Peršokti į turinį

CS:GO Baltics streams sistema


InoX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

organization.jpg

 
Sveiki! CS:GO Baltics ir vėl sveikinasi su Jumis. Šį kartą norime pristatyti savo naują stream sistemą.
 
Galbūt kai kam iš Jūsų tai bus kažkas naujo ir nematyta, o kiti galbūt, šią sistemą matė dar tada, kai InoX ir Kitte dirbo senuose savo projektuose? Na, bet nepaisant visko, mes Jums norime pristatyti šią sistemą, kodėl mes ją naudosime ir kt. informaciją.
 
Ką Jūs matysite mūsų stream puslapyje?
 
Kadangi mūsų projektas vadinasi „Baltics“, mūsų stream sistemoje matysite tik Baltijos (LT, LV, EE) žaidėjų/mėgėjų/naujokų streamus. Žinoma, nepaisant visko, jog per twitch.tv labai greitai galite rasti Jums patinkančius streamus pagal pasirinktą žaidimą, mes norime padėti Baltijos žaidėjams, kurie streamina ir padaryti taip, kad žmonės tiesiog žinotų, jog šiose trijose šalyse yra tikrai nemažai labai įdomių streamerių ir tiesiog apie juos sužinotų.
 
Kokio žanro streamus Jūs galėsite stebėti?
 
Manome, jog visiems yra žinoma, jog lietuviai yra labai pasižymėję ties LoL žaidimu ir beveik kiekvienas iš šio žaidimo fanų yra mėginęs streaminti. BET. Mūsų stream puslapyje galėsite stebėti tik tuos streamus, kurie yra susiję su CS:GO. Juk mes esame Baltijos CS:GO šeima, o ne kitos divizijos!
 
Nauda Jums?
 
Taip, iš viso šio mini projekto Jūs taip pat gausite naudą. Jūs turėsite galimybę būti matomi viename iš lankomiausių puslapių Baltijoje, kuris yra susijęs su CS:GO. Jeigu būsite susimokėję už savo vietą, Jūsų streamą mūsų lankytojai galės stebėti visada, kada Jūs būsite online (kol kas stream bus matomas visam laikui). Taip pat nereikėtų pamiršti, jog mūsų stream puslapis bus talpinamas ir kitose svetainėse, tad Jūsų šansas gauti populiarumą ir daugiau žiūrovų, tik išaugs.
 
Nauda mums?
 
Iš šio mini projekto, mes taip pat gauname naudą. Visų pirma, kaip žinoma, turėtų padaugėti narių mūsų šeimoje. Mes ketiname atrasti naujų, įdomių streamerių, su kuriais galbūt teks bendradarbiauti ir ateityje. Na ir be abejo, gauname naudą % (procentais), nuo Jūsų užmokėtos sumos. Visi tie procentai keliaus NE MUMS, o į projekto fondą, iš kurio mes rengiame konkursus, turnyrus bei kitokias staigmenas.
 
Kaip užsisakyti vietą mūsų stream puslapyje?
 
Tai yra labai paprasta. Viskas ką Jums reikės padaryti, tai susisiekti su mumis per skype (csgobaltics.com) . Vienos vietos rezervavimas Jums kainuos 2€ (eurus), o Jūsų streamas bus matomas visą laiką (kol kas, vėliau laikotarpis gali keistis).
 
Kita svarbi informacija
 
Nederėtų pamiršti, jog tarp mūsų visada atsiranda žmonių, kurie mėgsta ir išsidirbinėti savo streamuose. Mes, reklamuodami Jus, pasiliekame teisę pašalinti Jūsų streamą iš mūsų puslapio tuo atveju, jeigu matysime, jog Jūs pažeidžiate elementariausias twitcho taisykles (žalojate save, įžeidinėjate savo publiką, tiesiog nemokate elgtis gražiai ir sudominti žiūrovų). Taisyklių nežinojimas – neatleidžia nuo atsakomybės.
 

Angliška versija Čia

Streams list Čia

Redaguota , nario InoX
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...