Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

VPSnet.lt - Dedikuoti serveriai, VDS, VPS | Vyksta 50% Akcija


Ance__Zas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png


 


http://www.vpsnet.lt


 


Sveiki, Šia tema pristatysiu vieną geriausių tiekėjų Lietuvoje, gal net ir Baltijos šalyse. Šį tiekėją naudoju jau kelis metus ir neteko niekuo skųstis, vps kokybė išties stulbinama, support/pagalba atsako aktyviai, stengiasi įsigilinti į kliento problemą ir ją profesionaliai išspręsti. Ši įmonė dominuoja serverių paslaugose daugiau kaip 7 metus kas yra išties stulbinama, kaip sakoma: "tik stipriausi ir geriausi išlieka, bei dominuoja toliau". VPSnet.lt stengiasi kuo daugiau pinigų investuoti į duomenų centro infrastruktūrą, ko pasekoje serverių nuomos paslaugų kokybė gerėja.  Prieš kelis mėnesius kaip tik šis tiekėjas atnaujino savo svetainę kuri tapo dar patogesnė, bei "išmanesnė".


 


   VPSnet.lt priežastys bei Unikalumas:


 


   * Po atnaujinimų atsirado labai geras dalykas, tai yra paslaugų perleidimas į kito žmogaus vartotoją. Jeigu jums nereikia arba norite paslaugą pervesti kitam žmogui reikia tik suvesti slaptą klausimą, bei slaptažodį ir jūsų paslauga sekundės bėgyje bus perleista nurodytam asmeniui. 


* Paslaugų aktyvavimas - aktyvavimas vyksta minutės bėgyje, serveriai yra aktyvuojami ne rankiniu būdu, o automatiškai, tad nereikės laukti ir gausite paslaugą iš karto. 


* Prarastų failų atkūrimas - tai dar vienas aspektas dėl ko verta rinktis būtent vpsnet.lt, kadangi failus galima atstatyti iš rezervinių duomenų kopijų už minimalų mokestį nelaimės atveju, todėl net ir praradę failus galėsite juos susigrąžinti. 


* Failų saugojimas po paslaugos pasibaigimo - VPS failai yra saugojami dar 7 dienas po VPS galiojimo baigimosi, tad nesusimokėjus laiku neprarasite jums svarbių failų.


 * Itin spartūs SSD diskai - Tikri (ne kešuojantys) SSD diskai labai pagreitina programų darbą lyginant su įprastais HDD diskais, todėl jos veiks dar greičiau nei pask itus tiekėjus. 


* Pinigų gražinimas - Jeigu esate nepatenkintas VPSnet.lt paslaugomis jums grąžins pinigus, tad jokios rizikos.


 * Rekomendacijos, bei lojalumo programos - šios programos sukurtos būtent jums. Su rekomendacijos programa galite užsidirbti net iki 15% nuo atvesto kliento sumokėtų pinigų į vpsnet.lt sąskaita. Jums tereikia paplatinti specialią nuorodą per kurią tas žmogus turės užsiregistruoti į VPSnet.lt svetainėje ir pasipildyti balansą ar nupirkti paslaugą. Kalbant apie lojalumo programą tai ji yra išties naudinga tiems kas turi nusipirkę serverį ilgesnį laiką, nes kiekvieną mėnesį prie jūsų plano prisideda po 2% papildomų RAMų ir taip net iki 50% esamo plano pajėgumo! 


* VPSnet.lt duomenų centras randasi Vilniaus centre, tad visiems ping'ai bus minimalūs, o kaip žinome Lietuva yra viena pirmaujančių valstybių pagal interneto greitį :)


* VPSnet.lt duomenų centre įdiegta automatinė stebėjimo sistema kuri reaguoja ir šalina problemas nuo DDoS atakų, serverio apkrovimo, reguliuoja interneto greitį ir t.t. 


* VPSnet.lt turi nuosavą serverinę, tad jie gali suteikti įvairiausias paslaugas ir nėra priklausomi nuo kitų. 


* Galimas didelis atsiskaitymo būdų asortimentas, tad galėsite išsirinkti tinkamiausią.


 * Serverinių patalpos yra gerai saugomos (kameros, būdintis sargas, apsaugos sistema ir pan.).


 * VPSnet.lt siūlo visiems prieinamas kainas, tad lengvai gali konkuruoti su kitais tiekėjais ir pasiūlyti geriausią sprendimą.


