Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai,

Su Jumis sveikinasi Boroda ( Oskaras ). Iš pavadinimo turbūt supratote, jog ieškau rimto projekto, prie kurio galėčiau prisijungti kaip GFX, reklamuotojas. Savo aprašymą norėčiau pradėti nuo prisistatymo. Pradžioje aš jau prisistačiau, esu vardu Oskaras ( Boroda ), man yra 15 metų ( 1999.07.08 ), gimiau ir gyvenu Vilniuje. Lankau krepšinį, sportuojų pats - gatvės gimnastika, vaikštau į „kačialke". Laisvalaikių būnų su draugais, karts nuo karto prisdėdu prie kompiuterio. Esu bendraujantis, draugiškas, atsakingas ir sąžiningas. Su manim galima „paprikolinti" ar šiaip pasikalbėti apie kažką, su manim tikrai liūdna niekada nebūna.

SA-MP patirtis jau 5 metai, tikrai nei maža, nei didelė. GFX'inti pradėjau prieš pusę metų. Sekasi tikrai puikiai, labai greitai tobulėjų, bet tikrai dar nepasakyčiau, jog esu tikrai „geras" ar panašiai.  Reklamuotojo patirties tikrai turiu nemažai, apie metus. Taip pat, užsiimų ir VFX jau 2 mėnesius.

Projektas startavęs, nestartavęs, man tai yra nesvarbu, svarbu, jog projektas turėtų tikslų, rimtą, draugišką bei bendraujančią komandą, savininkai nebūtų apgavikai ar panašiai

Apribendrinimas:

• SA-MP patirties 5-eri metai
  • GFX patirtis pusę metų ( Galerija: http://imgur.com/a/9bfdB )
  • Darbus stengiuosi pateikti kokybiškus, greitai ir gražiai
  • Reklamuotojo patirties metai
  • Reklamai yra sukūriamas GFX stiliaus aprašymas ir talpinamas į portalus, aktyviai prižiūrimas
  • Esu bendraujantis, draugiškas, atsakingas ir sąžiningas
  • VFX patirtis 2 mėnesiai ( Kanalą Jums parašysių į AŽ )
  • Intro jokių nekūrių, bet serverio pristatymą tikrai pamėginčiau sukurti.
  • Atsiskaitymas tikrai nesvarbus - galite pinigais, galite privilegijomis.

Kontaktai:

Savo kontaktinių duomenų nedalinu viešai. Jus parašykite man į AŽ

Redaguota , nario Boroda.
  • Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

Aš nesuprantu tokio žmogaus kuris yra uCL.LT projekte ir ieško dar vieno projekto, pamato, kad aktyvumo nėra ir išeina, nebesuprantu šiuolaikinių žmonių. Taigi aktyvumas visi gali atsirasti, nes žmones nežino koks yra projektas kaip jis atrodo ir t.t, kam tau ieškoti projekto jei po kiek laiko tau atsibos ir vėl tu ieškosi kito projekto. Jeigu esu viename projekte, jame ir būk, užsibūk ilgai.  Jeigu aš klystu tai atsakyk, kodėl išėjei iš uCL.LT ?

www.button.lt / www.deepfm.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...