Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

BMS Megapolio perkamiausių žaidimų Top 10


pukysxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bms_megapolis_logo.jpg

Šiandien BMS Megapolis savo tinklalapyje patalpino 10 spalio mėnesį jų prekybos tinkle perkamiausių asmeninių kompiuterių bei konsolių žaidimų:

PC Top 10

1. Counter-Strike 1: Anthology

2. World of Warcraft

3. World of Warcraft: The Burning Crusade

4. Warhammer Online: Age of Reckoning

5. The Orange Box

6. Team Fortress 2

7. Need for Speed: ProStreet

8. The Sims 2: Double Deluxe

9. Counter-Strike: Source

10. Battlefield 2

Konsolių Top 10

1. Grand Theft Auto IV, 360

2. Grand Theft Auto IV, PS3

3. GTA: Vice City Stories, PSP

4. GTA: Liberty City Stories, PSP

5. Halo 3, 360

6. The Golden Compass, PS2

7. Devil May Cry, PS3

8. FIFA 09, PS3

9. Medal of Honor: Heroes 2, PSP

10. The Bourne Conspiracy, PS3

Iš šių dviejų sąrašų galime labai aiškiai spręsti apie Lietuvos žaidimų rinką. PC tope dominuoja internetinės šaudyklės, kaip Counter-Strike, Team Fortress 2 ar Battlefield 2. Nestebina ir aukštos World of Warcraft bei jo išplėtimo The Burning Crusade pozicijos, ne veltui WoW visame pasaulyje žaidžia virš 11 milijonų žmonių. The Orange Box kaina neseniai smarkiai nukrito (nuo 170 Lt iki 100 Lt), todėl žaidimo paklausa kaip mat išaugo. The Sims 2 visuomet buvo vienas perkamiausių žaidimų visame pasaulyje, todėl šio žaidimo pavadinimas aštuntojoje topo vietoje tikrai nėra siurprizas.

Konsolių rinka atvirkščiai - kaip tik stebina. Čia dominuoja Sony Playstation konsolėms skirti žaidimai: 4 PS3, 3 PSP ir vienas PS2. Xbox 360 skirtų žaidimų tėra vos du, tačiau verta paminėti, kad vienas iš jų yra GTA IV, besipuikuojantis pirmojoje vietoje. Galima spręsti, kad Lietuvos rinkoje PS3 konsolė yra žymiai populiaresnė už 360, kas yra visiškai atvirkščia Europai bei JAV. Taip pat konsolių tope galima pasigesti Wii bei Nintendo DS skirtų žaidimų, o tai taip pat gana keistas rodiklis, nes šios dvi konsolės užsienyje yra itin populiarios dėl savo žemos kainos.

Tikėkimės, kad BMS Megapolis ir kitą mėnesį pateiks tokį pat žaidimų topą. O tai tūrėtų būti gana įdomu, nes galėsime pažvelgti, kaip Lietuvoje pasirodė vieni laukiamiausių šių metų žaidimų: Fallout 3, Far Cry 2, Red Alert 3 ir kiti.

is http://bms.lt/lt/news/view/?id=212

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5641 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...