Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LS-LIFE.LT


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ac25a1a042fd13780ce66a6a93be27c0942.gif


 


Sveiki, tikriausiai praeitas serverio aprаšymas buvo nelabai geras, todėl šiandien papasakosiu apie serverį plačiau.


 


Vairavimo Mokykla


 


Serveryje yra nepakartojama vairavimo mokykla, kuria padarė Mūsų architektė Urtė. Praeiti teorija bus pakankamai nelengva, bet manau bus įdomiau laikyti teises, beį žmonės mažiau viršys greitį, nes nenorės vėl mokėti ir praeiti teoriją.


 


Administracija


 


Administracija vis dar yra renkama, bet galiu pasakyti tiek, kad, tik geriausi patenka į administracijos gretas. Mes esam prieš mažesnius neį 15 metų, bet jeigu anketa tikrai gera, pildantysis viską žino ir nedarys nesąmonių bus priimtas, bet jam bus taikomos griežtesnės sąlygos neį kitiems administratoriams.


 


Transportas


 


Pakolkas serveryje galima turėti tik 1 automobilį, bet vėliau galima bus turėti 2 ar net 3 automobilius. Savo transportą galite tiuninguoti (modifikuoti, kad gražiau atrodytų arba greičiau važiuotų) pas mechanikus, kuriuos galite iškviesti parašę /kviesti mechanikus [Vieta].


 


Eventai


 


Serveryje vyksta eventai kuriuos rengia VIP arba administratoriai. Dabar išvardinsiu keletą eventų tipų: DM - Žmonės šaudosi vieni su kitais, pvz.: Administratorius pasako Petras vs. Antanas, tai reiškiasi, kad jie turės šaudyti po skaičiavimo.


HateShot - tai eventas kurio metu žaidėjai sustoja ratu ir administratoriui pasakius Jūsų vardą JŪs šaunate į žaidėją kuris Jums nepatinka.


BullFight - Šis eventas yra skirtas transportui. Administratorius pasako 2 žaidėju vardus, tai reiškiasi, kad jie turės stumdytis. Kas pirmas nukris, tas pralaimėjo.


Išsilaikimas - Žaidėjai užlipa ant lėktuvo, o administratorius skrenda su juo, kas paskutinis nukris, tas laimėjotas.


Medžioklė - žaidėjai išsilaksto po tam tikrą vietovę arba pastatą, o administratoriai Juos ieško. Ką suras paskutinį, tas laimės.


Drift - tai eventas skirtas transportui, tikriausiai jau dauguma žino kas yra drift ir kaip jis yra vedamas, tad manau, kad daug pasakoti ir nereikia.


Drag - tai yra greičio lengtinės transportui. 2 transporto priemonės stovi vienoje linijoje ir po /skaic važiuoja. Pirmas pasiekęs finišą laimi.


 


Tai ne visi eventai, jų yra žymiai daugiau, bet pakolkas, tai visi kurios aš žinau. Administratorius\Vip gali daryti ir savo sukurtus event.


 


VIP


 


Vip - tai privilegija leidžianti būti truputi pranašesniu neį kitas žaidėjas. Vip kas 24 valandas gali pasiimti VIP ginklus. Kas 1 minutę gali pasigydyti arba pasitaisyti mašiną. Vipai turi komandą /skaic kuri paleidžia skaičiavimą. VIP gali paskelbti informacija per /v. Taip pat VIP gali vesti eventus už kuriuos bus apdovanoti administracijos. Taip VIP Mūsų serveryje gali nedaug, bet manau tai yra sąžininga, nes kai kurie žaidėjai negali nusipirkti VIP, todėl žaidėjai bus beveik lygūs.


 


Namai


 


Mūsų serveryje kiekvienas žaidėjas gali turėti namą. Jeigu Jums nepatinka interjeras jį galėsite pakeisti už kreditus į Jums norimą. Mūsų serveryje negalima namie auginti žolės, nes mano nuomone, tai nesąžininga. Žaidėjai perka žolę iš kontrobandininkų ir auginą ją namie ir kontrobandininkams nelieka darbo, nes kiekvienas gali auginti žolę namie. Name galite pasigydyti, saugoti pinigus, kviesti draugus ir daryti tą, ką galite daryti realiame gyvenime.


 


Gaujos


 


Gaujos yra tikrai geras dalykas. Gaujos gali grobti žmones ir prašyti išpirkos, gaujos gali grobti teritorijas ir kovoti su kitomis gaujomis. Kiekviena veikla būną apdovanojama. Jeigu Jūsų gauja užgrobia teritorija, Jūs gaunate daugiau pinigų į gaujos fondą.


