Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viskas aišku, anksčiau klaidingai rodė. Teks persirašyti tau į 64-bit Windows, nes tik jie išnaudoja 4+ GB RAM'ų :)

Neturiu 64-bit windows, pas mane orginalus ''win 7 home premium 32-bit'', bet kai mano buvo nvidia vaizdo plokstes viskas ok buvo, dabar nauja idejau amd ir 3,3 GB rodo...

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Neturiu 64-bit windows, pas mane orginalus ''win 7 home premium 32-bit'', bet kai mano buvo nvidia vaizdo plokstes viskas ok buvo, dabar nauja idejau amd ir 3,3 GB rodo...

Kaip ir sakė tau reikia persirašyti į x64 bitų Windows sistema, tada tavo kompiuteris rodis bei naudos pilnai 4 GB ram'ų.

Savi lieka savais, o su savais mes einam iki galo.

Manau ten taip tik rodė, tačiau neišnaudojo. Vienintelė išeitis, 64-bit Windows įrašymas :(

Tikrai isnaudojo.. Nes veike zaidimai visi ant 4GB ram, o dabar isijungiu Infestation: Survivor stories, ir palosiu 10-20min issijungia zaidimas, o seniau viskas ok budavo ant ultral osdavau ir viskas ok budavo. Ir pries ijungiant ''Infestation: Survivor stories'' paraso: you have less than 4gb of required system memory [ram] to run this game. please ensure to run this game'' O senaiu nebudavo tokiu error, kai su sena vaizdo plokste zaisdavau.. 

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

Tikrai isnaudojo.. Nes veike zaidimai visi ant 4GB ram, o dabar isijungiu Infestation: Survivor stories, ir palosiu 10-20min issijungia zaidimas, o seniau viskas ok budavo ant ultral osdavau ir viskas ok budavo. Ir pries ijungiant ''Infestation: Survivor stories'' paraso: you have less than 4gb of required system memory [ram] to run this game. please ensure to run this game'' O senaiu nebudavo tokiu error, kai su sena vaizdo plokste zaisdavau.. 

Tu bent skaitai ką rašo ???

Jeigu turi daugiau negu 4+GB ram tada tau AUTOMATIŠKAI pasidaro 64bit

Jeigu turi mažiau negu 4GB ram tada tau bus 32bit :))

32BIT - x86

64BIT - x64

32BIT - x86

64BIT - x64

Nieks automatiškai nepasidaro. Jei tavo OS yra 32-bit, tai nors ir 16GB susidėsi, OS ir liks 32-bit, o išnados tik vos virš 3GB. Jei turi 64-bit OS visi RAM bus išnaudoti. Su 64-bit OS gali net ir su 2GB RAM sedėt, vis vien išlks 64-bit :)

32BIT - x86

64BIT - x64

Tu bent įsivaizduoji ką per ne sąmonės čia prirašei ? Koks automatiškas pasidarymas ? :D Nieks automatiškai nepasidaro jei nori ,kad tavo pc naudotų daugiau nei 3 GB ram įsirašyk x64 bit, nes jeigu turėsi 3gb ram ar mažiau vis tiek gali įsirašyt x64 bit ,nieko tokio nenutiks.

Savi lieka savais, o su savais mes einam iki galo.

Hardware reserved yra 0.7gb , todel ir nenaudoja tu 4. Gali persirasinet i tuos 64bit nepades tuo labiau. Pats turiu 6gb ir 2 is ju reserved.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

(redaguota)

Hardware reserved yra 0.7gb , todel ir nenaudoja tu 4. Gali persirasinet i tuos 64bit nepades tuo labiau. Pats turiu 6gb ir 2 is ju reserved.

Tai ka daryti, kad nebutu hardware reserved? Nes seniau tai rode lygiai 4gb. http://www.part.lt/img/7efdc37b32310b5a0b13808bb159b598659.png

Redaguota , nario Dead'C'Ka?

Gal ka nors per bios keitinejai ? Man buvo kad buvau ant savo ramu nusistates is fast i extreme tipa kazkoki ir del to vietoj 4gb pasidare 2.94 ram su 64 bit.

Nieko tarp BIOS nekaitaliojau..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...