Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rašau drebančiom rankom, nors praejo daug laiko. O gal ir nedaug- 2,5 metų. Į smulkmenas nesigylinsiu- kaip ir kodėl įvyko. Nenoriu apie tai galvot, bet negaliu pamiršti. Tos mintys netgi nekelia man tokio skausmo ir pažeminimo, kaip pradžioj, bet bėda ta, kad negaliu pamiršti...Nuo tos dienos prieš pustrečių metų daug kas pasikeitė. Praktiškai viskas. Turiu nuostabią šeimą, mylintį vyrą. Buitis sutvarkyta, viskas lyg tai gerai. Bet ne, negerai, nes nebuvo per tuos pustrečių metų nei vienos dienos, kai aš nebučiau pagalvojusi apie TAI. Kartais galvoju kaip apie visiškai pašalinį veiksmą, lyg ten bučiau ne aš, o aktorė iš blogo filmo, kartas vis dėl to užduodu sau klausima- kodėl aš, kodėl man...Blogiausia, kad tie prisiminimai ateina visai netikėtai- kai laikiau dukrą ant rankų, kai vyras mane bučiuoja, kai plaunu indus ar gaminu valgį...Aš tikrai nemanau, kad aš pati dėl to kalta, bet nuo to man ne lengviau. Tiesiog įklimpau į š... ir to š...kvapas dabar persekios mane visą gyvenimą...Vyras nežino, niekas nežino. Tik viena artima draugė ir mama (jai tai geriau bučiau nepasakojusi, taip jau išejo, kad sužinojo). Į policija nesikreipiau ir tiek.Nenoriu užuojautos ir ašerėlių, pati nežinau ko noriu. Žinoma, noriu pamiršti ir nebegalvoti apie tai. O kaip?...Gal Jūs man pasakysit?...

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

Tai va. Nežinau nuo ko pradėti, kaip formuluoti pirmas mintis, todėl nedarysiu fantastiškų įžangų. Tiesiog pasakysiu, kad viskas, ką patyriau ir noriu patirti yra dalis mano gyvenimo. Mane traukia paslaptingi dalykai ir manau, kad tai jie tikroji egzistencijos dalis, o žemiškasis gyvenimas skirtas tik sielos kelio tiesimui... 

Taigi. Seniai tikėjau antgamtiniais reiškiniais, bet po mano senelės mirties (ji buvo pats brangiausias man žmogus) viskas tik dar labiau sustiprėjo. Papasakosiu keletą įdomesnių įvykių. 

Kadangi gyvename 50 - ties metų senumo name, čia ir taip visko gali pasitaikyti. Visgi namas ne toks jau didelis - 3 kambariai, virtuvė vonia, prieangis, dar keletas "skylių"... Atrodo, nėra vietos vaiduokliams, tačiau jie nepaiso erdvės. Mano namo istorija pakankamai įdomi - pirma jis buvo pastatytas kaip gyvenamas namas, paskui jame gana ilgai buvo įsikūrusi mėsinė. Pastatui atgavus seną statusą, čia apsigyveno viena šeima. Joje buvo vyras, sirgęs žiauria liga (sakė, mėsa ir oda krito gabalais), sūnus (jaunas, dar visai vaikas) ir dar keli šeimynykščiai. Istorija tokia, kad neištvėręs skausmo tas vyriškis kažkur name (ar kieme - tikslios vietos taip ir nežinau, o gal nenoriu žinoti) pasikorė. Taip pat mažasis sūnus sodyboje rado po karo likusią granatą. Žaidžiant ji sprogo - dar viena auka. Taip atsirado 2 mirusieji. 

Po tos šeimos gyveno dar kažkas, o mes atsikraustėme prieš kokius 12 metų. Nieko ypatingo nebuvo. Tačiau... Po kiek laiko pradėjo girdėtis žingsniai svetainėje, be priežasties girdėdavosi televizoriaus laido trankymas į stalelį ir panašiai. Visgi - nieko baisaus neatsitiko. Tie garsai tai prasidėdavo, tai liaudavosi etapais... Ir štai po mano minėtos senelės mirties mama pradėjo sapnuoti keistus sapnus - jos taip bendraudavo. Pamenu, kartą sėdėjau prie rašomojo stalo visai taip, kaip dabar čia sėdžiu ir rašau šį straipsnį. Sėdėjau ir pajutau: kažkas baisaus ir negero už manęs. Žinojau, kad atsigręžęs nieko nepamatysiu, bet atsigręžiau. Ten iš tiesų nieko nebuvo. Po minutėlės vėl tas pats jausmas... Mane apėmė ir nemaloni baimė. Ir staiga pajutau, kad atsirado man už nugaros kažkas geras, kad kitos, ten buvusios būtybės pasitraukė. Į galvą atėjo mintis: "nebijok, jų neprileisiu!". Supratau - tai galėjo man pranešti močiutė... 

Dar vienas nutikimas atsitiko daug vėliau. Atsikėlęs vieną rytą aš užėjau į mamos kambarį, o ten prie jos prisiglaudęs buvo mano jaunesnis brolis. Jis buvo nusigandęs. Pradėjo pasakoti, kad matė ant mano lovos, ties galva sėdintį vyrą. Jauną. Iš pradžių to nesureikšminau. Kelias dienas nieko nevyko. Bet grįžus kartą iš muzikos mokyklos namo, brolį radau sakant vėl mačius tą keistą žmogų. Ir aš nusigandau ne juokais. Kelias naktis bijojau atsikloti galvą ir žvilgtelėti prie savęs. Visgi - nieko nepastebėjau. Taip ir baigėsi ši istorija. Nežinau, kiek ji buvo tikra. 

Dar keistesnis ir įdomesnis nutikimas įvyko dar vėliau. Naktimis ir rytais ėmiau girdėti keistą, bet aiškų žmogaus kvėpavimą už brolio lovos galvūgalio. Netikėjo šeimynykščiai, kol vieną rytą patys savo ausimis neįsitikino. Po to buvo dar keli kvėpavimo atvejai, bet jie liovėsi. Keista, nejutau baimės. Gal padėjo maldos? Vis dėlto tai galėjo būti paprasčiausios širšės, nes būtent jos buvo įsikūrusios toje vietoje, antroje sienos pusėje iš lauko. Bet... Tokie garsai ne kas dieną pasitaiko... 

Galiu pasakoti ir daugiau, o ir iš tiesų tai padarysiu, tačiau dabar užteks. Laukiu Jūsų nuomonės, pasidalinkite mintimis.

Jeigu galvojat kad aš čia atėjau paverkšlenti- klystat. Aš gana ramiai rašau, nors šiek tiek jaudinuosi. Vis gi per tą laiką pirmą kartą nusprendžiau ne tik galvoti apie tai, o ir parašyti..

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...