Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SuperGames.Lt nariai. Noriu jums papasakoti apie vieną SuperGames.Lt forumo moderatorių kuris yra pridaręs daug blogo šiam forumui. Tai va ir pradėsim.

1)

Šiandien pranešiau Volk'ą administracijai dėl jo double post vienoje forumo temoje. Viskas atrodė taip:

9qe69g.jpg

Praėjus pusei minutės nuo tada kai išsiunčiau pranešimą viskas atrodė taip:

a9o2dx.png

Du pranešimai staiga virto vienu. WOW, neįtikėtina. Magija ar korupcija?

Ok ok. Keliaujame toliau.

2)

Tai vat. Moderatorius privalo stebėti temas ar nėra jokių nusižengimų ir panašiai. Prikolas tame, kad man atrodos, kad Volk'as išvis nieko nestebi. Vienas jo kvailas veiksmas.

Tema: http://www.supergames.lt/topic/182125-grand-theft-auto-v-ant-pc-ps4-ir-xbox-one/

Lukonic klausimas pirmame skyrelyje:

O ant steamo nebus? Niekas nežinot?

Volk'as po 62 skyrelių atsako:
33nb0d1.png
Aišku, kai daug kas pamatė šitą Volk'o komentarą tai reakcija buvo nekokia :D Važiuojame toliau.

3)
Nežinau kaip pavadinti šitus žodžius, forumo narių pažeminimu ar tiesiog pasityčiojimu?

Lauksit lauksit , o PC nepaveš  :D pradėsit verkti...

Kitus meta į žemą vietą, pats savimi didžiuojasi tokiais žodžiais:

Laisvai , turiu žverį. (PC)

Moderatorius turi palaikyti visus forumo narius ir juo gerbti ir stengtis įžvelgti viskame kuo daugiau pliusų, bet Volk'as yra Volk'as:

jugi čia tik pakeistas bacgroundas uždėta po niekučiu ir nieko , nieko čia nepadarei , muzikos nepakeitei..

4)

Gaila, kad nespėjau nufotkinti dar vieno dalyko. Volk'as prieš maždaug 3 dienas turėjo apie 710 R3P. Peržiūrėjau reputaciją. Pažiūrėjau už ką gavęs ir man išvis buvo sunku patikėti, kad jis su savo mediniais komentarais tuos 700 susirinko. Ateinu kitą dieną, žiūriu virš 1000 R3P. Galvoju WTF, kaip? Kas svarbiausia, kad kai peržiūrėjau reputaciją profilyje, viskas buvo taip pat kaip dieną prieš 1000 R3P. Šito įrodyt negaliu, nes įrodymų neturiu.

Na ką gi. Parašiau 4 dalykus apie Volk'ą. Tęskite :)

Redaguota , nario OsvisLT
  • Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

YpIX4xG.jpg

• ,
(redaguota)

Palauk palauk , aš irgi ne žmogus? aš irgi turiu teisę komentuoti , rašyti ir duoti nuomone tu čia neesi kritikas ar koks ten kitas žmogus kuris ten viską prižiuri , aš irgi prižiuriu žmones , ir tikrai nededu žmoniu į tokia vieta pvž kad mano pc geresnis ,aš tik daviau nuomonę ,kad mano PC paveštu ir pnš. O apie reputacija neatskleisiu nes čia ne jūsų reikalas. Ir tikrai nebandau ten freepostinti ar kitaip rinkti pranešimus. Čia matosi ,kad tu nori ,kad netekčiau moderatoriaus , sekmės galvojant.

Papildau:

Bet tu geresnio pavadinimo negalėjai sugalvoti? :D , nuodėmes ,lyg aš labai tikiu į dieva (nors ištikro aš netikiu  į dieva)

Redaguota , nario Volk'as
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

(redaguota)

Kadangi Osvikas parašė ,,Tęskite", tai tęsiu

Forumo turguje pareportavau Volk'o pranešimą, nebeatsimenu kurį, vienu žodžiu, komentavo temą, ar atsiskaitymo būdą. O forumo taisyklės sako "- Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama)"

Po kiek laiko gavau asmeninę žinutę nuo Volk'o.

He3gVjE.png

Redaguota , nario .lukonic`

Nusižengimu stiprių kai ir nematau, bet iš tokiu postu matosi kad Volkas nėra labai saugęs ar rimtas žmogus eilinis vaikis norintis pasigirti,papostinti.

Eilinis vaikas? pasigirti , postinti?! kiek tada tau metų? (nebandau nieko įžeisti) , net nebandau rinkti postų , tiesiog prižiuriu forumą ir bandau padėti žmonėms , o jūs čia neturit laisvo laiko ir šmeižiat ... čia tas pats lyg su Gedu ane? eikit į lauką pakvepuot gryno oro , o ne prie PC sedėt.

Eilinis vaikas? pasigirti , postinti?! kiek tada tau metų? (nebandau nieko įžeisti) , net nebandau rinkti postų , tiesiog prižiuriu forumą ir bandau padėti žmonėms , o jūs čia neturit laisvo laiko ir šmeižiat ... čia tas pats lyg su Gedu ane? eikit į lauką pakvepuot gryno oro , o ne prie PC sedėt.

Kitą kartą jeigu nežinai, arba nesi įsitikinęs - nerašyk iš vis, tada niekas apie tave temų nekurs.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Kodėl žmogus kuris kenkia forumui turi turėti aukštesnes pareigas nei žmogus kuris nekenkia forumui?

Atsakykit į šį klausimą, pasišalinsiu iš forumo ir duosiu Volk'ui bei kitiems kenkėjams ramybę.

Kas tau kenke? Tu čia pats esi kenkėjas , duosi ramybe turiu aš tos ramybės , nereike man tu tavo nesamoniu , nes ir taip nebus , ''Pasišalinsiu ir t.t'' Tau kaškas pakenkė?

Kas tau kenke? Tu čia pats esi kenkėjas , duosi ramybe turiu aš tos ramybės , nereike man tu tavo nesamoniu , nes ir taip nebus , ''Pasišalinsiu ir t.t'' Tau kaškas pakenkė?

Kenkimas supergames.lt forumui prilygsta kenkimui man. Man nesvarbu ar aš moderatorius ar aš paprastas narys, bet Supergames.lt forumas yra vienas ir vienintelis ir aš neleisiu tokiems žmonėms kaip tu su savo mediniais komentarais jam kenkti.

Stebiuosi tavo talentu, kad sugebi apie Volką surinkti daugiau informacijos negu žurnalistai apie Putiną.

Turbūt sukūręs šią temą tiekiesi, jog Volkas bus išmestas iš moderatoriu bet

demotyvacija.lt_Kad-ir-kaip-bebutu-sunku

Yton aš sieksiu kol pasieksiu. Man nesvarbu, kad jie viršesni nei aš, bet man sg patinka ir aš noriu komentuoti ir diskutuoti normaliame forume su normalia administracija.

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3876 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...