Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Visa informacija yra čia 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52308/grand-theft-auto-v-release-dates-and-exclusive-content

Cituoju RockStar žodžius,

'' Rockstar Games is proud to announce that Grand Theft Auto V will arrive on the PlayStation 4 and Xbox One on November 18, 2014 with the PC version to follow January 27, 2015. ''

Aš manau savo nuomones viskas yra gerai ,kad yra atidedamas , kodėl? 

todėl ,kad įšeina XBOX ONE ir PS4 generacijomis GTA V , todėl manau rockstar turės daugiau laiko padaryti GTA V PC versijai geresnius dalykus , kaip grafiką , darbus , bus DLC visai story mode ir t.t paklausykit video viršuj

Redaguota , nario Volk'as

O jūs žinot dėl ko nukeliama? Greičiausiai dėl to, kad jūs mėgautumėtes geresniu žaidimu, o per tą nukėlimo laiką jie galėtų DAR patobulinti žaidimą. Nematau tolko čia kiekvieną kartą verkšlenti, kad nukeliama data, nes juk patys norit, kad būtų ir kuo gražesnė grafika, ir kuo pats žaidimas įdomesnis.

Geriau pakentėkit tuos pora mėnesių neverkšlenę, bet paskui mėgaukitės žymiai geresniu žaidimu.

• Teigiamai 6

❤️

Na pirma nesamonė tai tai, kad dėl tokių žmonių kurie nesulaukia projektų atsiranda tokie žaidimai kaip Dayz, kurio bugų nesugeba ištaisyti iki šiol.

Aš nenoriu, kad GTA 5 ant mano PC veiktų taipat kaip GTA 4, kuris buvo šūdinai padarytas.

Kita vertus nuskriaudė tuos kurie neturi konsolių, ty PC gamerius, kadangi duoda laukti metus laiko. O poto 'skūsis', kad nepardavė tiek žaidimo kopijų an pc kiek jie norėtų, su projektu kuris jau vienų metų senumo, kuris jau spėjo atsibosti tiem kas turi xbox 360 ar PS3...

Nors galėsim pasigirti tiek, kad grafikos bus daug daug geresnės, o jau laukiu nesulaukiu kokio enb ant GTA 5. :D

#pcmasterrace #pcmasterraceproblems

asd1.gif

Sausio 27.

Ačiū kad pataisei.

Na pirma nesamonė tai tai, kad dėl tokių žmonių kurie nesulaukia projektų atsiranda tokie žaidimai kaip Dayz, kurio bugų nesugeba ištaisyti iki šiol.

Aš nenoriu, kad GTA 5 ant mano PC veiktų taipat kaip GTA 4, kuris buvo šūdinai padarytas.

Kita vertus nuskriaudė tuos kurie neturi konsolių, ty PC gamerius, kadangi duoda laukti metus laiko. O poto 'skūsis', kad nepardavė tiek žaidimo kopijų an pc kiek jie norėtų, su projektu kuris jau vienų metų senumo, kuris jau spėjo atsibosti tiem kas turi xbox 360 ar PS3...

Nors galėsim pasigirti tiek, kad grafikos bus daug daug geresnės, o jau laukiu nesulaukiu kokio enb ant GTA 5. :D

#pcmasterrace #pcmasterraceproblems

Nereikės tau ir to ENB. Kaip sakoma - Ilgai laukęs, dar palauksi. Dėl to, aš tikrai nesiruošiu verkti. Išeis Sausio 27 dieną, ar 2016 metų sausio 27 dieną, aš vis tiek žaisiu šį žaidimą, juolabiau, jog jau esu užsisakęs išankstinę versiją.

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...