Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hostas kur atlaiko tokį srautą yra tik vienas, naudojam patį geriausią ir brangiausią planą.

Vienam mėn už hosta sumokame apie 1000 LT

Rimtai? Tai kaip aš sugebu išlaikyt forumą su pastoviai 200 vartotojų online (pastarąsias 5 min.) (daugiausia 1249 vartotojų buvo prisijungę vienu metu), kur nauja žinute atsiranda kas sekundę, už vos 40 LTL/mėn~? Reikia mokėt normaliai viską susikonfiguruot, pasirinkti open source forumą už kurį nereikia mokėti papildomų pinigų.

Redaguota , nario Tm-605Apro
I love everything that's old, - old friends, old times, old manners, old books, old wine.

Oliver Goldsmith

Supergames.lt - auksinis forumas, 12.000 lt per metus :D

Uzdarbis.lt ir tai moka apie 200-300 i men. O čia moka žmones net 1000 :D Auksinis forumas.

Būtų smagu jeigu uždarbio administratoriai būtų pateikę savo išlaidas:) Tai ką ten kalbą žmonės yra nesamonės. Jie išleidžia tiek todėl, kad vartotojų patvirtinimas 10 LT banku ir jie per mėn jau turi tokią sumą, todėl nepridedi prie tų 300-400 lt dar 1000 kur surenkama iš registracijų

Būtų smagu jeigu uždarbio administratoriai būtų pateikę savo išlaidas:) Tai ką ten kalbą žmonės yra nesamonės. Jie išleidžia tiek todėl, kad vartotojų patvirtinimas 10 LT banku ir jie per mėn jau turi tokią sumą, todėl nepridedi prie tų 300-400 lt dar 1000 kur surenkama iš registracijų

Aš kelis moderatorius, kurie jau gan ilgai ten yra, pažįstu realybėje. Nežinau kiek jie dabar išleidžia, nes aš ten senokai nebesilankau, kai uždariau Steam prekybą. Bet seniau, jie išleisdavo iki 400 lt. (čia maximum). Negalvok, kad dažnai žmonės moka 10 lt. pamenu buvo mėnesis, kad registravosi banku tik 20 žmonių per mėnesį. Ne visiems tos registracijos reikia.

Aš nieko blogo šitam forumui negaliu pasakyti. Tiesiog, man keista, kodėl jūs nebaninate visokių Vradion, ar baxoj, kurie daug nick turi.. leidžiat pardavinėti, tai kas yra nelegalu- LM, Steam Acc.. Kai šito viso brudo atsikratysit, ir plėsitės ne tik apie GTA san Andreas arba CS 1.6, o ir apie kitus žaidimus, tada ir forumo įvaizdis susitvarkys.

O tai, ką tu čia apie išlaidas parašei.. tai tiesiog yra juokinga. Bet rašyk, ką tu nori, esu aš retas svečias čia. Tu man net nick nesugebi pakeisti, reik mokėti 5 lt.

(redaguota)

Na va sakai vos 20. Jau gaunasi 200 !!!! O čia tik mažiausiai.. Pagalvok kiek surenka jie žiemą...

Tm-605Apro - norint užtikrini gerą forumo darbą reikia ir gero serverio ir kaip sakiau papildomo žmogaus servise. Mes ddos atakas gauname kiekvieną sekundę, norint kad forumas veiktų stabiliai tai atsieina nemažai

Žmonės / forumo lankytojai moka 10 lt, nes pasitiki forumo sistema, ir pasitiki pardavėjais/pirkėjais. Aišku, scamerių turi, kaip ir kiekvienas forumas, bet jeigu iškeltum klausimą, kur žmonės nori mokėti 10 lt, čia, ar ten. Čia niekas nemokėtų. Kodėl?

Todėl, kad čia kas antras Scameris yra.

Reikia pinigų?

Sutvarkykit forumą. Atsiras vyresnių žmonių. Padarykit kad žmonės Jums mokėti pinigus, už paslaugas (tarkim VIP) arba kažkokią registraciją, patvirtinimą (kaip ). Šiuo metu niekas nemokės nieko, arba mokės labai maža dalis.

Tu nesigirk tuščiai, kad kažkokią sumą išleidi pinigų, o forumą atnaujink, ir išmesk Scamerius, sutvarkyk forumą, perrašyk taisykles. O tada jau mąstyk. O db, ..kaip ir minėjau, čia šiūkšlynas, o ne forumas. Mano nuomone, daugiau kaip 50-100lt jūs į mėn nemokat, nes nėra už ką mokėti ir dėl ko mokėti, čia dauguma pacukai renkasi (8-14-15 m). Fsio, daugiau nediskutuosiu. Savo nuomonę parašiau.

Redaguota , nario Scelerum

Na va sakai vos 20. Jau gaunasi 200 !!!! O čia tik mažiausiai.. Pagalvok kiek surenka jie žiemą...

