Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSFG.Lt serveris į dienos šviesą!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LSFG.LT - Lietuviškas San-Fierro Gyvenimas

Apie projekto modifikacija:

Projekto modifikacija kuriama tikrai ne nuo new.pwn t.y tuščio pawn lapo o nuo reno gamemodo. Serverį kuriame kuo unikaliau, darome taip, kad visiems patiktu žaisti serveryje. Visa modifikacija rišta su mySQL tai užtikrins greitą duomenų krovimą bei saugojimą, bet kuriuo momentu, modifikacijoje ieškomos spragos ir taisomos iškarto, kad vėliau neturėtumėme problemų.

Modifikacijos sistemos:

VERSLŲ SISTEMA
Viena iš pagrindinių serverio sistemų. Ši sistema leis jums laisvai pirkti verslus, juos parduoti žaidėjui ar tai serveriui, galėsite atsiimti pelna nuo verslo. Tačiau esame padarę taip, kad jeigu žaidėjas yra prisijungęs jis gauna valandinį uždarbį į savo verslą. Kodėl valandinį? Kodėl prisijungusiam?Gi nebus jokio reikalo jo pirkti?! Leiskite atsakyti į šiuos klausimus! Valandinį padarėme todėl, kad kai kurie žaidėjai sukčiauja, t.y nusiperka, atsijungia ir dingsta iš serverio kokiai savaitei ar dviem, tad pabandėme padaryti šiek tiek kitaip, taip įsigaliojo valandinis uždarbis. Verslą apsimoka pirkti, nes jo kaina siekia nuo 5.00000$ iki 2.000000$, bet jo uždarbis aukštas, siekiantis nuo 50$ iki 100$.

NAMŲ SISTEMA
Viena taip pat iš pagrindinių serverio sistemų. Ši sistema išsiskiria tuo, kad joje galėsite tobulinti savo namo interjerą. Interjerus sukursime mes patys! Tačiau interjerai bus nuo blogiausio iki geriausio. Namų raktą galėsite laisvai duoti savo draugui, kuris galėtu prižiūrėti jūsų namą kol jūsų nebus, taip pat galėsite atrakinti/užrakinti, parduoti žaidėjui arba serveriui, tačiau parduodant serveriui gausite tik 50% nuo namo pirkimo sumos. Namų kainos taip pat sieks nuo 5.00000$ iki 3.500000$, nes norisi išlaikyti ekonomiką serveryje.

DEGALŲ SISTEMA
Ši sistema visai kitaip išpildyta sakyčiau. Privažiavus prie degalinės kuri bus šalia mechaniku, reikės užlipti ant Pickup arba rašyti /piltis ir iššoks GUI lentelė, kurioje bus viskas apskaičiuota t.y: Maksimalus degalų kiekis, litro kaina, jūsų mašinoje esantys degalai, bei kiek jums reikės sumokėti už tai. tikrins ar esate degalinėje, jei ne - nepils degalų.

DIREKTORIŲ/PAVADUOTOJŲ SISTEMA
Direktorius turės kelias gana naudingas sistemas. Direktorius išmesdamas darbuotoją privalės išmokėti kompensacija jam.
Priimdamas darbuotoją jam skaičiuosis mokesčiai, t.y jeigu įsidarbins į darbą kažkiek tai mokesčių atkeliaus į sodrą.

ADMINISTRATORIŲ/VIP SISTEMA
Kaip ir kiekviename serveryje priimtina turėti administratorių ir vip sistemas. Taip pat ir čia! VIP yra VIP, o administratoriai yra kelių laipsnių. Pirmojo laipsnio ir iki ketvirtojo. Ketvirtasis reiškia savininko laipsnį. Kiekvienas laipsnis turi savų naujų komandų , o kitas laipsnis ( mažesnis už kitą ) turi mažiau komandų. VIP komandos taip pat nėra pačios plačiausios, bet manau tokiame serveryje, tokių VIP komandų užteks. Taip pat padaryti pirkimai už kreditus VIP, administratorių. Nusipirkus VIP iškarto jūsų pirkimas atsiras mūsų loguose ir galėsime matyti kiek jums liko iki paslaugos pabaigos bei jo užsakymo datą, taip pat yra su administratoriaus pirmuoju laipsniu. Pirkimai galioja 30 dienų.

VAIRAVIMO MOKYKLOS SISTEMA
Nueinate į vairavimo mokyklos pastatą, prieinate stalą, ten yra 3D tekstas, priėję turėsite paspausti N mygtuką. Paspaudus mygtuką jums išmes pilną informaciją apie teorija bei praktiką, kainas bei visą kitą. Sutikus prasidės vairavimo mokyklos teorinis egzaminas, Teorinis egzaminas susidaro iš 5 klausimų. Kodėl tiek mažai? Mažai darome todėl, kad visą tai užima žaidėjams labai didelę žaidimo dalį. Baigus teorini egzaminą ir išlaikius be klaidų - jūs po 2~3 sekundžių perkeliamas į vairavimo mokyklos mašiną atlikti praktikinę dalį. Kas trečią raudonąjį tašką jums rodys instruktoriaus patarimus bei pastabas tokiame pilkame textdrawe. Pabaigus važiuoti praktikinę dalį, instruktorius tikrins jūsų balus. Maksimalus balas yra 20. Išlaikius mažiau negu 20automatiškai prarandate pinigus bėi teorinę dalį ir turite išnaujo perlaikyti.

MAISTO/ALKIO/ SISTEMA
Galite nusipirkti dešrelių, gėrimų, arbūzų, mėsos. Yra du vagymo tipai t.y galėsite valgyti namuose ir lauke. Dėkime, kad esate lauke, jum ateina žinutė, kad esate išalkęs, parašote /minv ( maisto inventorius ) , pažiūrite kiek ko turite, tada apačioje yra paaiškinimai kaip elgtis su maistu. Komandos yra: /mvalgyti [ ką valgyti ( dešreles, mėsą, arbūzus ) ] , taip pat yra ir gėrimams: /mgerti [ kiekis (ml) ], visą maistą panaudojus atsistato jūsų alkio bėi troškulio rodikliai.

NUOMOS SISTEMA
Kiekviename serveryje yra nuomos sistema. Tad ir ši nesiskirs beveik niekuom, Prie kiekvienos nuomos mašinos prilipdintas 3D tekstas kuris rodo, kiek mokėti ir tai kad naujokams iki 150xp nuoma bus nemokamą!!!.



Šiuo metu tiek informacijos...

Norėdami sužinoti daugiau informacijos ir dalyvauti diskusijuose užeikite į www.lsfg.lt forumą!
Ir sekite visas naujienas bei visus atnaujinimus!

 

http://www.lsfg.lt

Redaguota , nario 3auris
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...