Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba Diena !

Kadangi ateina žiema ir suaktyvėja žmonių skaičius SA:MP'e.

Įdėjos kurti projektą šiek tiek pasistumėjo, taigi to pasekoje rašau šį pranešimą.

Serverio įdėja : Serverio įdėja yra gan kitokia negu visų kitų šiuo metu.

Žaidimo tipas būtų ne GRP,RPG ar RP. Žaidimo tipas būtų Gyvenimo Simuliatorius, gal šiek tiek paaiškinsiu kas čia. Tai yra lyg RPG,GRP,RP mash-up'as į vieną kibirą. Žaidėjas serveryje turi begalo daug pasirinkimų ką daryti, jo niekas nevaržo, taigi pradedant kuom tu norėsi būti ar verslininkas ar valstybines įmones narys, o gal kažkokių "varkių" darytojas. Bet visas žaidimas nebūtų labai surealizuotas jame nebūtų jokių IC kanalų(kaip yra RP), bet žaidimo vertybes priverstu reguoti labai į viską OOCly. Žaidime būtų šiek tiek ir fantastikos kaip kokiam GRP, bet tai būtų jog bet kokio serverio tipo žaidėjas galėtu pas mus mėgautis žaidimu.

Čia aiškinti per daug visko nelabai yra laiko ar noro skaityti parašyto monologo.

Kas aš esu kuom prisidėsiu ??

Aš esu viso šito dalyko :

- Investitorius , žinoma ne šimtaprocentinis bet didžiają dalį išlaidų pradžioje tikrai galiu padengti jeigu komanda bus rimta ir darbas judės į priekį.

- Mapperis, tai darau gan ilgai ir puikiai viską išmanau šioje srityje.

Ko aš ieškau ?

- Skripterio , žmogus kuris išmano savo darbą tikrai gerai. Jeigu reiks gali su savimi pasikviesti į projektą ir pagalbininką kuris jam padėtu.

- Mapperio , nesu tikras jog aš galiu viską spėti atlikti. (Rimto)

Jeigu susidomėjot rašykite man į AŽ, informacija apie save. ( Nenoriu prisikrauti nereikalingų kontaktų skype, jeigu tiksite atsiųsiu visus kontaktus jei tiksit į AŽ)

HZzaJME.png

Jau greit!

Ko jūs čia purkštaujat tą " svajonė lik sveika " . Nesuprantu , kuri čia vieta pagal jus neįmanoma ? Pats žmogus gražiai mappina , sėkmės

Jeigų jis sukurs rimtą projektą, rimtą komandą ir tokį gamemod'ą, apie kokį jis čia papasakojo, kad ne koks grp su keliom papildomom funkcijom, o tikrai išskirtinį gamemod'ą, kuriame žaidėjas turi ~x6 kartus daugiau galimybių negu paprastame real-life serveryje, tada aš tau duosiu 20Lt, jeigų ne - Tu man 20Lt. Sutarta ?

SHFitnE.jpg

Jeigų jis sukurs rimtą projektą, rimtą komandą ir tokį gamemod'ą, apie kokį jis čia papasakojo, kad ne koks grp su keliom papildomom funkcijom, o tikrai išskirtinį gamemod'ą, kuriame žaidėjas turi ~x6 kartus daugiau galimybių negu paprastame real-life serveryje, tada aš tau duosiu 20Lt, jeigų ne - Tu man 20Lt. Sutarta ?

Pakritęs tu man kažkoks. Prie ko čia aš ir jo tikslai ? Aš sakau jei yra noro , tai nėra kažkoks neįmanomas dalykas , tiesiog reik turėt idėjų , noro ir tam tikrų žinių

Pakritęs tu man kažkoks. Prie ko čia aš ir jo tikslai ? Aš sakau jei yra noro , tai nėra kažkoks neįmanomas dalykas , tiesiog reik turėt idėjų , noro ir tam tikrų žinių

O tu man nusivoliojęs kažkoks. Jeigų kalbi apie galimybes, tai tu turėtum irgi projektus kurt. Pirma, reikia sužinoti ar žmogus toj srity iš vis užsiima. Antra, reikia atsižvelgti kiek patirties turi toje srityje. Jeigų nieko nenusimano ir dar kalba apie galimybes, tai... nežinau ką čia ir bepasakyt. Atrodo atėjo žmogus, pasakė, kad va čia nieko nėra, aš padaryčiau, bet tingiu. Aš irgi daug ką galėčiau. Aš jau tiek pasakų prisiklausęs, kad galėčiau parašyt pasakų knygą ir užsidirbčiau daugiau, negu jūs su savo projektais.

tiesiog reik turėt idėjų , noro ir tam tikrų žinių

Va šitą, kad žmonės persiskaitynėtų taip, kaip bobutės eina į bažnyčią ir meldžias, tada, va tada, gal ir būtų galima kažką įdomaus pamatyt. O tuščiažodžiaut mes visi mokam.