Tm-605Apro - norint užtikrini gerą forumo darbą reikia ir gero serverio ir kaip sakiau papildomo žmogaus servise. Mes ddos atakas gauname kiekvieną sekundę, norint kad forumas veiktų stabiliai tai atsieina nemažai

Kiekvieną sekundę ddos atakų sulaukiat??? :DDDDDD Gal tu jau ramink fantaziją...

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

(redaguota)

Ir vel išlenda ATSIPRAŠANT debilai kaip virsenas kurie kabinėjasi prie kiekveino žodžio.

Aiškiai 25 kartus pakartota tau. Nepatinka - EIK TEN KUR PATIKS.

Čia jau darosi panašiai kaip valgyti produktą kuris tau neskanus,tu jį peiksi ir vemsi nuo jo,bet vistiek jį valgysi.

Kas ten raše,kad ištrinta tema apie moderatorius, nes atspindi tiesa??

Kur ten nors viena tiesa ir nors viena nesamone? Aiškiai buvo paaiškinta jeigu smegenys nevirškina,kad Į MODERATORIUS ĮMAME TUOS KAS JŲ VERTI. VISIEMS MODERATORIŲ DUOTI NEGALIME IR SEKTIS VISIEMS NEGALI , VIENA DIENA VIENAM PASISEKA KITA DIENA KITAM, NIEKAS NESAKO GALBUT JUS BUTUMETE GERI MODERATORIAI,BET FORTUNA NUSISUKO KITAM. Aš irgi norėjau pakliūti į tam tikrą darba,bet manęs neprieme, nes tiesiog pasisekė kitam žmogui ir visiem pasisekti negali, tai man dabar firmos vadova reikia peikti rašyti koks jis debilas,kad jo  firma yra šūdina...??? O kas moderatorių saraše jums rūpėti neturėtu, nes jie nėra kaškokie nusižengeliai, kenkėjai ar savo privalumais naudojantis nariai. Jie dirba prižiūri foruma, o tokie kaip virsenas be priežasties juos apšika.

Parduodami moderatoriai?? Dėja. Šiuo metų nėra nei vieno pirktinio moderatoriaus, jei kalbame apie Craftbuket jis čia yra kitaip tariant " paslauga už paslauga " padeda mums,o mes jam duodame šiokia tokia privilegija, bet betkokiu atveju,kad ir kalbant apie jį. Ar jis jums kanors blogo daro? Atsakymas NE.

Ir apskritai jus man pasakykit kokio velnio jūs čia kalbat apie mane, jeigu naujas pareigas užemu vos savaite, per kuria sukuriau begale prašytu ir neprašytu subdomenu, sutvarkiau forūmų skiltis, atrinkau moderatorių komanda,įvedžiau naujas reikalingas taisykles, padėjau ne vienam žmogui , su Valdu sugalvojome sistema kaip prižiūrėti ir priversti moderatorius dirbti,o jus neturėdami jokios priežasties tik PEIKIAT ŠYKAT MYŽAT....... Eikit geriau prie seimo pastovėkit parėkaukit, del geresnio gyvenimo,o ne forume klaviatura maigykit be priežasties.

NEBETURIU JAU KANTRYBES AČIŪ, VISO GERO

Redaguota , nario Rimas
(redaguota)

Ir vel išlenda ATSIPRAŠANT debilai kaip virsenas kurie kabinėjasi prie kiekveino žodžio.

Čia jau darosi panašiai kaip valgyti produktą kuris tau neskanus,tu jį peiksi ir vemsi nuo jo,bet vistiek jį valgysi.

Kur ten nors viena tiesa ir nors viena nesamone? Aiškiai buvo paaiškinta jeigu smegenys nevirškina,kad Į MODERATORIUS ĮMAME TUOS KAS JŲ VERTI. VISIEMS MODERATORIŲ DUOTI NEGALIME IR SEKTIS VISIEMS NEGALI , VIENA DIENA VIENAM PASISEKA KITA DIENA KITAM, NIEKAS NESAKO GALBUT JUS BUTUMETE GERI MODERATORIAI,BET FORTUNA NUSISUKO KITAM. Aš irgi norėjau pakliūti į tam tikrą darba,bet manęs neprieme, nes tiesiog pasisekė kitam žmogui ir visiem pasisekti negali, tai man dabar firmos vadova reikia peikti rašyti koks jis debilas,kad jo  firma yra šūdina...??? O kas moderatorių saraše jums rūpėti neturėtu, nes jie nėra kaškokie nusižengeliai, kenkėjai ar savo privalumais naudojantis nariai. Jie dirba prižiūri foruma, o tokie kaip virsenas be priežasties juos apšika.

Parduodami moderatoriai?? Dėja. Šiuo metų nėra nei vieno pirktinio moderatoriaus, jei kalbame apie Craftbuket jis čia yra kitaip tariant " paslauga už paslauga " padeda mums,o mes jam duodame šiokia tokia privilegija, bet betkokiu atveju,kad ir kalbant apie jį. Ar jis jums kanors blogo daro? Atsakymas NE.

