Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RPLIFE.LT :: Angel Pine Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

d0a3cd1bff0e81ef81ae29c3516792c5665.png
 
RPLIFE.LT :: Angel Pine Projektas:
 
Sveiki SuperGames.lt lankytojiai. Šiandien norėčiau jums pristatyti viena iš geriausiu projektu, kuris sieks aukštumu. Projektas nėra išskirtinis bet prie jo dirbama tiek diena tiek naktį čia tas yra tiesa bent jau aš tiek dirbu. Serveris daromas kuo unikalesnis tvarkomos visos klaidos bei bugai, atnaujinimai daromi kiek viena diena tik dėl jūsų mieli žaidėjai, mes šitaip stengdamiesi del projekto norime kad jus ateitume ir pasiliktume musu projekte "Ateisi - Neišeisi" "Išeisi - Sugriši" Mes stengiames laikytis šios pagrindines komandos taisykles. Jai turite ideju butinai apsilankykite pas mus per forumo starta ir siulykite savo idejas jos tikrai bus išklausytos bei ivertintos.
 
Serverio tipas: GRP
 
Kodel verta rinktis mus?:
 
Mūsų serveryje bus jums pateikti naujausi map darbais, unikaliomis sistemomis, bei serverio tvarkingumu, mūsų komanda dirba prie šio projekto unikalumo mes stengiames kad per starta butu viskas gražu viskas eitu kaip sviestu patepta. Musu serverio klaidos yra beveik visos ištaisytos o per starta neliks ne menkiausios klaidos. Musu komanda dirba tik del jusu geroves ir naudos. Musu komanda siekia didelio pelno kad toliau galėtu investuoti didžiąją dali i serveri kad jis toliau gyvuotu, mes dirbame diena ir nakti stengiames dėl šio projekto.
 
Artėjant Eurui // Sukūrėme euro sistemą.
 
Kaip ir mes visi jau žinome, kad po naujų metų bus euras, tad ir mes sukūrėme euro sistemą. Sistema bus paleista po naujųjų metų, iškart sausio 1 dieną. Euro sistema bus išties įdomi, įjėjus į serverį jums išmes GUI lentelę, ir joje bus aprašyta apie euro, viskas bus pakeista, kaip ir Lietuvoje, dauguma bus sunku įsivažiuoti į euro valiutą, ir bus sunku kažką vertingo pirkti ir t.t, tad mes ir darysime tai kad labai sunku bus nusipirkti namą, vertingą mašiną. Ogi eurą taip pat nebus lengva užsidirbti serveryje, algos taip pat nebus didelės, ir nebus labai jau mažos.
 
Kodėl Angel Pine?:
 
Angel pine pasirinkome nes kol kas nėra normalaus projekto AP kaimelyje ir norime būti pirmieji tai padarę, mūsų komanda ilgai galvojo bet nusprendė jog darysime AP, vien dėl projekto gerovės. Kiek pamenu daug kam patiko AP kaimelis ir norime išpildyti jų svajonę ir sukurti normalų projektą AP kaimelyje.
 
RPLIFE.LT - Mapp darbai:
 
Nauja atsiradimo vieta (Spawn): http://imgur.com/a/AR8CI
 
RPLIFE.LT - Sistemos:
 
• Verslu sistema: mūsų verslų sistema yra unikali ir niekur nematyta. Jūs galėsite parduoti, perleisti ar parduoti vyriausybiai savo verslą. Verslo valdymą galėsi atsidaryti priėjas prie jo ir paspaudęs ENTER.
 
• Namu sistema: mūsų namų sistema yra niekur nematyta. Savo namą galėsite parduoti, perleisti ar parduoti vyriausybei. Yra ir dar daugiau nustatymu namui. Į namą galėsite įeiti paspaudę ENTER.
 
• Mašinu sistema: ji bus valdoma GUI lentelėmis, kodas yra švarus tvarkingai parašytas tad nesklandumų neturėtu būti. Taip pat daug bus nustatymu mašinoms.
 
• Vairavimo mokyklos sistema: pas mus ji yra išskirtinė tuom kad jums balsas gali pasakyti ar išlaikiai ar neišlaikiai egzaminą ar paklaus ar nori laikyti vairavimo egzaminą.
 
• Apmokymu sistema: pas mus ji yra unikali tuo kad atėjas į serverį galėsi pasirinkti ar žiurėsi apmokymus ar ne o jai žiurėsi gausi papildomus 1000 Eurų. Be to žiurint apmokymus gros daina kad pakeltu nuotaika.
 
Apie sistemas nėra labai daug aprašyta, kodėl? todėl kad mes nenorime jums viską atskleisti tegul būna jums staikmena.
 
RPLIFE - Serverio atnaujinimai:
 
Serverio versijos atnaujinimai [RP #1.0.1]:
 
    » Perdaryta Vairavimo mokyklos sistema gausite balsinius ir rašytinu atsakymus.
    » Sukurta apmokymu sistema.
    » Jeigu pažiurėsite apmokymus gausite papildomai 1.000Euru.
    » Per apmokymus gros daina (Kad būtu smagiau).
    » Sumapintas spawn.
    » Perdaryta verslų sistema.
    » Ištrintos visos nereikalingos sistemos.
    » Perdaryta namų sistema.
    » Nauja mašinų turgaus sistema.
 

Serverio Progresas: 55%

Svetainė: www.RPLIFE.LT

TeamSpeak: TS.RPLIFE.LT(Neįjungtas)

SA:MP Serveris: SAMP.RPLIFE.LT(Kuriamas)

Projekto Savininkai: Mantas, Lukas

 

 
Redaguota , nario ★Nba_Edvinas★
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Vien pradėjęs skaityti pirmąsias eilutes galiu pasakyti, jog aprašyme yra pateikta melagingos informacijos, t.y.

 

Cituoju:

 

 

 

Šiandien norėčiau jums pristatyti viena iš geriausiu projektu, kuris sieks aukštumu.

Kodėl Jūs taip save iškeliate į viršų ir nusiteikėte pristatyti vieną iš geriausių projektų, nors jis toks nėra. Na, o aukštumų siekią visi, bet ne visiems pavykstą jų pasiekti.

 

 

 

Mūsų serveryje bus jums pateikti naujausi map darbais, unikaliomis sistemomis,

 

Gal galite supažindinti su tikrai niekur nematytomis unikaliomis sistemomis, kadangi dabar esančios aprašytos sistemos tikrai nėra unikalios, o tik yra šiek tiek patobulintos, bet ir tai ne iki maksimalaus lygio. Aišku Jūs sakysite, jog viską darote palaipsniui, tačiau supraskite tai, jog žaidėjai nemėgsta laukti, kadangi jiems unikalumo reikią "čia ir dabar".

 

 

Nekritikuoju Jūsų bei šio projekto, bet tiesiog nerašykite akivaizdžiai melagingos informacijos :)

 

Linkiu Jums sėkmės ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...