SHFitnE.jpg

(redaguota)

Sakytum, kad duodi 200Lt tai ateičiau ir jiem sukurčiau, dabar su 20 lt terliotis neapsimoka.

Bet, kad ten po sukurimo serveris gyvuotų reikia 1000 žaidėjų, nes ( nebent aš netaip jo norus supratau ) tas modas būtų labai glaudžiai susijas su kiekviena sistema, todėl jai konos nėra, sakykim koks dabar be barbuotojų automatiškai griūna visas servas.

Tik kas yra GRP fantastika...? man tai namai ant stogų. :D

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Sakytum, kad duodi 200Lt tai ateičiau ir jiem sukurčiau, dabar su 20 lt terliotis neapsimoka.

Bet, kad ten po sukurimo serveris gyvuotų reikia 1000 žaidėjų, nes ( nebent aš netaip jo norus supratau ) tas modas būtų labai glaudžiai susijas su kiekviena sistema, todėl jai konos nėra, sakykim koks dabar be barbuotojų automatiškai griūna visas servas.

Viskas labai gerai susiriša, kad serveris veiks tik su 1000 žmonių tai čia nelabai realu. Realiai tai būnant serveryje 50-70žmonių veiks viskas normaliai. Nes sistemos nebus visos tokios realistiškos kaip jūs čia įsivaizduojat, nebus kad ten eisit ir elgsite 100proc. kaip realiam gyvenime, bet viskas bus bandoma atkurti iki tokio lygio jog žaidėjai vertins serverio dalykus, bus galima pasilinksminti normaliai o ne taip kaip RP serveriuose kur realiai dažnai linksminimasis dažniausiai būna traktuojamas kaip trollinimas.

Žodžiu ramiai, ir durnų nuomonių be argumentų man nereikia.

O žmones kurie susidomėja lai rašo ir domisi AŽ.

HZzaJME.png

Jau greit!

Apsikakotum bekurdamas. Kitiem tu sukurtum tokį gamemod'ą, bet pats nesukūrei projekto su tokiu gamemod'u ? Kaip matau visi čia viską padarytų, bet patys to sau nepasidaro. Gal jau tikrai, užteks tuščiažodžiavimų ?

SHFitnE.jpg

(redaguota)

Apsikakotum bekurdamas. Kitiem tu sukurtum tokį gamemod'ą, bet pats nesukūrei projekto su tokiu gamemod'u ? Kaip matau visi čia viską padarytų, bet patys to sau nepasidaro. Gal jau tikrai, užteks tuščiažodžiavimų ?

Aš nesuprantu , ko čia tu prikišinėji tą kūrimą ? Kas tau sakė , kad kažkam reikia pasidaryti tokį GM ? Kodėl tu sakai , jei turiu galimybių turi kažką tai kurt ? Ir galų gale kas tau sakė , kad atėjau ir pasakiau , kad nėra čia ką veikt , bet nedarysiu nes tingiu ? Nusišneki akivaizdžiai.

Redaguota , nario Ken

Aš nesuprantu , ko čia tu prikišinėji tą kūrimą ? Kas tau sakė , kad kažkam reikia pasidaryti tokį GM ? Kodėl tu sakai , jei turiu galimybių turi kažką tai kurt ? Ir galų gale kas tau sakė , kad atėjau ir pasakiau , kad nėra čia ką veikt , bet nedarysiu nes tingiu ? Nusišneki akivaizdžiai.

Parašyk tada, kai suprasi. Nes man čia klausyt tavo pasakų, kad galėtų kažką sukurt, kad visi alpti pradėtų, tai mažiausiai įdomu.