 


Kas yra VDS/VPS/DS? Kuri man rinktis ir kuo jie ypatingi?


 


 


Virtualus Privatus Serveris (VPS) - pigesnė alternatyva Dedikuotam Serveriui (DS). VPS sukuriamas fiziškai atskirą, dedikuotą serverį virtualiai suskaldžius į visiškai privačius, uždarus serverius, turinčius atskirą IP adresą, root prieigą ir beveik visas dedikuoto serverio savybes. VPS naudoja bendrą sisteminį branduolį, todėl galima tik viena operacinė sistema - Linux, tačiau galima naudoti praktiškai bet kokias distribucijas (populiariausios iš jų: Debian, CentOS, Ubuntu ir t.t.) bei pasirinkti norimą architektūrą, t.y. 32 arba 64 bitų.Jūs bet kada vos per minutę galite pakeisti norimus VPS resursų (RAM, CPU, SSD ir pan.) parametrus "online" režimu - neperkraunant/nesutrikdant serverio darbo, taip reguliuodami savo išlaidas bei spręsdami kiek išteklių jums reikia, tokiu būdu nepatirdami jokių papildomų išlaidų (techninės įrangos įsigijimo, priežiūros, nusidėvėjimo ir kt). VPS yra greitai sukūriamas ir patogiai valdomas mūsų tinklalapyje bei turi didelę distribucijų pasiūlą su jau įdiegtomis programinėmis įrangomis ar modifikacijomis (pvz.: debian + grafinė aplinka, VNC ir pan.), todėl daugeliu atveju tokį serverį administruoti yra žymiai paprasčiau nei kitokio tipo serverius. Be to, VPS turi pilnas "root" teises, todėl jį valdysite kaip ir įprastą dedikuotą (fizinį) serverį.VPS tinka kai nėra poreikio įsidiegti kitokią operacinę sistemą ar turėti unikalų/specifinį sistemos branduolį, t.y. puikiai tinka: internetinių svetainių, žaidimų serverių ar kitos programinės įrangos talpinimui.Esant nedideliam biudžetui Jūs galite pradėti projektą su silpnu serveriu, o prireikus vėliau didinti pajėgumus ir/ar įsigyti daugiau atskirų VPS suskaidžius projekto veikimą per juos. Visi serveriai yra stebimi monitoringo sistemomis 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę, todėl įvykus gedimui operatyviai jį eliminuosime. Taip pat, serveriuose yra įdiegta apkrautumo balansavimo sistema, kuri užtikrina, kad jie niekada nebus perkrauti (kitaip tariant "oversellinami"), todėl mūsų klientai visuomet naudosis kokybiškomis paslaugomis bei turės praktiškai garantuotus resursus.Mūsų siūlomi VPS talpinami tik naujuose serveriuose su Intel gamybos procesoriais. Taip pat naudojami itin greiti SSD diskai, kurie yra daug kartų spartesni už įprastus kietuosius diskus, todėl Jūsų programinė įranga veiks daug našiau nei kitur.


 


Virtualus dedikuotas serveris (VDS) - aukštesnės klasės nei VPS (OpenVZ) virtualizacijos technologija (neapsigaukite, tai nėra tas pats kas VPS, tačiau yra tiekėjų, kurie tyčia klaidina šiais pavadinimais, tad būkite atidūs), kuri leidžia į VDS įdiegti bet kokią norimą operacinę sistemą. VDS tinka naudoti kai yra poreikis įdiegti "Windows" ar bet kokią kitą operacinę sistemą ir/ar turėti unikalų/specifinį sistemos branduolį. Jūs bet kada galėsite pakeisti norimus VDS resursų (RAM, CPU ir pan.) parametrus, taip reguliuodami savo išlaidas bei spręsdami kiek išteklių jums reikia, tokiu būdu nepatirdami jokių papildomų išlaidų (techninės įrangos įsigijimo, priežiūros, nusidėvėjimo ir kt), taip pat savarankiškai įdiegsite savo norimą operacinę sistemą.Visi serveriai yra stebimi monitoringo sistemomis 24 valandas per parą 7 dienas per savaitę, todėl įvykus gedimui operatyviai jį eliminuosime. Taip pat serveriuose yra įdiegta apkrautumo balansavimo sistema, kuri užtikrina, kad jie niekada nebus perkrauti (kitaip tariant "oversellinami"), todėl mūsų klientai visuomet naudosis kokybiškomis paslaugomis bei turės garantuotus resursus. VPSnet.lt siūloma VDS paslauga yra lanksti, nes jos pagalba galima pasirinkti labai plačius resursų rėžius, tarkime, klientas gali isigyti interneto spartą iki 1 Gbps (pagal individualų susitarimą galima koreguoti įvairiai) kas yra labai palanku tiems kas nori išvengti pavienių DoS, įvairių "flood" atakų arba tiesiog, kurių projektams reikia daug didesnės interneto spartos. 


