Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras

Kaip iš temos supratote ieškau SA:MP projekto, esu žinomas kaip reklamuotojas. Manau daugelis kalbėsite apie mane vien dėl to, nes projektuose išbūnu visai mažai laiko, tai yra kelios dienos, tai manau ir mano didžiausias minusas, nes niekada negaliu išsirinkti normalaus projekto kur galėčiau kasdien prisėdus prie kompiuterio žinodamas, kad kažkam galiu padėti. Ieškau tokio kolektyvo kuris nenuleistų rankų, o bandytų kažką siekti nors žaistų keli žaidėjai, tikėti savo jėgomis, kaip yra vienas žmogus pasakęs: Kartais ilgas darbas atsiperka su kaupu. Tai manau reikia laikyti šios frazės ir niekada nenuleisti rankų, o bandyti siekti. Projektas turi būti realaus gyvenimo tipo.

b8af750c48035957c98e4e83dc1bdcf8391.png

Truputį apie mane

Taigi mano vardas Dovydas, gyvenu Palangoje, mokausi ''Baltijos'' pagr mokykloje, man yra 15 metų. Mokausi nelabai gerai, bet nepasakyčiau, kad ir blogai vidurkis kol kas yra 7.88, tačiau nesu iš tų žmonių kurie sėdi dieną/naktį prie tų pamokų ir bando kažką naujo išmokti. Prie kompiuterio praleidžiu ne tiek ir daug laiko 3-4h - nedaugiau, savaitgalį žinoma daugiau, nes nereikia eiti į mokyklą. Mėgstu būti su draugais/draugėmis, praleisti smagiai laikai, paprikolinti kaip sakant. Esu aplankęs 3 šalis kuriose labai patiko. Šiek tiek žaidžiu SA:MP ir esu žinomas kaip reklamuotojas kaip ir rašiau ankščiau. Negaliu apkęsti tokių žmonių kurie nepasako tiesos į akis, tai kogi tokių žmonių kurie varo ant draugo už akių, o kai susitinka viskas normaliai - tiesiog tie žmonės neparodo pačio savęs. Lankau lengvąją atletiką, sekasi gan gerai, jau pradėjau lankyti antrus metus. 

Kaip reklamuosime projektą

Per daug metų susikaupė, didelis būrys skype kontaktų ir daugelis iš jų žaidžia SA:MP, tai manau vien per ten reklamuosime. Tai kogi yra daug žaidimų portalų kaip supergames.lt ir galime patalpinti reklamą. Forume rinksime reklamuotojų grupę kurie padės mums reklamuoti kažkokį tai projektą. ir t.t Tai kogi sukursime specialia skype vartotoją skirtą tik serveriui, asmeniškai sukursiu facebook puslapį per kurį rašysime plačias naujienas, būtinai bus ASK.FM kur tikrai neatsakysime į klausimus per skype visada galėsite pasinaudoti ASK.FM. 

Susisiekimas

GMAIL: dovisbajoras@gmail.com

FACEBOOK: Dovydas Bajoras

Laukiu tik rimtų pasiūlymų, bereikšmiai komentarai čia nelaukiami, kaip

Nemoki reklamuoti

Esi labai įkirus, keiti projektus kaip kojines

Kaip tik ieškau projekto kur galėčiau ilgai užsibūti ir pasilikti

ačiū kas skaitėte.

...

shit happens   :funny:  :mucha:  Kas per laikai atėjo, kad žmonės ne pinigų nori, o admininstratoriaus.. O tas tavo pasisakymas, kaip reklamuosit, tai dabar projekto savininkai sako tau ačiū už pasakyta tipo tavo paslaptį ir susirenka tą grupę žmonių ir reklamuojasi.. 

Bėje tokio rimto žmogaus dar nemačiau, linkiu sėkmės gal gausi ADMIN.  :)

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

NKG.lt projektas aišku dar puikiai neįsivažiavęs tiesiog reikia pagalbos iš reklameriu, serveris tikrai vertas dėmėsio pasakau ne dėl to, kad prikviesčiau žmonių, o todėl, kad taip ištikrūjų yra.

Trumpai iš jūsų skripterio veiklos:

Web adresas: http://angelpine.lt

Savininko skype: Lukysnba1

Serverio savininkas ir scripteris: Lukas_Ganjaman

Prisijunkite prie musų bendruomenės ir padarykime kažka geresnio nei kiti.

Sunki pradžia, stengiamės išsilaikyt, vistiek šilti orai žaidėju mažiau tėra visuose servuose, bet galiu pažadėt kad mes neužsidarysime smile.png

bet galiu pažadėt kad mes neužsidarysime

Patikrinam ar vis dar yra projektas: http://www.angelpine.lt/

Geras! Nebėra! Sėkmės užsidarinėjant su šūdserviu.

SHFitnE.jpg

Sako didieji taigi gal tas šudservis po 1 metu gali taip iškilti į viršu kad net pralenktu tuos didžiukus viskam yra savas laikas :)

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

Čia tau pasaka? Kaip buvo su sarg? Jis iki šiandien yra šūdservis,bet žaidėjai jame vistiek žaidžia ir velnias žino kodėl.  Tad gali sau pasakas pats pasekti,bet gyvenime visko atsitynka.

