Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

pastebėjau, kad Yton bando prisitrint prie modų, visada juos gina, palaika, kad tik gautų modą :D

Žmogus turi savo nuomone , ir jis ją parodo.

Jeigu jau esi moderatorius tai turi stengtis tų klaidų vengti, o tavo kas antras veiksmas yra klaida.

Mano antras veiskmas nėra klaidą , aš tu klaidų vengiu , bet kaip praitame poste parašiau , kad mes netobuli , pripažink ,kad ir pats neesi tobulas su savo kritiką :)

• ,

Volk'ai visų akivaizdoje pasakyk, už ką gavai mod'ą?

Galiu ir kitaip paklaust jei šitaip nesuprasi.

Volk'ai, už kiek pirkai mod'ą?

Kaip tu gali to nežinoti? :o

Tiek informacijos apie jį sukaupei, o nežinai paprasčiausio dalyko, t.y. už kiek pirko moderatoriaus statusą? 

2014-03-28 - 2015-02-24

pastebėjau, kad Yton bando prisitrint prie modų, visada juos gina, palaiko, kad tik gautų modą :D

Jo, o aš pastebėjau, kad tu esi užsivedęs raudonają narų knygą ir manę įrašęs į nykstančių narų rūšį taip? Aš moderatorius ginu ne todėl, kad noriu prie jų prisitrint, o todėl, kad noriu įrodyti tau bei visiems kitiems kurie to nepastebi, kad moderatoriai taipogi kaip jau minėjau yra žmonės ir turi teisę komentuoti kaip ir visi kiti.

2014-03-28 - 2015-02-24

Jo, o aš pastebėjau, kad tu esi užsivedęs raudonają narų knygą ir manę įrašęs į nykstančių narų rūšį taip? Aš moderatorius ginu ne todėl, kad noriu prie jų prisitrint, o todėl, kad noriu įrodyti tau bei visiems kitiems kurie to nepastebi, kad moderatoriai taipogi kaip jau minėjau yra žmonės ir turi teisę komentuoti kaip ir visi kiti.

Tai tagul komentuoju apgalvodami viską taktiškai ir logiškai :D Kaip toje patarlėje, pirmiau pagalvok, paskui daryk.

YpIX4xG.jpg

Dabra čia pasidarė beprasmiška tema , komentuojate tarpusavyje , sekmės. Palieku šia temą. O moderatorius nebuvo pirktas , ir jums nesvarbu žinoti ,kad ir kaip buvo. Sekmės vyrai.

Tu į klausimą už ką gavai moderatoriaus privilegijas taip ir neatsakiai :) Ar tiesiog nebuvo laiko sugalvoti versiją?

YpIX4xG.jpg

Tiką atsakiau , ne jūsu reikalas kaip aš čia atsiradau , pinigai nebuvo prikišti čia. Dabar suprantama ? :)

Suprantama, kad tu temos taip ir nepalikai, nes tu vėl pakomentavai, o kalbant apie šį tavo komentarą tai ką tokio blogo tu padarei, kad gavai moderatorių? Juk tu pagyrūnas esi, mėgsti girtis tokiais dalykais kaip žvėrišku pc ir panašiai. Kodėl dabar nepasigiri ir nepasakai už ką gavai modą?

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...