Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Palauk palauk , aš irgi ne žmogus? aš irgi turiu teisę komentuoti , rašyti ir duoti nuomone tu čia neesi kritikas ar koks ten kitas žmogus kuris ten viską prižiuri , aš irgi prižiuriu žmones , ir tikrai nededu žmoniu į tokia vieta pvž kad mano pc geresnis ,aš tik daviau nuomonę ,kad mano PC paveštu ir pnš. O apie reputacija neatskleisiu nes čia ne jūsų reikalas. Ir tikrai nebandau ten freepostinti ar kitaip rinkti pranešimus. Čia matosi ,kad tu nori ,kad netekčiau moderatoriaus , sekmės galvojant.

Papildau:

Bet tu geresnio pavadinimo negalėjai sugalvoti? :D , nuodėmes ,lyg aš labai tikiu į dieva (nors ištikro aš netikiu  į dieva)

Kaip ir prieš tai sakė, kalbi, kad tik (nusi)kalbėtum. Visai pradėjo patikti man internetas, kad pagaliau daugelis supranta, kad yra tokie dalykai kaip nuomonės, bet kiti kalba apie tas nuomones, ir nieko nesupranta. Man labiausiai patinka tavo šitos "nuomonės":

Volk'as, on 06 Nov 2014 - 21:13, said:snapback.png

Laisvai , turiu žverį. (PC)

Volk'as, on 04 Nov 2014 - 18:40, said:snapback.png

Lauksit lauksit , o PC nepaveš   :D pradėsit verkti...

Moralas tame - jeigu verdat šūdą, tai žinokit kokį verdat.

P.S Nuodemės nėra nebūtinai susijusios su kokia nors religija bei dievais. :)
Redaguota , nario Spookas
  • Teigiamai 3

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

• ,

Kenkimas supergames.lt forumui prilygsta kenkimui man. Man nesvarbu ar aš moderatorius ar aš paprastas narys, bet Supergames.lt forumas yra vienas ir vienintelis ir aš neleisiu tokiems žmonėms kaip tu su savo mediniais komentarais jam kenkti.

Yton aš sieksiu kol pasieksiu. Man nesvarbu, kad jie viršesni nei aš, bet man sg patinka ir aš noriu komentuoti ir diskutuoti normaliame forume su normalia administracija.

Tu nesupranti , pats ,kad esi kenkėjas pats kenksi kitiems kol pradėsi kenkti ir jau visam forumui , aš tau nei karta neesu pakenkes , nei ant tavęs nusikeikes ar įžeidės , neesu nei vieno nario nuskriaudes ar pažemines , esu toks pats narys kaip jūs , tik kad turiu teisę prižiurėti forumą. Tau patinką forumas? Gerai , tegul patinka , bet po kiek laiko atsibos ir turėsi eiti ar pakeisti , duodu žodį. Ir tikrai čia nieko nepasieksi ar kašką padarysi :) Sekmės su tavo nesamonėm. 

Tu nesupranti , pats ,kad esi kenkėjas pats kenksi kitiems kol pradėsi kenkti ir jau visam forumui , aš tau nei karta neesu pakenkes , nei ant tavęs nusikeikes ar įžeidės , neesu nei vieno nario nuskriaudes ar pažemines , esu toks pats narys kaip jūs , tik kad turiu teisę prižiurėti forumą. Tau patinką forumas? Gerai , tegul patinka , bet po kiek laiko atsibos ir turėsi eiti ar pakeisti , duodu žodį. Ir tikrai čia nieko nepasieksi ar kašką padarysi :) Sekmės su tavo nesamonėm. 