 


Pasiekimai


 


Serveryje yra pasiekimų sistema. Vykdydami įvairias užduotis Jūs busite apdovanojami įvairiais prizais. Įvykdžius visas užduotis Jūs gausite labai didelę premija.


 


Žvejyba


 


Serveryje yra unikali žvejybos sistema. Gaudant žuvį, galite pastebėti, kad žuvis beveik nesikartoja, dėl to, kad mūsų serveryje gyvena daugiau neį 100 žuvų rušių! Taip pat žvejojant Jūs gaunate žvejybos patirties. Kuo daugiau patirties turite, tuo brangesnė ir retesnė pasitaiko žuvis.


 


Architektūra


 


Darbų bazės yra unikalios, tokių nepamatysite kituose serveriuose ir aš manau Jums tikrai turėtu jos patikti. Mes visada atsižvelgiam į žaidėjų nuomones ir jeigu Jiems kažkas nepatinka mes visada viską pakeičiam, kad žaidėjai būtų patenkinti.


Štai keletas mūsų serverio architektūros darbų:


Motociklininkai:


f04a699826bb1b1ca763cdad307ea1d6275.png


Radistai:


5bfbfe8a84c0dcfd6d31961e3dac8f29623.png


 


Darbai


 


Darbai su direktoriaus pakvietimo:


Kareivis [20000XP]


Spec. burys [12000XP]


Policija [9000XP]


Kontrobandininkas [8500XP]


Mechanikai [7500XP]


Motociklininkas [7500XP]


Radistas [7000XP]


Taksi [4500XP]


Medikai [2500XP]


Vairavimo mokytojas [2000XP]


 


Darbai be direktoriaus pakvietimo:


Limuzinas [4500XP]


Kurjeris [3500XP]


Šiukšliavežis [3000XP]


Gaisrininkas [3000XP]


Krovinių vežikas [2500XP]


Pašto išvežiotojas [2000XP]


Kunigas [1500XP]


BMX [1000XP]


Traukinio vairuotojas [1000XP]


 


Kiekvienas darbas turi savo komandas, savo ginklus arba bazę, visi darbai yra skirtingi, tad manau Jūs tikrai rasite savo svajonių darbą.


Žaidėjas į minutę gauna po 5XP, bet tai dar ne galutinis sprendimas.


 


Apibendrinimas


 


Manau tiek informacijos yra pakankamai, norint sužinoti daugiau, galite rašyti savininkams į skype:


Viktoras [viktoras7000], Mantas [mantas.samuolis65].


Labai lauksime Jūsų musų serveryje. Startą numatome kito mėnesio pradžioje, arba šio mėnesio pabaigoje.


Šiuo metu viskas dar yra derinama, todėl daug dalykų gali pasikeisti, PVZ.: XP gavimas į minutę arba žolės auginimas namuose.


Labai norėčiau Jūsų nuomones - ar reikia VM padaryti kaip darbą su direktoriaus pakvietimu?


Šiuo metu forume vyksta atrankos, todėl paskubėkite.


 


Forumas: http://www.ls-life.ql.lt/


Po serverio starto pakeisim į www.ls-life.lt


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ls-life dar pati pirma karta aš buvau isigyjas 2010metais hostingas.in paskui perpardaviau , o dabar gadinat varda + negražu reklaminti ls-life jei jus sėdit su subdomenu.

Tikrai nežinojau, kad pavadinimas jau užimtas, o apie domeną jau minėjau, kad keisim.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nenorit nežaiskit - Jūsų bėdos, serverį kuriu savo malonumui, o ne tam, kad klausytis Jūsų beprasmių komentarų... Sakot eilinis serveris? Jūs jame buvote prisijungę? Matėte kažką? jeigu jau nebuvot, tai geriau ir tylėkit ir nevaidinkit iš savęs tų visąžinių. Tikrai kaikurie net nemoka pawno atsidaryti, todėl prašyčiau nebekomentuoti nesąmonių. O jeigu jau komentuojate argumentuokite savo komentarus, nerašykite beprasmiškų žodžių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš negaliu pakęst..  Kaip jūs gadinat senajį LS-LIFE vardą... Justas Š.  Manau tą patį galvoja...

Tiesą sakant ne. Keista bet ne. Neturiu jokių jausmų LS-LIFE vardui. Taip, tai buvo mano projektas, bet kažkaip jis man dabar daug nereiškia. Tuo metu buvo smagu, buvo smagu turėti neprastą bendruomenę, bet tai baigėsi. Ypač kadangi tas vardas nėra labai kažkoks išskirtinis.... 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...