Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hmm.. Tai turbūt vienintelis man matytas forumas, kuriame kiekviename skelbime (sukurtoje temoje), nesvarbu, ar tai visiškai naujokas, ar senbūvis, ar su teigiama, ar su neigiama reputacija, kuriame visi pardavimai/pirkimai/keitimai baigiasi žodžiais "pirmas neinu". Todėl norėčiau pasiūlyti vieną naują dalyką- "Tikro nario" statusą. Forume labai daug nepilnamečių, todėl apie "Tapatybės patvirtinimą" net nėra ką diskutuoti, nors tai būtų tikrai gera idėja- žmogus patvirtina tapatybe, investuoja į forumą ir tik tada gali kurti temas apie pardavimus/pirkimus/keitimus, bet galima viską padaryti daug paprasčiau ir nemokamai.

Pasiūlymas: Nario statusas: "Tikras narys", jo veikimas ir kuo tai naudinga?

O veikia labai paprastai, žmogus pasiima baltą lapą ir parašęs ranka savo nick su supergames.lt logotipu ant jo, nusifotografuoja ir nusiunčia adminui arba vyr. moderatoriui. Jeigu nuotraukoje matomas aiškiai veidas ir ji nėra Fake- ji patvirtinama. Narys gauna "Tikrojo nario" medalį arba kažkokią forumo icon'ą, ir manau, tampa patikimesniu. Šis narys gavęs šį statusą su medaliu arba forumo icon'u, gali kurti temas apie pardavimus/pirkimus/keitimus. Šį dalyką mačiau vokiečių forume, ir tai tikrai gan perspektyvu ir veiksminga. Per 7 dienas nuo update, atsirado net 109 "Tikri nariai" tame forume, tarp jų ir aš. Aišku tame forume yra ir "Tapatybės patvirtinimas", ir pažinčių skiltis, bet šiame jūsų forume labai daug netvarkos yra. Todėl keiskit kažką.

Toks būtų mano pasiūlymas: leisti kurti temas, kuriose kažką, kažkas perka/parduoda/keičia tik forumo administracijai, moderatoriams, prižiūrėtojams ir "Tikriems nariams". Paprasti nariai galėtų nebent komentuoti.

Redaguota , nario gotten

Tarkim šis postas neturi jokios prasmės. Jei tai būtų forume, kuriame laikomasi drausmės- šis narys "keliautų" atostogų mėnesiui už reklamą ir šiukšlinimą.

Oi tik nereikia, šitame forume tikrai yra laikomasi drausmės ir moderatoriai gal dar net nepamate tai jie turėtu uždėti jam isp. kaip ir mna už feepost. Norėjau pasakyti kad šiame forume yra laikomasi drausmės..

Pats minėjai kad dauguma narių yra jauni. Kaip manai kiek iš jų norėtų nepažįstamiems žmonėms siųsti savo nuotraukas su vardu ir pavarde? Žinoma galima pasakyt "nenori siųst - nekurk temų apie pirkimus/pardavimus", bet taip nariai taptų nelygiaverčiais. 

Kad išvengtume apgavysčių buvo pridėta Atsiliepimų sistema", kuri yra prižiūrima. Na gal dar ji per trumpai veikia kad būtų galima susidaryti nuomonę vien pagal ją, bet tokiu atveju reikia tik palaukti.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Pats minėjai kad dauguma narių yra jauni. Kaip manai kiek iš jų norėtų nepažįstamiems žmonėms siųsti savo nuotraukas su vardu ir pavarde? Žinoma galima pasakyt "nenori siųst - nekurk temų apie pirkimus/pardavimus", bet taip nariai taptų nelygiaverčiais.

Kad išvengtume apgavysčių buvo pridėta Atsiliepimų sistema", kuri yra prižiūrima. Na gal dar ji per trumpai veikia kad būtų galima susidaryti nuomonę vien pagal ją, bet tokiu atveju reikia tik palaukti.

O kam tas "Vardas" ir "Pavardė"? Pilnai pakaktų ir "gotten supergames.lt". Nuotrauką siųsti- tame nematau nieko blogo- juk ne lankytojams siunti, viešai netalpini, o tik administratoriams ir vyr. moderatoriams. Galima sugalvoti nebūtinai nuotrauką, kažką kito. Jei tas pasiūlymas kurti turinį, kad parduodu/perku/keičiu tik administratoriams, moderatoriams ir "Tikriems nariams" kažkiek sudomino.

(redaguota)

Ir kokia šio pasiūlymo prasmė būtų? Sumažinti scamerių skaičių?

Ar aš apie "Scamerius" kažką rašiau? Ne. Man pasirodė įdomi idėja, ir aš ją pasiūliau. Jei ji netinka- rakinkite temą. Veltui reiškiasi rašiau ir dar laiką sugaišau. Jeigu manęs klausia: "kokia mano pasiūlymo prasmė..?", tai aš nebeturiu ką atsakyti tokiam žmogui :o Kokia prasmė benamiui gyventi neturint pinigų?

Redaguota , nario gotten
(redaguota)

Ar aš apie "Scamerius" kažką rašiau? Ne. Man pasirodė įdomi idėja, ir aš ją pasiūliau. Jei ji netinka- rakinkite temą. Veltui reiškiasi rašiau ir dar laiką sugaišau. Jeigu manęs klausia: "kokia mano pasiūlymo prasmė..?", tai aš nebeturiu ką atsakyti tokiam žmogui :o Kokia prasmė benamiui gyventi neturint pinigų?

