Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu jūsų paklausti, kokie būdai būtų apsaugoti serverį nuo "crash'erių"? Ta prasme mano projekto konkurentai pasileidžia kažkokią programą, per kurią visiems pradėda crashint. Galit nesakyt, kad čia kodo klaida, kadangi visiems crashina tik tada, kada mes bandom daryti rekordo siekimą arba tiesiog premijų vakarą (kada susirenka daug žmonių). Aš vieną kartą net specialiai refreshinau kas sekundę, tai vieną kartą per sekundę sumažėjo 10 žaidėjų... Juolab, kad jie patys prisipažino, kad crash'ina. 

Padėjusiam atsilyginsiu pinigais ar dar kažkuo. Laukiu tik rimtų atsakymų, galite pakviesti į skype "silva_ronaldo1".

(redaguota)

Neimanoma )) eis per serverius ir des bullet crasherius arba idek į sistemą kad reguotu Anti-Bullet crasher.

Dabar pažiūrėjau, kad "bulletcrasher'is" reaguoja tik po OnPlayerWeaponShot, aš esu beveik įsitikinęs, kad jie naudoja kažkokią programą.

Redaguota , nario Rocky'

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4246 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...