Ir apskritai jus man pasakykit kokio velnio jūs čia kalbat apie mane, jeigu naujas pareigas užemu vos savaite, per kuria sukuriau begale prašytu ir neprašytu subdomenu, sutvarkiau forūmų skiltis, atrinkau moderatorių komanda,įvedžiau naujas reikalingas taisykles, padėjau ne vienam žmogui , su Valdu sugalvojome sistema kaip prižiūrėti ir priversti moderatorius dirbti,o jus neturėdami jokios priežasties tik PEIKIAT ŠYKAT MYŽAT....... Eikit geriau prie seimo pastovėkit parėkaukit, del geresnio gyvenimo,o ne forume klaviatura maigykit be priežasties.

Nėra pirktinių moderatorių??? :D Tai ką tas Almantas veikia pas jus? Tikrai pateko pats? :D Kiek žinau, ne vieną apscaminęs žmogų jisai. "Nėra nusižengeliai moderatoriai"...

Redaguota , nario Just`

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

Nėra pirktinių moderatorių??? :D Tai ką tas Almantas veikia pas jus? Tikrai pateko pats? :D Kiek žinau, ne vieną apscaminęs žmogų jisai. "Nėra nusižengeliai moderatoriai"...

Almantas buvo Valdo atrinktas pagal anketas kurias aš taip pat mačiau.

Nesigylinau į jo praeiti,bet tikrai asmeniškai pats atimčiau jam moderatorių jeigu butu sukurta tema su pilnais įrodimais, jog jis yra scameris ir apgavo ne viena forumo narį. Tačiau jus viskuom skundžiates nepagrįstai ir kimbat prie kiekvieno mūsų žingsio. Tai bukit gerį parašykite ką reikia padaryti,kad jums įtikti ir ką darytumete jus?:)

(redaguota)

Kur ten nors viena tiesa ir nors viena nesamone? Aiškiai buvo paaiškinta jeigu smegenys nevirškina,kad Į MODERATORIUS ĮMAME TUOS KAS JŲ VERTI. VISIEMS MODERATORIŲ DUOTI NEGALIME IR SEKTIS VISIEMS NEGALI , VIENA DIENA VIENAM PASISEKA KITA DIENA KITAM, NIEKAS NESAKO GALBUT JUS BUTUMETE GERI MODERATORIAI,BET FORTUNA NUSISUKO KITAM. Aš irgi norėjau pakliūti į tam tikrą darba,bet manęs neprieme, nes tiesiog pasisekė kitam žmogui ir visiem pasisekti negali, tai man dabar firmos vadova reikia peikti rašyti koks jis debilas,kad jo firma yra šūdina...??? O kas moderatorių saraše jums rūpėti neturėtu, nes jie nėra kaškokie nusižengeliai, kenkėjai ar savo privalumais naudojantis nariai. Jie dirba prižiūri foruma, o tokie kaip virsenas be priežasties juos apšika.

Apie 80 gramatinių klaidų :D čia skaitosi, žmogus rašo su LT raidėm :D ir + koks čia "gražus" moderatoriaus žodynas :D O moderatorius turi būti pavyzdys tiek pačiam forumui, tiek ir jo lankytojams :D Redaguota , nario Scelerum
(redaguota)

Apie 80 gramatinių  klaidų :D čia skaitosi, žmogus rašo su LT raidėm :D  ir + koks  čia "gražus" moderatoriaus žodynas :D O moderatorius turi būti pavyzdys tiek pačiam forumui, tiek ir jo lankytojams :D Čia tas "virsenas" as ar kas? :D Jei aš "virsenas" ir kabinuosi, prie kiekvieno žodžio, tai tu esi pusprotis, nes nesupranti ką rašau :D

Prie ko čia tu? Ir vėl kabinėjasi... Ai pamiršau,kad tokiems kaip tu viskas blogai, jus geriausi ir protingiausi žmones.

Nėra apie ką kalbėti. Atsakymas į tai,kad jus tik mokat prie visko kabinėtis pasibaigia dar vienu tokiu pat atsakymu .

Redaguota , nario Rimas

Kreipkis PM ,atsiūsiu jo siūsta anketą :) Atrinkta iš anketų , anektą į PM gavo VYR MODAS JUSTAS. Logai yra, anketa yra :)

Už rankos nepagautas - yra nevagis. Todėl prašau manęs nekaltinti nebūtais dalykais :D

(redaguota)

Kur čia kas yra blogai? Čia tiesiog diskusijų forumas skirtas - DISKUTUOTI, pagal tą temą kuria tu nori kalbėti pasirinkdamas tinkamą skiltį. Forumas tiesiog kaip naujienų portalas, kadangi čia žmonės parašo visas įdomias naujienas kurios man aktualios (susijusios su technika), o kur dar naudinga rasta pagalba, pamokos ir etc. Kiek pinigų išleidžiama ir pan. čia net neturėtų būti skelbiama, nes visgi atsiras pagalys šiknoj tiems teisybės ieškotojams ir bandys įrodyti savo tiesą. 

Kibti prie to kas nariams neturėtu būti aktualu yra nesąmonė. 

Redaguota , nario KarolisCC

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...