Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

31 balsai

1. 1. Kopino nicką ?

• Taip
      20
    • Ne
      11

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi kas mane pažįsta. Manau esat pastebejė , kad LIETUVOJE aš esu vienintelis su nicku Grisha (t.y mano tikras vardas), neapsilankęs vakar forume aptikau dar vieną GRISHA... Bet tai yra tikrai nicko kopinimas kodėl ? Todėl nes jis tikrai negali būti Grisha nes tai ne lietuviškas vardas ir manau tikrai tėvai jam tokio neduotu , sako išgalvojo nicką , kaip galima išgalvoti taip tiksliai "NICKĄ" t.y mano vardą :D nu žmogus tikrai pievas šneka ,sakė yra žinomas kaip weberis su nicku Grisha_Driver įdomu ar esat kas nors apie toki girdėja , tada taip žiūrint į jo profilį matosi , kad pakeite nicką tik vakar  1f983cd11bf9dab3de47ee9d8e8aea08257.png  Tai kaip čia taip visą laiką loši su nicku Grisha_Driver o nicką pasidarei tik vakar ? :o gerai užeinam pas jį į jo kuriama ar nežinau kieno ten serverį ir ką gi čia matome , toks didysis, žinomas weberis Grisha_Driver kuris ilgai lošia su "savo Nicku" pakeite nicką tik šiandien ?:DDDDDD

a3f8e6d072193434b6481fc811be9d0589.png Atsakau graudesnio žmogaus neesu matęs :DDD ir ką tu norėjai tuom nickų žmonių prisiviliuoti ? mano reputaciją sugadinti ? :D Tai gerai lasivas dabar:p GGWP

8564a61a22a9a9018c19667c34db81ec338.png

Redaguota , nario Grisha

Tavo vardas realybėje yra grisha ??? WTF ? :D

JO :) 

Who the f*** cares? Gal jums nuo to skauda? Pas mane dar įdomiau, bet ar tai kam nors rūpi? 

ffb881946a.png

Man tai bšk skauda ;D nu nes *Myliu SuperGames.lt* yra jiss 

Tas jūsų tariamas GRISHA tikras Koperis, ans nukopino mano puse nick ir Malossi_Sibor puse nick ir sau susidėjo nicką....

(y)

Spėk kam *** ? ogi man 

tu galvoji paverksi ir pasikeisiu ane ? 

Tas jūsų tariamas GRISHA tikras Koperis, ans nukopino mano puse nick ir Malossi_Sibor puse nick ir sau susidėjo nicką....

:D :D Aš Tu Mallossi žinaik iek mačiau :DD :DD Royal-Life.Lt (nereklama) Modis_Mallossi ir ? aš gal ir nuo jo kopinau ??

tai oky dar kiek tokiu kitur yra ?????

Tai vat jai nepatinką „Grisha“ Pats mauk iš čia aš nesiruošiu nieko daryti...

c5c894560b5739a9f37bbd6235fa272f746.png

(redaguota)

Spėk kam *** ? ogi man 

tu galvoji paverksi ir pasikeisiu ane ? 

:D :D Aš Tu Mallossi žinaik iek mačiau :DD :DD Royal-Life.Lt (nereklama) Modis_Mallossi ir ? aš gal ir nuo jo kopinau ??

tai oky dar kiek tokiu kitur yra ?????

Tai vat jai nepatinką „Grisha“ Pats mauk iš čia aš nesiruošiu nieko daryti...

Girdi tu užsiduxinęs *Myliu SuperGames.lt* pūsk tu *Myliu SuperGames.lt* iš čia tik vaikas tu nedapistas , marozas tu *Myliu SuperGames.lt*, lslife.us.lt net negali nrm domeno nupirkti su .lt galunė tai pūsk *Myliu SuperGames.lt* žertva.

