Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4251 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

HEITTERIAI NEĮDOMŪS.

Labas Vakaras kaip supratote ieškau serverio litanijų nerašysiu tiesiog parašysiu tai kas yra aktuolu.

APIE MANE 

Esu Aurimas iš Kauno man yra 17 metų laisvalaikiu užsiemu Turnikais kelias valandas per dieną manau kaip ir kekvienas asmuo mėgstu dažnai pasedėti prie kompiuterio ir prie jo kažką veikti žinoma nedarau taip ,kad visas laikas žaidimams ir panašiai netas amžius prisėdęs prie kompiuterio stengiuosi kokiame nors projekte gauti pareigas ir padaryti ,kad projektas nežlugtu pabodo ten visi LMG , LAS-VENTURAI ir panašiai noriu kažko naujo.

KĄ AŠ SIŪLAU ?

Atrodo ,kad siūlysiu ten scriptingo paslaugas ar mappingo ,tačiau jūs suklydote tuo neužsimu taip biški mappinu moku kažką pamalti ,tačiau tai neman , supratau jog mano pašaukimas yra visai kas kita taigi ką aš siūlau.

SERVERIO PRIEŽIŪRĄ

SVETAINĖS/FORUMO PRIEŽIŪRĄ

SERVERIO ŽAIDĖJAMS PAGALBĄ FORUME/SKYPE/ASK.FM ir panašiai

PROJEKTŲ REKLAMAVIMAS/PLATINIMAS

PAMOKŲ KŪRIMAS/PAAIŠKINIMAS

KĄ PRIVALO TURĖTI PROJEKTAS

Projektas privalo turėti žmogų [sąvininką] - kuris rimtai žiūrėtu į projektą ir būtu nusiteikias geriausiam

Projektas privalo turėti Domeną su .LT galūnę

Būtu gerai ,kad turėtu VPS 

Nesvarbu ar Serveris startavęs ar jis startuos greitai

BŪTINA jog Forumas būtu atsidaręs

TeamSpeak programa [ BŪTU LABAI GERAI ]

Žinau jog pasiūlymų jaigu gausiu jų bus labai mažai ,tačiau tikiuosi ,kad atsiras toks projektas kuris norės žmogaus [ Manęs ] , į projektą ,kad padėčiau plėtotis ir serveris išeitu į gerą.

PINIGŲ NEIIMU TODĖL ,KAD PROJEKTAMS JŲ LABIAU REIKIA - TIESIOG NORĖČIAU GAUTI ATITINKAMAS PAREIGAS UŽ PASLAUGŲ SUTEIKIMĄ , geriausiai būtu jog tai būtu [sĄVININKAS] - Aš jo nereikalauju man neįdomu kas bus su failais man jų asmeniškai net nereiktu tiesiog sąvininkas Forume/Serveryje/TeamSpeak programoje ir man to pakanka failų nereikia . Žinoma nereikalauju jaigu projektas tikrai labai rimtas ir gausiu puikų pasiūlymą ir gaučiau ten Globalą ar Prižiūrėtoją būtu puiku ,bet manau jauu turėtu būtu labai rimtas projektas.

PAŽADU JOG BŪSIU IKI GALO - PATIKIMAS.

Komentaruose numetam Forumo Link ir pakviečiat į skype bei parašot forumo pavadinimą ir duodu atsakyma sekmės tikiuosi jums patiksiu ir rasiu tai ko ieškau  :)

KONTAKTAI

SKYPE - Donello.13 [ Su tašku ]

GMAIL - [email protected]

Facebook - Chamas Chamas [ Nuotraukos Yra ] 

Redaguota , nario AurisSnow

78bcbaa1976ebc769efa5d7adde03209570.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4251 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...