O ko tu nervuojies jei jauties nekaltas? :D Jis pasakė tai ką pastebėjo tad sakyčiau turėtum jam padėkoti, kad parodo kur tavo klaidos ir kad daugiau jų nedarytum :)

P.S jei nori laisvai komentuoti tai nebent gali padaryti savo tinklapyje ;) Viskam yra savos normos

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Man tai įdomu kaip administracija reguoja, kai ne 1 ne 2 ne 3 žmonės, o daugiau kaip pusė forumo vieną moderatorių skundžia ir blogais atsilėpimais vanoja. Administracija vistiek palieka tą mod'ą jiems. Čia panaši situacija kaip ir su Geduku. Bet kam mod'us išdalina. Aš nesuprantu, ar forume narių nėra, kad mod'ą bet kam uždeda ar kas čia yra vrot kompot? Tarkim Lukonic, Scelerum, No Fear, Spookas. Ištisai šitus vardus matau forume. Aktyvūs, drausmingi ir pavyzdingi. Visada į temą šneka. Tai ne *Myliu SuperGames.lt***, uždedam visokiem vaikam modą kur paskui per juos pusė forumo griūna. KUR TEISYBĖ?

• Teigiamai 3

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Už tiesą visi pyksta :D

Man tai įdomu kaip administracija reguoja, kai ne 1 ne 2 ne 3 žmonės, o daugiau kaip pusė forumo vieną moderatorių skundžia ir blogais atsilėpimais vanoja. Administracija vistiek palieka tą mod'ą jiems. Čia panaši situacija kaip ir su Geduku. Bet kam mod'us išdalina. Aš nesuprantu, ar forume narių nėra, kad mod'ą bet kam uždeda ar kas čia yra vrot kompot? Tarkim Lukonic, Scelerum, No Fear, Spookas. Ištisai šitus vardus matau forume. Aktyvūs, drausmingi ir pavyzdingi. Visada į temą šneka. Tai ne *Myliu SuperGames.lt***, uždedam visokiem vaikam modą kur paskui per juos pusė forumo griūna. KUR TEISYBĖ?

Viską daro pinigai vyruti :)

Redaguota , nario Žilvinas P.

O ko tu nervuojies jei jauties nekaltas? :D Jis pasakė tai ką pastebėjo tad sakyčiau turėtum jam padėkoti, kad parodo kur tavo klaidos ir kad daugiau jų nedarytum :)

P.S jei nori laisvai komentuoti tai nebent gali padaryti savo tinklapyje ;) Viskam yra savos normos

Aš nesinervuoju viskas yra gerai , bet koks tolkas daryti tinklapį ? čia tipo yra parašyta SG taisykles ''Negalima duoti savo nuomonių nes tokia taisykle'' ar taip parašyta , jeigu parašyta prašau parodyk :) Gerai , parodė klaidas, jū nebus.

(redaguota)

Tavo žodžiai: ,,Ir tikrai čia nieko nepasieksi ar kašką padarysi''. Nu va chėbra matot dėl ko Gedukui ir šitam Volk'ui modo nenuiima? Nes čia visi savi susirinkę ir čia kaip Volk'as sako nieko nepadarysi. Jie gali lytinių organų pavadinimus varyt po 1 žodį į 1 komentarą ir jie nieko nebus, nes jie vistiek liks teisi, kad ir ką bedarytų.

Sako jis man ,,Sekmės su tavo nesamonėm. ''. Žmogau atsimerk, visas forumas sako, kad tu nesamones rašai, prie ko čia aš?

Aš nesinervuoju viskas yra gerai , bet koks tolkas daryti tinklapį ? čia tipo yra parašyta SG taisykles ''Negalima duoti savo nuomonių nes tokia taisykle'' ar taip parašyta , jeigu parašyta prašau parodyk  :) Gerai , parodė klaidas, jū nebus.

Ta tavo nuomonė kurią tu išreiški yra nepriimtina forumo nariams.
Redaguota , nario OsvisLT

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Tavo žodžiai: ,,Ir tikrai čia nieko nepasieksi ar kašką padarysi''. Nu va chėbra matot dėl ko Gedukui ir šitam Volk'ui modo nenuiima? Nes čia visi savi susirinkę ir čia kaip Volk'as sako nieko nepadarysi. Jie gali lytinių organų pavadinimus varyt po 1 žodį į 1 komentarą ir jie nieko nebus, nes jie vistiek liks teisi, kad ir ką bedarytų.