Nu gerai. Paaiškinsiu aš tau kodėl yra tokių projektų kaip sarg. Gerus projektus galima suskaičiuot ant pirštų. O labai geri projektai dar kol kas neegzistuoja, nes kaip matau žmonės negali išlipti iš gamemod'ų edit'inimo (ypač GRP). Jeigų sa-mp užsiiminėtų daugiau protingų žmonių ir sukurtų tikrai gerų projektų, kurie turėtų savo sukurtus gamemod'us, savo įdėjas ir nežiūrėtų ką kiti projektai daro, tai to sarg tikriausiai ir nebebūtų, arba žaistų mažai žaidėjų. Beveik nėra pasirinkimo kur žaisti, supranti ? Norint sukurti tikrai gerą projektą - reikia turėti proto ir metų. Sarg - tai tik pinigų plovimo mašina su daug bepročių. Kai paskutinį kartą lankiaus ten (neprisimenu kada) - buvo galima pasakyt, kad turėjo daugiau dalykų nei kiti projektai. Tikriausiai ir dabar turi. O dabar ir toliau kuriasti panašūs projektai vieni į kitus. Unikalumo nerasta. Ir jie galvoja, kad nepasiūlydami nieko daugiau už (tavo atveju sarg) kitus projektus prisikvies šimtus žaidėjų. Kur eis žaidėjas ? Ten kur mažiau žaidėjų ir mažiau dalykų ar kur daugiau žaidėjų ir daugiau dalykų ? Nesakau, kad ten geras projektas. Ten iš tikrųjų nesąmonė. Tik tiek, kad ten prikišta daug visko. Ir žmonėm kažkodėl tokios mėsmalės patinka... O tie projektų kūrėjai galvoja, kad jie viską daro teisingai. Kuria ten visokias GUI lentutes, textdraw, kurie nesusiję su žaidėjų galimybėm. Žodžiu, 100 metų man apie tokius kalbėt...

Ir man atrodo būtų visiem geriau, jeigų nerašinėtum ne į temą apie visokius sarg.

SHFitnE.jpg

Nu gerai. Paaiškinsiu aš tau kodėl yra tokių projektų kaip sarg. Gerus projektus galima suskaičiuot ant pirštų. O labai geri projektai dar kol kas neegzistuoja, nes kaip matau žmonės negali išlipti iš gamemod'ų edit'inimo (ypač GRP). Jeigų sa-mp užsiiminėtų daugiau protingų žmonių ir sukurtų tikrai gerų projektų, kurie turėtų savo sukurtus gamemod'us, savo įdėjas ir nežiūrėtų ką kiti projektai daro, tai to sarg tikriausiai ir nebebūtų, arba žaistų mažai žaidėjų. Beveik nėra pasirinkimo kur žaisti, supranti ? Norint sukurti tikrai gerą projektą - reikia turėti proto ir metų. Sarg - tai tik pinigų plovimo mašina su daug bepročių. Kai paskutinį kartą lankiaus ten (neprisimenu kada) - buvo galima pasakyt, kad turėjo daugiau dalykų nei kiti projektai. Tikriausiai ir dabar turi. O dabar ir toliau kuriasti panašūs projektai vieni į kitus. Unikalumo nerasta. Ir jie galvoja, kad nepasiūlydami nieko daugiau už (tavo atveju sarg) kitus projektus prisikvies šimtus žaidėjų. Kur eis žaidėjas ? Ten kur mažiau žaidėjų ir mažiau dalykų ar kur daugiau žaidėjų ir daugiau dalykų ? Nesakau, kad ten geras projektas. Ten iš tikrųjų nesąmonė. Tik tiek, kad ten prikišta daug visko. Ir žmonėm kažkodėl tokios mėsmalės patinka... O tie projektų kūrėjai galvoja, kad jie viską daro teisingai. Kuria ten visokias GUI lentutes, textdraw, kurie nesusiję su žaidėjų galimybėm. Žodžiu, 100 metų man apie tokius kalbėt...

Ir man atrodo būtų visiem geriau, jeigų nerašinėtum ne į temą apie visokius sarg.

Aš jį parodžiau tik kaip pavyzdį. Ir aš pasakiau kaip tik į temą. Tu pasakei,kad ten pasakos,ką rašė Ssaint,bet aš pasakiau,kad klysti ir pridėjau palyginimui sarg,nes man jis yra paskutinis Š gabalas.

Čia tau pasaka? Kaip buvo su sarg? Jis iki šiandien yra šūdservis,bet žaidėjai jame vistiek žaidžia ir velnias žino kodėl.  Tad gali sau pasakas pats pasekti,bet gyvenime visko atsitynka.

Tu lygini ~5-3 metus skaičiuojamčius projektus su dabartiniais besikuriančiais? Tik daužtas turi būti, kad tokias nesąmones daryti.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...