Žmogau, atvėsk. Paklausiau tiesiog kuo šita idėja padėtų apart to, kad apribotų tam tikrą skaičių narių, kurie tikrai nesiųstų tuos nuotraukos ir negalėtų rašyti naujų temų Forumo turgus, bei Steam turgus forumuose. Jeigu tau PMS, tai nesilankyk forume tokiu sunkiu momentu. :)

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Žmogau, atvėsk. Paklausiau tiesiog kuo šita idėja padėtų apart to, kad apribotų tam tikrą skaičių narių, kurie tikrai nesiųstų tuos nuotraukos ir negalėtų rašyti naujų temų Forumo turgus, bei Steam turgus forumuose. Jeigu tau PMS, tai nesilankyk forume tokiu sunkiu momentu. :)

Mergina "neduoda", tai reikia turimą energiją kažkur panaudoti ;-D Kokia prasmė? Hmm.. Imkim tą nuotrauką. Nusiųsi nuotrauką- galėsi parduoti/pirkti/keisti. Bet jeigu turi antrą.. penktą ar 10tą nick, jau yra minusas, juk nuotraukos su tuo pačiu veidu nesiųsi 10 kartų? Prasmė: sumažės nick, vienam vartotojui.

Tu nusiunti nuotrauką- tu nori prekiauti. Motyvacija būti sąžiningam! Ir t.t. Bet vaikiško protelio lankytojai to nesupras, jie paklaus: "Kam to reikia? -Rep ir eik namo. Aš pirmas neinu ir aš laimingas." ;-D

Redaguota , nario gotten
  • Teigiamai 2

Imkim tą nuotrauką. Nusiųsi nuotrauką- galėsi parduoti/pirkti/keisti. Bet jeigu turi antrą.. penktą ar 10tą nick, jau yra minusas, juk nuotraukos su tuo pačiu veidu nesiųsi 10 kartų? Prasmė: sumažės nick, vienam vartotojui.

+1

Čia gera mintis. Deja, niekas čia atnaujimų tokių nedarys. Nes kas antras pradėtų verkti, paranoja, isterija :D :D :D del nuotraukų siuntimo prasidėtų :D

(redaguota)

Nevikusi idėja. Nori geros reputacijos, ir patikimumo? Tesiog neapgaudinek nieko. Ir viskas o tas nuotraukų siuntimas administracijai, tai nieko nepadės, įstatymai vistiek draudžia viešinti asmeninė info... Nepatinka čia? Ir eik atgal tada pas vokiečius... Jokio čia patikimumo nepradės.

Redaguota , nario Vejasas
  • Neigiamai 2

Nevikusi idėja. Nori geros reputacijos, ir patikimumo? Tesiog neapgaudinek nieko. Ir viskas o tas nuotraukų siuntimas administracijai, tai nieko nepadės, įstatymai vistiek draudžia viešinti asmeninė info... Nepatinka čia? Ir eik atgal tada pas vokiečius... Jokio čia patikimumo nepradės.

Pasisakė tas, kurio reputacija neigiama,..

E-Travi.gif

Hmm.. Imkim tą nuotrauką. Nusiųsi nuotrauką- galėsi parduoti/pirkti/keisti. Bet jeigu turi antrą.. penktą ar 10tą nick, jau yra minusas, juk nuotraukos su tuo pačiu veidu nesiųsi 10 kartų? 

Bet kad tai būtų tiesa, mes turėtum laikyti kažkur visas gautas nuotraukas ir lyginti kas kart gavus naują. Kadangi reikėtų jas laikyti visai administracijai pasiekiamoje vietoje, vienintelė išeitis internetas. Nemanau kad tai geras sprendimas....

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

(redaguota)

Idėja galbūt ir nebloga, bet manau, kažkaip ne taip įgyvendinama. Labai daug bereikalingo žaidimo. Galbūt galimėtų sugalvot kokį nors paprastesnį būdą. Nors kitą vertus, juk tam yra tarpininkai, atsiliepimų sistema ir paprasta taisyklė: Pirmas eina tas, kuris turi mažiau teigiamų atsiliepimų.

Redaguota , nario .lukonic`

Gotten rašo tikrai protingai. Tau dar iki jo augti ir bręsti labai daug.

Jeigu nepatinka pasiūlymas, tiesiog ignoruokit, kam rašyti tokius d*b*liškus komentarus: " Nepatinka čia? Ir eik atgal tada pas vokiečius... " už tai, kad žmogus kažką pasiūlė?! Jei silpnaprotis esi, tai ir būk toliau toks.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Mergina "neduoda", tai reikia turimą energiją kažkur panaudoti ;-D Kokia prasmė? Hmm.. Imkim tą nuotrauką. Nusiųsi nuotrauką- galėsi parduoti/pirkti/keisti. Bet jeigu turi antrą.. penktą ar 10tą nick, jau yra minusas, juk nuotraukos su tuo pačiu veidu nesiųsi 10 kartų? Prasmė: sumažės nick, vienam vartotojui.

Tu nusiunti nuotrauką- tu nori prekiauti. Motyvacija būti sąžiningam! Ir t.t. Bet vaikiško protelio lankytojai to nesupras, jie paklaus: "Kam to reikia? -Rep ir eik namo. Aš pirmas neinu ir aš laimingas." ;-D

Idėja gal ir nebloga, bet galima rasti įvairių būdų tai "apeiti". Ir garantuoju, kad administracija to nedarys, per daug darbo būtų. Jiems papraščiau būtų padaryti tapatybės patvirtinimą už litus. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...