Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

31 balsai

1. 1. Kopino nicką ?

• Taip
      20
    • Ne
      11

Recommended Posts

(redaguota)

Garveri jeigu tu Grisha , tai tu net savo vardo taisyklingai nemoki parašyti :P ;D Toliau , man užpisa tas , kad jau 6 metus lošiu sampą ir buvau žinomas lietuvoje kaip Grisha , nes buvau vienintelis toks turiu gerą reputaciją kai kuriuose serveriuose , ir tikrai užpisa , kad kažkas ateina ir parašo lygiai taip pats mano nicką , tas ne tikras "Grisha" yra lietuvis tai jo vardas negali būti grisha + sakė , kad išskigalvojo nicką "Grisha" man įdomu kaip čia taip tiksliai išgalvoti kažkieno vardą , daug dabar mano yra padare Jason , Jeff ir t.t. Čia manau nėra kopinimas nes tuos vardus gali pamatyti beveik kiekvienam serveryje , dabar patys pagalvokit esat vienintelis žmogus lietuvoje su kažkokiu nicku , turit gerą reputaciją ir ateina kažkoks pacanas ir tiesiog nukopina jūsų nicką , argi jums neskaudu būtų ?

"dabar patys pagalvokit esat vienintelis žmogus lietuvoje su kažkokiu nicku , turit gerą reputaciją ir ateina kažkoks pacanas ir tiesiog nukopina jūsų nicką , argi jums neskaudu būtų ?" O tai kai sutiksi zmogu su tokiu paciu vardu kaip tu, tai irgi verksi ir paduosi i teisma, kad jis nukopino tavo realu varda? Jezus Marija, samperiu kasdienynes problemos. Toks jausmas susidaro, kad tu buvai/esi vienintelis Grisha, kuris gime Lietuvoje. Tas tavo Grisha net ne nickas ir ne pseudonimas, o realaus vardo sutrumpinimas, tai savaime aisku kazkas nucopins.

Redaguota , nario xOzer.

Girdi tu užsiduxinęs *Myliu SuperGames.lt* pūsk tu *Myliu SuperGames.lt* iš čia tik vaikas tu nedapistas , marozas tu *Myliu SuperGames.lt*, lslife.us.lt net negali nrm domeno nupirkti su .lt galunė tai pūsk *Myliu SuperGames.lt* žertva.

Žiūrėk tik neverk jeigu baną gausi duxeli

samp kovos, susiraskit mieste vienas kitą ir muškites, dėl galūnes :DD o dėl vardo- jai ir jų tokie vardai ką jiems padaryt? Forume pilna Giedriu, tai jie kopina mano vardą? :/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...