redaguota)

Na gali būti kad neina per Bluestack, nebandžiau, kadangi Android'ą turiu :) tiesiog galvoju įmesiu :)
ir EgdarT, na tą vadinama "šūdą" gali parsiuntęs, įsijungęs ištrinti poto lauk, o kartais tikrai nėra ką veikt, tai šita porgrama aukso gabalas ;D nesenai užsireginau ir jau turiu 3$ ar 4$, ir dar žaidimuku neblogų radau :D na man asmeniškai jin gera programa ;) todėl nusprendžiau su kitais pasidalint ;)

EDIT

Tarpkitko, yra ir daugiau tokio pobudžio programu , tiek ant Android , IOS, kai netingėsiu, gal ir kitų, gerų ir patikimu programų prirašysiu/aprašysiu čia :)

Redaguota , nario McFestas

fanas.png

• Parašė po 3 savaičių...

Tas š gali būti ir pavojingas telefonui. Prikels kokių adware arba rat'ų.. Ir kniskis kol ištrinsi

Naudoju tokio pobūdžio programas jau geri 2-3mėn (neskaičiuoju), ir Ponaiti EdgarT, nieko panašaus nepasigavau ;) 

nežinau iš kokio šaltinio ištraukiai tokias nesamones, bet prieš kažką peikdamas , argumentuok bent -.- nes nusišnekėt visi mokam ;)

o jei toks mastymas pas Tave , EdgarT, tai dar keista kaip Tu nebijai išvis internetu naudotis, nes jie VISUR gi ...... :)

fanas.png

(redaguota)

Naudoju tokio pobūdžio programas jau geri 2-3mėn (neskaičiuoju), ir Ponaiti EdgarT, nieko panašaus nepasigavau ;) 

nežinau iš kokio šaltinio ištraukiai tokias nesamones, bet prieš kažką peikdamas , argumentuok bent -.- nes nusišnekėt visi mokam ;)

o jei toks mastymas pas Tave , EdgarT, tai dar keista kaip Tu nebijai išvis internetu naudotis, nes jie VISUR gi ...... :)

Na, rat pasigavus kažin ar pastebėsi, nes gi tas platintojas tikrai nenori prarast boto. O tu pats labai didelis ponaitis kuris kalba, bet nežino ką kalba. Tu pavaikščiok po forumus kaip hackforums, hack community ar net lietuviškus blachat... ir netgi jei nusipirktum vip'ą tai labai gražiai pamatytum kaip žmonės kuria gidus ir puikiai naudojas tokiais kaip tu. Panašaus pobūdžio programose kaip whaff yra pilną užbindintų programėlių, kurias parsisiuntus "nieko nepajusi" tačiau kartais bus pasinaudojama tavo internetu atakoms ar tavo asmenine informacija. Aš pats tuo užsiiminėjau ir turiu daug nuleakintų builderių. source kodų kurie dar gali būti panaudojami / perkuriami. Android platforma yra tam labai palanki.  Ir spėk kaip lengviausiai yra platinti savo kenkėjišką įrangą? Mokant centus už tai, kad ją parsisiųstų. Išleisti centai tikrai atsiperka. 

Tai vat ponaiti, neskubėk kažką rašyt kai pats apie tai neišmanai... Ir ką man reikėjo argumentuot savo poste? Įdomus irgi variantas.

P.S. Prieš atsakydamas į šį post'ą prašau pasidomėk tuom, ir jeigu turėsi rimtų argumentų prieštaraujančių ką aš sakau tai tą ir parašyk, o ne " nes nusišnekėt visi mokam". 

Redaguota , nario EdgarT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...