Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nu ir kiek dabar td sunaudojai?

Dabar sunaudojau 26 Text Draw'us :D

Supranti aš piešiu taip, kaip atrodo kad turi būti, o ne taip kiek reikalaujama ar kitaip tariant privaloma (interpretuokite patys).

Suprantu, kad ir vėl per daug Text Draw panaudota, bet supraskit, jog čia yra inventorius, o ne kažkoks simple Text Draw kuriam užtektų vos kelių Text Draw'ų ;) (bent jau aš taip manau).

2014-03-28 - 2015-02-24

Supranti aš piešiu taip, kaip atrodo kad turi būti, o ne taip kiek reikalaujama ar kitaip tariant privaloma (interpretuokite patys).

Suprantu, kad ir vėl per daug Text Draw panaudota, bet supraskit, jog čia yra inventorius, o ne kažkoks simple Text Draw kuriam užtektų vos kelių Text Draw'ų ;) (bent jau aš taip manau).

Esmė tame kad tokio pačio vaizdo textdraw galiam sukoduoti naudojant žymiai mažiau td.

Pvz kuri teksta ir 1. Daikto name ~n~ 2.Daikto name ~n~ 3.Daikto name ~n~ 4.Daikto name ~n~5 Daikto name.

Kam bereikalo kurti daug jei galima lengviau?

(redaguota)

Esmė tame kad tokio pačio vaizdo textdraw galiam sukoduoti naudojant žymiai mažiau td.

Pvz kuri teksta ir 1. Daikto name ~n~ 2.Daikto name ~n~ 3.Daikto name ~n~ 4.Daikto name ~n~5 Daikto name.

Kam bereikalo kurti daug jei galima lengviau?

Ir kaip tu sukoduotum man įdomu..

Dabar tarkim susikuri taip, kaip tu parodei, tai man būtų įdomu, kaip tu sukoduotum, kad žaidėjas paspaustų atskirą "Daikto name", jei visi Daikto name~n~... yra vienas textdraw..

Žymėsis visi daiktų names.

Textdrawų neperdaug, o kaiptik tiek, kiek ir aš būčiau sunaudojęs, kad būtų įmanoma sukoduoti (mintis tapati, virš šios citatos).

26 textdraw. minimaliausias textdraw skaičius šiam darbui (mažiausiai), šaunuolis, progresuoji.

Redaguota , nario Matas F.

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

xD

new Text:TD.Inventory[14];

new Text:TD.Storage[21];

new Text:TD.Garage[44];

new PlayerText:pTD.Inventory[MAX_PLAYERS][53];

new PlayerText:pTD.CraftingTable[MAX_PLAYERS][21];

new PlayerText:pTD.Storage.Left[MAX_PLAYERS][46];
new PlayerText:pTD.Storage.Right[MAX_PLAYERS][45];

new PlayerText:pTD.Garage[23][MAX_PLAYERS];

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...