Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, kaikurios iš šitų filmų aš buvau pasiulės kažkokioj temoj... Bet kadangi ne visi pažiurėjo štai "išsidrasinau" sukurti atskirą temą :D nežinau nerašykit jog kaikurios filmus esat mate nes tai tesiog man neįdomu, žodžiu... tesiog pasižiurėkit tuos kurių nematet :)

Tai va žodžiu nežinau, pasakysiu savo baisiausius filmus ir galiu pasakyt įdomiausius:

Grave Encounters [Kapų ieškotojai] (2011 metų)

Kapų ieškotojai, tikrai geras filmas. Kelis kartus žiurių ir vis išsigastu, aišku tikiuosi jūs suprantat jog kas patinką man nebūtinai patiks jums. Bet sakau. čia visiems patariu pažiet nes tikiu patiks :) tik aišku kai ieškosit šio filmo gali kažkur pamatyti antrą filmo daly... Tik meldžiu nežiūrėk tos dalės ten toks unrealistic filmas ir labai, labai nevykes (Mano nuomonė):\

Paranomal Activity visos dalys [Paranomalus Reiškiniai] (~2007-2010~ metų)

Na turbūt darau nesamonę čia šį filmą pasiulydamas jums. Nes manau, jog jeigu esat mate kadanors kokį nors siaubo filmą tai tikriausiai 100 procentų jog esat šį filmą mate :D bet jei dideliai nuostabai neesat mate tai tikrai pažiurėkit

The Traveler [Klajūnas] (2010 metų)

Tikrai įdomus filmas, man jis yra baisokas :D bet asmeniškai manau jog šis filmas iš tų, Maždaug kur pažiūrį vieną kartą ir jau kitą kartą žiūrėti nebaisu :)

The Last Exorcism [Paskutinis egzorcizmas] (2010 metų)

Šio filmo nelabai esu mates tik trailerį aišku jis šiektiek būną baisesnis už filmą nes ten imetami tik baisiausi momentai. Bet kiek mačiau internetę kelis aprašymus tai tesiog buvo parašyta jog "Filmas nepateisina lukesčių, ir nėra toks įdomus" taip kad nežinau bet turbūt greit jy peržiurėsiu :D jum vistiek patariu.

Mama [Mama] (2013 metų)

Štai, man šitas filmas tikrai baisus ;D patariu pasižiutėt. Aš truputį filmą aprašysiu nors to nelabai darau bet šitas filmas to vertas :) Žodžiu gyvo šeima tėvas nužudė mamą  o vaikus nuvežė į mišką, ir ten paliko name apleistam paskui tų vaikų dėdę prijeme juos globoti. ir žodžiu ten viskas vyko nenoriu nieko sakyti ;D

Deliver Us From Evil [Gelbėk mus nuo pikto] (2014 metų)

Galiu pasakyti tik tiek jog šitą filmą turit pamatyti kažkodėl kaip man, jis nebuvo labaiii baisus bet sakau pažiūrėkit.

Nežinau čia viskas turbūt. :D rep meskit ;D dadėsiu vis filmų :)

CAAniQV.gif

Kas tas? Gali papasakot?

Aprašymas:

Jauna trijų vaikų šeima įsikrausto į naują namą. Čia jie patiria tragediją: po nelaimingo atsitikimo jų mažąjį sūnelį Daltoną ištinka koma. Ir tuomet namuose prasideda šiurpą keliantys įvykiai. Tėvai, manydami, kad kaltas namas ir jame vykstantys paranormalūs reiškiniai, nutaria kraustytis į naują vietą. Bet tai nepadeda. Siaubas tęsiasi, ir galiausiai paaiškėja, kad dėl to kaltas ne namas, o pats Daltonas...

2014-03-28 - 2015-02-24

Mama tai.. Nežiūrėkit maži vaikai. Neužmigsti visą naktį ir bijosit į tulyką eit.

