Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

samg.png

Projekto Savininkas Lukas_Tiesto. Daug kam žinomas kaip Lukas Sabalys.

Norėčiau nuoširdžiai atsiprašyti šio vaikio, šendieną gal kiek perlenkiau, patalpindamas temą apie tai kaip jis apgaudinėja. 

Aišku daug dalykų galima atleisti šiam žmogui, jis pasitaisęs ir yra kitoks nei anksčiau. 

Bičiuliai noriu pasakyti jog Lukas tikrai pasikeitęs žmogus, gal daug ką yra apsukęs ar apgavęs anksčiau, tai jo problema.

Noriu pasakyti nesmerkime šio žmogaus, kad ir kiek jis yra pridaręs. Noriu pasakyti jog geriau pažiūrėkime į viską pro pirštus, ir neužsipulkime žmogaus už jo praeityje padarytas klaidas.

Norėčiau šio bičiulio gražiai atsiprašyti, šendieną tikrai buvau susinervinęs, net norėjau jį pats pasigauti arba perduoti teisėsaugai.

To nedariau vien todėl, nes norėjau susitarti gražiuoju. Žinau jūsų nuomonė apie šį žmogų kritusi, net jei ir kritusi jo kaip žmpgaus reputacija, suteikim jam vieną paskutinį šansą pasitaisyti, gal žmogus išties pasikeitė. 

Kurdamas šią temą suprantu jog tiek aš sulauksiu kritikos tiek jis, bet sugebėkite į viską pažvelgti pro pirštus lyg nebūtų nieko blogo jis padaręs, juk jis taip pat žmogus, kad ir ką jis bebūtų padaręs jis lieka žmogumi. Lukai žinau jog skaitysi šią temą, norėjau prisidėti į tavo projektą, norėjau tau padėti, kad į tave žiūrėtų daugelis žaidėjų ir šio portalo narių kitaip. Norėjau tau padėti kaip draugas draugui.

Nors kartais mes nuvertiname draugus, nuvertiname kokie jie. Juk ir aų nepaslaptis anksčiau darydavau klaidų bet nedarydavau tai kasdien.

Su didžiule pagarba ir ryžtu noriu atsiprašyti šio bičiulio. Lukai tikiuosi tu pasikeitei į gerają pusę.

Gero vakaro visiems, ir ačiū jog perskaitėte šį atsiprašymą. Nesmerkit Luko jis tikrai pasikeitęs kaip žmogus.

Lukai nuo šiol turi kelis naujus draugus, kurie tau tikrai padės. Žinoma jei jų nenuvertinsi.

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

chebra mes kalbam ne apie materialius dalykus, aš kalbu apie draugus ir nesvarbu kokie jie buvo praeityje

@Vycka_Bmw

what the fuck

Jis tave apgavo, tu parašei temą, kad ant jo niekas nepyktų jog jis apgaudinėja, nes tai ne jo problema, ir į viską žiūrėti pro pirštus lyg nieko nebūtų nutikę be jokios pateisinamos priežasties? Gal tavo acc tas pats sabalys pavogė ir tokią nesamonę parašė?

Moderatoriau jis neparašė to pats is mano acc aš parašiau tai vien todėl jog bent vieną kartą pažiūrėtumėt į viską kitaip. Kad ir kiek jis anksciau galbūt pridaręs visko noriu pasakyti galbūt jis pasitaisęs. Žmogaus realiai nematęs apie jį negali spręsti

@Vycka_Bmw

Moderatoriau jis neparašė to pats is mano acc aš parašiau tai vien todėl jog bent vieną kartą pažiūrėtumėt į viską kitaip. Kad ir kiek jis anksciau galbūt pridaręs visko noriu pasakyti galbūt jis pasitaisęs. Žmogaus realiai nematęs apie jį negali spręsti

Bet galiu spręsti apie jį pagal jo veiksmus, tai visiškai nieko nekeičia. Ką tu nori pasiekti šita tema? Kokia tau iš to nauda? Koks apskritai tau skirtumas ką kiti žmonės apie jį galvoja? 

Aš žinau galbūt daugumai jis nepatinka kaip žmogus, net jei jo reputacija kritusi ar neleisim jam pasitaisyti? Pažiūrėkim koks Lukas yra ištiesų, taip buvau parašes temą ir jos turinį pašalinau vien todėl jog Luką laikau draugu. 

@Vycka_Bmw

(redaguota)

Man skirtumo nėra ir aš nieko nesiekiu tiesiog yvyko nesusipratimas ir tiek

Redaguota , nario ProGreen
Narys įspėtas. Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

@Vycka_Bmw

Aš žinau galbūt daugumai jis nepatinka kaip žmogus, net jei jo reputacija kritusi ar neleisim jam pasitaisyti? Pažiūrėkim koks Lukas yra ištiesų, taip buvau parašes temą ir jos turinį pašalinau vien todėl jog Luką laikau draugu.

Tai eikit ir padraugaukit lytiškai, tada tikrai visi galvos, kad jis "doras" žmogus.

Tu jo taip pat nematęs realiai, bet sprendi lyg šį kreivakojį būtų apšvietęs Viešpats.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Ir dėl tokios hujne tokias nesamoningas temas reikia kurt ? Juokdarys krc esi,,tiek te pasakysiu.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...