Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4283 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi pradėsiu viską nuo pradžių. SanAndreas pasauliu domiuosi jau ~5 metus. Seku visus projektus kurie atsidarinėja ir jau dabar galiu pasakyti daugeliui projektų ką jie gali pasiekti. Po tiek laiko užėjo noras sukurti kažką gero ir paprasto, tai kas suteiktų kitiems žmonėms malonumo, esu žmogus netrokštantis pelno, tad noriu po truputį sugrąžinti senuosius sa-mp laikus ir žaidėjams parodyti visą mano evoliucija kurią mačiau sa-mp pasaulyje. Tad ieškau žmogaus į pagalbą.

Pagrindinis mano siekis: Sukurti žaidimų tinklą, kuris būtų populiarus.

Reikalavimai:
Mokėti rašyti lietuvių kalba;

• Mokėti aprašyti įvairiausius dalykus;

• Turėti daug idėjų;

• Niekur neskubėti;

• Nesiekti iš to didelio pelno;

• Netingėti dirbti;

Prie kompiuterio daugiau sėdėti vėlai vakare;
• Turėti mikrofoną.

Jeigu esi toks tad pasikviesk į skype: lioactive

* Kiekvienas asmuo kuris kviečia į kontaktus turi parašyti, aprašymą apie save, bei savo istoriją žaidimų pasaulyje. 

Redaguota , nario KSoorak`

Tai turime praleisti prie kompiuterio 24 val. per para?????? jug visi moka lietuvių kalba :DDDD tu galvoji kad čia kokie kiniečiai parašys kad nori į tavo projektą? :DDDD

Tu man gali parodyti punktą kuris nurodo praleisti 24 valandas prie kompiuterio? O tas punktas kuris yra parašytas pas mane reiškia tai kad dažniau prie kompiuterio žmogus būtų nakties metu, nes kadangi pats dienos metu nesėdžiu prie kompiuterio. 

Kad visi moka lietuvių kalba tai savaime aišku, bet va jeigu papultų toks pats beraštis kaip tu, tai būtų labai blogai.

Tu man gali parodyti punktą kuris nurodo praleisti 24 valandas prie kompiuterio? O tas punktas kuris yra parašytas pas mane reiškia tai kad dažniau prie kompiuterio žmogus būtų nakties metu, nes kadangi pats dienos metu nesėdžiu prie kompiuterio. 

Kad visi moka lietuvių kalba tai savaime aišku, bet va jeigu papultų toks pats beraštis kaip tu, tai būtų labai blogai.

Tai jeigu projektas startuotu tai naktį?

(redaguota)

tad noriu po truputį sugrąžinti senuosius sa-mp laikus

Senų laikų nesugrąžinsi, nes jie jau atgyvenę savo. Dabar žaidėją pritrauksi tik su tam tikromis kokybiškomis naujovėmis, nes kam jam palikti seną projektą, kuriame jis viską turi. O visiškai naują SAMP'o žaidėją pritraukti su nauju projektu yra ganėtinai sunku, nebent yra super duper gera, pamokanti ir įdomi pradžia.

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Senų laikų nesugrąžinsi, nes jie jau atgyvenę savo. Dabar žaidėją pritrauksi tik su tam tikromis kokybiškomis naujovėmis, nes kam jam palikti seną projektą, kuriame jis viską turi. O visiškai naują SAMP'o žaidėją pritraukti su nauju projektu yra ganėtinai sunku, nebent yra super duper gera, pamokanti ir įdomi pradžia.

Turiu begalę idėjų kaip tikrai įmanoma sudominti žaidėją. 

Visi gali turėti begale idėjų, bet ne visi supranta ką ir kaip galima išpildyti SAMP'e.

O va šitą dalyką tai tikrai išmanau. Per tuos 5 metus spėjau į daugelį dalykų atkreipti dėmesį. Visą laiką prieš kažką kurdamas sugalvoju idėja, bei apmąstau ar ji bus veiksminga, susižymiu visus jos pliusus ir minusus, o tik tada drįstu teigti kad ji yra tikrai veiksminga :)

O va šitą dalyką tai tikrai išmanau. Per tuos 5 metus spėjau į daugelį dalykų atkreipti dėmesį. Visą laiką prieš kažką kurdamas sugalvoju idėja, bei apmąstau ar ji bus veiksminga, susižymiu visus jos pliusus ir minusus, o tik tada drįstu teigti kad ji yra tikrai veiksminga :)

Nu va, užvedžiau ant kelio, lieka tik labiau sudominti žmones pakoreguojant aprašymą ir susirasi ko ieškai. Sėkmės.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4283 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...