Nei vienas siaubo filmas man nebaisus po Pagiežos pažiūrėjimo  žiūrėjau visas dalis kiek būvo poto 4metus bijojau kažkur eiti vienas o labiausiai į toletą man būvo gal apie 7metus kai žiūrėjau pagieža, bet tada visko bijojau o ypač likti vienas namie.. :( Bet dabar jau fsio ipratau ^^

Dar žinau kad daug vaikų su psichika blogai baigesi pažiūrėja Anabele jeigu kažkas žiūrėja pakomentuokite nes aš 4dienį su klase žiūrėsiu norėčiau paklausti ar bus tikrai taip baisu nes traileris tai juokingas buvo ne taip kad ten baisus :D viskas ten taip nuspėjama :D per traileri :D

Nei vienas siaubo filmas man nebaisus po Pagiežos pažiūrėjimo  žiūrėjau visas dalis kiek būvo poto 4metus bijojau kažkur eiti vienas o labiausiai į toletą man būvo gal apie 7metus kai žiūrėjau pagieža, bet tada visko bijojau o ypač likti vienas namie.. :( Bet dabar jau fsio ipratau ^^

Dar žinau kad daug vaikų su psichika blogai baigesi pažiūrėja Anabele jeigu kažkas žiūrėja pakomentuokite nes aš 4dienį su klase žiūrėsiu norėčiau paklausti ar bus tikrai taip baisu nes traileris tai juokingas buvo ne taip kad ten baisus :D viskas ten taip nuspėjama :D per traileri :D

Kai buvau mažas žiūrėjau filmą "Veidrodžiai", po to bijojau į juos pažiūrėti... :D

Kas nematę tai patariu pažiūrėti "Veidrodžiai" abi dalis, visai įdomus toks filmas.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Kai buvau mažas žiūrėjau filmą "Veidrodžiai", po to bijojau į juos pažiūrėti... :D

Kas nematę tai patariu pažiūrėti "Veidrodžiai" abi dalis, visai įdomus toks filmas.

Neseniai rodė antrąją dalį, bet man tas filmas labiau priminė komedija, kadangi į siaubo filme pagrindą turi sudaryti siaubas, o ne akivaizdi vaidyba ir akivaizdi efektūra beveik kiekvieno siužeto metu.

2014-03-28 - 2015-02-24

Neseniai rodė antrąją dalį, bet man tas filmas labiau priminė komedija, kadangi į siaubo filme pagrindą turi sudaryti siaubas, o ne akivaizdi vaidyba ir akivaizdi efektūra beveik kiekvieno siužeto metu.

Neatsimenu antroje kas buvo ir iš viso kas žiūri filmus nuo antros dalies? Tokių filmų komedijomis nepavadinčiau, nebent aišku žiūrėčiau su kokiais draugais, tada iš visko galima komedija padaryti.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Visus matęs, nieko naujo, tik nemačiau Gelbėk mus nuo pikto :D

Bet šeip rekomenduoju pažiūrėti visus filmus, tik tas paranomal activity tai ten nuobodus filmas :/

JEigu visus matei papasakoks ir apie anabele filmą noriu paklausti ar tikrai jisai toks baisus kad kiti žmones lieka su psihika sutrenkta nžn kaip čia pasakyti :/

Neatsimenu antroje kas buvo ir iš viso kas žiūri filmus nuo antros dalies? Tokių filmų komedijomis nepavadinčiau, nebent aišku žiūrėčiau su kokiais draugais, tada iš visko galima komedija padaryti.

Tai ką siūlai daryti, jeigu per televizorių rodė tik antrą dalį, o pirmos nerodė? Jei filmas būtų kaip mat sudominęs, tuomet internete būčiau žiūrėjęs ir pirmą dalį, bet kadangi manęs jis nei kiek nesudomino, tai nematau prasmės žiūrėti pirmąją dalį, kadangi neabėjoju, jog pirma dalis taipogi nesudomins. be to kiekvieno žmogaus skirtingas požiūris į siaubo filmus.

2014-03-28 - 2015-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4281 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...