SHFitnE.jpg

Parašyk tada, kai suprasi. Nes man čia klausyt tavo pasakų, kad galėtų kažką sukurt, kad visi alpti pradėtų, tai mažiausiai įdomu.

Pasakysiu trumpai.

Kad kažką įdomaus sukurti nereikia būti skripteriu iš kitos galaktikos.

Užtenka geros įdėjos, o ne GRP,RPG šūdų visur.

Sakydamas geros įdėjos tai prašau nemanyti kad kalbu kaip daug vaikų kurie minėdami "gera įdėja" turi omenyje:

nauja taxisto mašinike,mėntai gali dėti švyturėlius ar kažkas panašaus.

Taip kad toliau ieškau žmonių, nes pokolkas dar neišsirenku :)

HZzaJME.png

Jau greit!

Pasakysiu trumpai.

Kad kažką įdomaus sukurti nereikia būti skripteriu iš kitos galaktikos.

Užtenka geros įdėjos, o ne GRP,RPG šūdų visur.

Sakydamas geros įdėjos tai prašau nemanyti kad kalbu kaip daug vaikų kurie minėdami "gera įdėja" turi omenyje:

nauja taxisto mašinike,mėntai gali dėti švyturėlius ar kažkas panašaus.

Taip kad toliau ieškau žmonių, nes pokolkas dar neišsirenku :)

Jeigų apsidairytum aplink projektus, nekreiptum dėmesio į smulkmenas, pamatytum, kad visi projektai vienodi. Prisimink, kad įdėjas galima nukopijuoti. O geras skripteris padarytų tokius dalykus, kuriuos kažin ar kiti norėtų pradėt kopijuot.

SHFitnE.jpg

Aplamai visas GM.

Jeigų apsidairytum aplink projektus, nekreiptum dėmesio į smulkmenas, pamatytum, kad visi projektai vienodi. Prisimink, kad įdėjas galima nukopijuoti. O geras skripteris padarytų tokius dalykus, kuriuos kažin ar kiti norėtų pradėt kopijuot.

Emm ta ir norėjau pasakyti kad visi serveriai Lietuvoje vienodi tik drįsčiau išskirti DogBerry šiektiek , bet ir ten yra daug dalykų ir sasajų su GRP. O taip realiai originalo kopija visalaiką bus hujnia ir dėl to kad kažkas kopijuot ateityje gali man neįdomu.

HZzaJME.png

Jau greit!

(redaguota)

Iš kur tu žinai ką aš kuriu, o ko ne ? Aš tokio modo sau nekurčiau, nes reikėtų 1000 žaidėjų, - mano idėjai. Bet čia žmogus kalba apie visai kita modo lygi, nes mano, kad "nauja taxisto mašinike" tai jau labai unikalu.

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Iš kur tu žinai ką aš kuriu, o ko ne ? Aš tokio modo sau nekurčiau, nes reikėtų 1000 žaidėjų, - mano idėjai. Bet čia žmogus kalba apie visai kita modo lygi, nes mano, kad "nauja taxisto mašinike" tai jau labai unikalu.

Mano modui tai 3000 reikėtų :) O jei rimtai, tai šiandien man pasakų jau užteks.

Tavo išmintis mane stebina. Ir vėl tu sakai , kad aš kažką galiu sukurt . Nu iš kur tokių raslabuchų 

Tu mane nervini jau su savo nesąmonėm. Jeigų tau nedaeina, kad kalbėjau apskritai apie visus "kūrėjus", tai kaltink Dievą, kad mažai košytės įdrėbė į tą vakumą. Tai tu atėjai pasirinkt pranešimų kaip supratau. Nes šiaip, žmonės, kurie kalba apie galimybes, dažniausiai tai sako iš patirties. O tu dar pats sakai, kad nemoki kurti. Žmogus, kuris nekuria, aiškina apie kažkokius stebuklų kūrimus.

Ko jūs čia purkštaujat tą " svajonė lik sveika " . Nesuprantu , kuri čia vieta pagal jus neįmanoma ?

Dar tas tavo "purkštaujat". Atrodo vaidini čia didelį kūrėją, bet pasirodo, tai tik žodžiai iš didelės burnos. Neužsiimi kūrimu - nesek pasakų kitiem. Užsiimi kūrimu - laisvę kūrimui turi, kurk ir rodyk visiem kokius stebuklus darai.

SHFitnE.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...