Sako jis man ,,Sekmės su tavo nesamonėm. ''. Žmogau atsimerk, visas forumas sako, kad tu nesamones rašai, prie ko čia aš?

Ta tavo nuomonė kurią tu išreiški yra nepriimtina forumo nariams.

Visas forumas sako? parodyk viso forumo pranešimus man ,kad jie sako apie tai, gerai nuo šiandien nekomentuosiu nei vienoj temoj ir tik prižiurėsiu , sutariam? pažiurėsi kaip man eisis :)

Redaguota , nario Volk'as

(redaguota)

Ir dėl šito reikėjo kurti temą? Juokingiau ir būti negali, dėl menko šūdo sukurta tema, kurioj daugiau off-topic nei naudos.

Dabar man klausimas:
Kas draudžia jam komentuoti? Taisyklėse nėra parašyta: Moderatoriai negali komentuoti, išreikšti savo nuomonės, tai nesuprantu, kodėl jis yra kaltas? :kuku:

Redaguota , nario ArtHa
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Visas forumas sako? parodyk viso forumo pranešimus man ,kad jie sako apie tai, gerai nuo šiandien nekomentuosiu nei vienoj temoj ir tik prižiurėsiu , sutariam? pažiurėsi kaip man eisis :)

Tai ok pora variantų duosiu, pasijunk šitą temą iš naujo ir viską perskaityk iš naujo.

Kitas variantas, paskaityk iš foto:

1q0jzd.pngauv1p2.png

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Kodėl žmogus kuris kenkia forumui turi turėti aukštesnes pareigas nei žmogus kuris nekenkia forumui?

Atsakykit į šį klausimą, pasišalinsiu iš forumo ir duosiu Volk'ui bei kitiems kenkėjams ramybę.

Tu man parodyk kam jis kenkia ir kokiu būdu kenkia bei jo kenkėjiško elgesio padarinius, kadangi aš nepastebiu jo kenkėjiško elgesio. o tai ką tu parodei temos turinyje tai yra tiesiog ašaros iš tavo pusės kurios visiškai nedaro jokios įtakos tiek man tiek tam pačiam Volkui tiek visiems kitiems moderatoriams, ar net administracijai. Žvelgiant iš mano pusės tu pasielgei tikrai nepyk bet vaikiškai, kadangi tokie įrodymai yra visiški niekai palyginus su tikrų kenkėjų veiksmais. Visi esame žmonės ir visi turime teisę komentuoti bei būti išgirstais, todėl nereikią susidaryti tokio vaizdo, jog moderatoriai turi tik dirbti bei stebėti kur kas nusižengė ir sudėti įspėjimus. Ne - taip nėra. Moderatoriai taipogi yra tokie patys žmonės kaip ir mes, tik kad pas juos po avataru dega žalia lemputė su užrašu "Modeatorius". Moderatoriai yra tam, kad palaikytu tvarka, o ne tam, kad kažkam kenktu kaip kad tau atrodo. Suprask tokį dalyką, kad administracija bet kam statuso nesuteikia, kadangi jį reikią užsitarnauti kaip ir duoną kuri pastaruoju metu tikrai pabrango.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

