Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu jei kam gaila litu ar Steam žaidimu galima tiesiog parsisiųsti mano cofiriguotus pluginus .

Čia būtu 1.Authme palietuvintas 2.Rankup3.PermissionEX grupes 4.Dar mycommands /vip /admin ir t.t 5.auto žinutės .6 Ir visa kitą ką jis siūlo tik pas mane nėra čia MAP ir Jar failiuko :/ .

http://www.2shared.com/file/0vfjv6OK/Serveris.html?[/

Deje mano failai sudaro daug daugiau negu tu isvardinai.

• Teigiamai 2

Nu jei kam gaila litu ar Steam žaidimu galima tiesiog parsisiųsti mano cofiriguotus pluginus .

Čia būtu 1.Authme palietuvintas 2.Rankup3.PermissionEX grupes 4.Dar mycommands /vip /admin ir t.t 5.auto žinutės .6 Ir visa kitą ką jis siūlo tik pas mane nėra čia MAP ir Jar failiuko :/ .

http://www.2shared.com/file/0vfjv6OK/Serveris.html?[/

Deje mano failai sudaro daug daugiau negu tu isvardinai.

Tai čia tik kelis te išvardinau :D o čia pas mane yra apie 8-15 pluginu 

(redaguota)

Mano bent verte turi. Kaip jau rasiau zaisdavo 50-60 zmoniu, rekordas 126.

O tavo? Nieko verti failai patalpinti i interneta?

verte niekas jei serveris neveikia ir nėra įdorymu, o gal mano serveris turėjo 500 žmonių ON tai gal turi verte, o čia tavo paistalai vertes niekas kas norės tas pasikeis pagal save mano failus , o iš tavęs nusipirks nepatiks ir vsio susinervins.

Redaguota , nario :Cyzeras:

verte niekas jei serveris neveikia ir nėra įdorymu, o gal mano serveris turėjo 500 žmonių ON tai gal turi verte, o čia tavo paistalai vertes niekas kas norės tas pasikeis pagal save mano failus , o iš tavęs nusipirks nepatiks ir vsio susinervins.

Tas kas pirks, jam bus placia papasakota, kas per projektas ir kas sudaro failus.

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Nesuprantu ka tu nori irodyt? Pafreepotint??

Nors tu šitos žinutės ir nepamatysi iki vasario 13 dienos... BET..

ProGreen norėjo įrodyt kad ta rekomendacija tau duota paties savęs, kas pažeidžia taisykles... Jau ruošiausi užblokuoti tave neilgam, kai patikrinau reputacijos taškus. Iš tavo dabartinių taškų, t.y. 0 turėtum suprasti už ką jie buvo pašalinti. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4293 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...