 


Dedikuotas serveris (DS) - tai atskiras fizinis serveris su visais garantuotais/dedikuotais resursais (RAM, CPU, SSD ir pan.). Dedikuotas serveris paprastai naudojamas kai neužtenka virtualizacijos būdu pateikiamų resursų, arba dėl tam tikrų priežascių jokie virtualizacijų būdai netinka (tarkim, yra poreikis patiems naudoti virtualizaciją jame). Taip pat, dedikuoti serveriai pasiteisina kai yra reikalinga specifinė komplektacija, tarkim, didelis RAM kiekis, daug disko vietos ir pan. Arba reikia pajungti specifinius prietaisus: atskirą RAID kontrolerį, GSM modemą, DVB konverterį bei kt. Prireikus mes galime surinkti praktiškai bet kokios komplektacijos dedikuotą serverį arba prie jo prijungti bet kokią kitą paslaugą, tarkime, rezervinių duomenų kopijų darymus, serverio stebėjimo sistemą informuojant SMS būdu ir t.t., tokie atvejai derinami individualiai susisiekus su mumis.


 


Apie "Esnet" kompanija:


 


UAB "Esnet" specializuojasi duomenų centrų paslaugų srityje nuo 2007 metų. Pasirinkę UAB "Esnet" paslaugas klientai ne tik sumažina savo sąnaudas, bet ir sutaupo laiką. UAB "Esnet" valdydama nuosavą duomenų centrą kontroliuoja visą paslaugų teikimo procesą, todėl gali teikti ne tik kompleksines paslaugas, bet ir užtikrinti aukštą paslaugų pasiekiamumą už konkurencingą kainą. Ilgametę patirtį turinti įmonė nuolat investuoja į duomenų centro infrastruktūrą taip didindama paslaugų spektrą bei gerindama jų kokybę. Bendrovė skiria ypatingą dėmesį klientų problemų sprendimui siekdama ilgalaikio tarpusavio bendradarbiavimo.


 


DUK (Dažniausiai Užduodami Klausymai):


 


1. Kokie yra atsiskaitimo būdai?


 


* Atsiskaityti galima banko pavedimu, elektronine bankininkyste, SMS iš įvairių šalių, tarptautine "WebMoney", "Payza", "PayPal", "MAXIMA LT" kasose, „Lietuvos Spaudos“ ir „Rkiosk (Narvesen)“ kioskuose, Lietuvos pašto ir "Paypost" skyriuose, „Perlas“ terminaluose.


 


2. Per kiek laiko aktyvuojamos paslaugos?


 


* Paslaugos aktyvuojamos minutės bėgyje, dažniausiai iš karto.


 


3. Ar galima persirašyti OS į savo norimą? Bei kiek tas kainuoja? Per kiek laiko persirašo?


 


 * Taip, pasirinkimas yra išties didelis, visos OS turi savas licenzijas kitaip sakant nėra piratinės, yra kokybiškos, bei atitinka standartą. Perrašymas nieko nekainuoja, užtrunka maždaug apie 10 minučių.


 


4. Kokia suma pasiekia balansą SMS atsiskaitymo būdu?


 


* Į balansą patenka 50% nuo sumos, kadangi kitą dalį suvalgo operatoriai, bei mokėjimai.lt. PVŽ siunti už 15LT įskaitomas balansas yra 7.50LT.


 


 


 


VPSnet.lt administracijos kontaktai: 


 


elektroninis paštas: [email protected]


telefono numeris: +370 671 74997


įmonės kodas: 302482484


PVM kodas: LT100007300313


Įmonė įsikūrusi: Žuvėdrų g. 36, Vilnius, LT-10103, Lietuva


bankas: AB "Swedbank"


banko sąskaita: LT277300010121039274


 


Taipogi primenu, kad šiuo metu vyksta 50% VPS planams!


Redaguota , nario Džiaubas
Kokybė, bei standartas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...