2014-03-28 - 2015-02-24

Tu man parodyk kam jis kenkia ir kokiu būdu kenkia bei jo kenkėjiško elgesio padarinius, kadangi aš nepastebiu jo kenkėjiško elgesio. o tai ką tu parodei temos turinyje tai yra tiesiog ašaros iš tavo pusės kurios visiškai nedaro jokios įtakos tiek man tiek tam pačiam Volkui tiek visiems kitiems moderatoriams, ar net administracijai. Žvelgiant iš mano pusės tu pasielgei tikrai nepyk bet vaikiškai, kadangi tokie įrodymai yra visiški niekai palyginus su tikrų kenkėjų veiksmais. Visi esame žmonės ir visi turime teisę komentuoti bei būti išgirstais, todėl nereikią susidaryti tokio vaizdo, jog moderatoriai turi tik dirbti bei stebėti kur kas nusižengė ir sudėti įspėjimus. Ne - taip nėra. Moderatoriai taipogi yra tokie patys žmonės kaip ir mes, tik kad pas juos po avataru dega žalia lemputė su užrašu "Modeatorius". Moderatoriai yra tam, kad palaikytu tvarka, o ne tam, kad kažkam kenktu kaip kad tau atrodo. Suprask tokį dalyką, kad administracija bet kam statuso nesuteikia, kadangi jį reikią užsitarnauti kaip ir duoną kuri pastaruoju metu tikrai pabrango.

Ąčiū nors tau, kuris mane supranta ir manau paliko , ačiū :) 

Tai pala pala. Pakalbėkim apie lygybę. Žmogus netrina savo double post ir pripažina bausmę, žmogus nekalbą nesamonių, rašo viską į temą ir TAS ŽMOGUS turi mažesnes teises nei Volk'as ir nėra administratorius. Volk'as viską daro priešingai palyginus su tuo ką aš rašiau ir jis turi aukštesnes pareigas. 

Teisybės bus?

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Manau jog šis forumas yra pakankamai suaugęs ir padorios diskusijos čia gali vykti. Jeigu žmogui užkliūna kažkoks kitas žmogus, šiuo metu moderatoriaus pareigas einantis žmogus, manau galima sukurti temą ir pateikti kuo nepatinka jo darbas. Nelaikau jokio pykčio prieš būtent Volką, tiesiog užkliuvo man pora postų, bet nekūriau dėl to temos. Bet būtent Osviui nepatiko, ir manau žmogiška jog sukūrė temą. Gal biškį tokia aštri, nemanau kad verta jį išmesti dėl to, bet su šita tema jis parodo būtent Volko darytas klaidas, iš kurių jis gali pasimokyti, bei gal kiti administratoriai. Jūs neimkit visko taip neigiamai ir diskutuokit kaip padorūs žmonės. Esame nepriklausomoje šalyje, visi turime savo nuomones, galime reikšti pretenzijas ir čia yra diskusijų forumas... 

Redaguota , nario No Fear
  • Teigiamai 2
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Tai pala pala. Pakalbėkim apie lygybę. Žmogus netrina savo double post ir pripažina bausmę, žmogus nekalbą nesamonių, rašo viską į temą ir TAS ŽMOGUS turi mažesnes teises nei Volk'as ir nėra administratorius. Volk'as viską daro priešingai palyginus su tuo ką aš rašiau ir jis turi aukštesnes pareigas. 

Teisybės bus?

Kaip ankščiau sakiau tu neesi kritikas , gera mačiau savo nereikšmingus postus , ištrynau nes nereikalingi , gerai prižystu bet ar tai didelis dalykas? ištryniau posta ir viskas. Nereikia čia kabinėtis ,padariau klaidą , bet jugi visi žmonės ęsame padare klaidu , mes neesame tobuli  , pripažink :)

Kaip ankščiau sakiau tu neesi kritikas , gera mačiau savo nereikšmingus postus , ištrynau nes nereikalingi , gerai prižystu bet ar tai didelis dalykas? ištryniau posta ir viskas. Nereikia čia kabinėtis ,padariau klaidą , bet jugi visi žmonės ęsame padare klaidu , mes neesame tobuli  , pripažink :)

Jeigu jau esi moderatorius tai turi stengtis tų klaidų vengti, o tavo kas antras veiksmas yra klaida.

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...