Žiūrėk tik neverk jeigu baną gausi duxeli

Redaguota , nario Grisha

Garveri jeigu tu Grisha , tai tu net savo vardo taisyklingai nemoki parašyti :P ;D

Toliau , man užpisa tas , kad jau 6 metus lošiu sampą ir buvau žinomas lietuvoje kaip Grisha , nes buvau vienintelis toks turiu gerą reputaciją kai kuriuose serveriuose , ir tikrai užpisa , kad kažkas ateina ir parašo lygiai taip pats mano nicką , tas ne tikras "Grisha" yra lietuvis tai jo vardas negali būti grisha + sakė , kad išskigalvojo nicką "Grisha" man įdomu kaip čia taip tiksliai išgalvoti kažkieno vardą , daug dabar mano yra padare Jason , Jeff ir t.t. Čia manau nėra kopinimas nes tuos vardus gali pamatyti beveik kiekvienam serveryje , dabar patys pagalvokit esat vienintelis žmogus lietuvoje su kažkokiu nicku , turit gerą reputaciją ir ateina kažkoks pacanas ir tiesiog nukopina jūsų nicką , argi jums neskaudu būtų ?

Garveri jeigu tu Grisha , tai tu net savo vardo taisyklingai nemoki parašyti :P ;D Toliau , man užpisa tas , kad jau 6 metus lošiu sampą ir buvau žinomas lietuvoje kaip Grisha , nes buvau vienintelis toks turiu gerą reputaciją kai kuriuose serveriuose , ir tikrai užpisa , kad kažkas ateina ir parašo lygiai taip pats mano nicką , tas ne tikras "Grisha" yra lietuvis tai jo vardas negali būti grisha + sakė , kad išskigalvojo nicką "Grisha" man įdomu kaip čia taip tiksliai išgalvoti kažkieno vardą , daug dabar mano yra padare Jason , Jeff ir t.t. Čia manau nėra kopinimas nes tuos vardus gali pamatyti beveik kiekvienam serveryje , dabar patys pagalvokit esat vienintelis žmogus lietuvoje su kažkokiu nicku , turit gerą reputaciją ir ateina kažkoks pacanas ir tiesiog nukopina jūsų nicką , argi jums neskaudu būtų ?

susitaikyk su tuo, negi tau zaidimai ir forumai svarbiau uz realybe? Geda del tokio sudo nervintis... Man visiskai skaudu nebutu, nes cia nerealybe, pasikeiti nick'a ir esi jau kitas asmuo, tad...

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Garveri jeigu tu Grisha , tai tu net savo vardo taisyklingai nemoki parašyti :P ;D

Toliau , man užpisa tas , kad jau 6 metus lošiu sampą ir buvau žinomas lietuvoje kaip Grisha , nes buvau vienintelis toks turiu gerą reputaciją kai kuriuose serveriuose , ir tikrai užpisa , kad kažkas ateina ir parašo lygiai taip pats mano nicką , tas ne tikras "Grisha" yra lietuvis tai jo vardas negali būti grisha + sakė , kad išskigalvojo nicką "Grisha" man įdomu kaip čia taip tiksliai išgalvoti kažkieno vardą , daug dabar mano yra padare Jason , Jeff ir t.t. Čia manau nėra kopinimas nes tuos vardus gali pamatyti beveik kiekvienam serveryje , dabar patys pagalvokit esat vienintelis žmogus lietuvoje su kažkokiu nicku , turit gerą reputaciją ir ateina kažkoks pacanas ir tiesiog nukopina jūsų nicką , argi jums neskaudu būtų ?

iš kur toks tikras kad vienintelis Lietuvoje Grisha?

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

Kokie čia dabar verkimai dėl nick? :D Paduok dabar jį dar į teismą dėl nick kopijavimo... Tarkim mano vardas Martynas ir aš pasivadinu Marko, tampu žymiu programuotoju Lietuvoje ir atsiranda kitas žmogus, kuris pasivadina kažkur būtent tokiu pat nick(Marko). Aš turiu jį priversti pasikeisti nick, nes aš pirmas tokį sugalvojau ir panaudojau?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...