Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4284 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

šlykštu į tokias žiūrėti kuriom 15 metų ir ant visko dėjusios rūko :x

na taip kai merginos rūko pagrinde 13-15 tada šlykštu, bet kai mergina rūko ir jai jau 16-18 ar daugiau tai čia jau nebesvarbu 

Pritariu, pačiam 15 metų ir per šiuos visus 15 metų nelaikęs cigaretės burnoj ir daugelis netiki kad niekada nerūkęs, kaip ir baxurai taip ir panos bando primest axujėnas čia tipo krūtos labai kad rūko nors man čia jokio krūtumo, šlykštu, su alkoholiu tas pats.

taip daugelis rūko,geria tik dėl to jog axujenas primest, bet daugelis geria dėl to jog prie kompanijos arba tam jog apsvaigtu su rūkymu panašiai pagrinde aš rūkau ne dėl to jog žėkit koks aš kietas aš rūkau, o dėl to jog nuo jų apsvaigsti ir atsipalaiduoji 

SrVJvlB.png

na taip kai merginos rūko pagrinde 13-15 tada šlykštu, bet kai mergina rūko ir jai jau 16-18 ar daugiau tai čia jau nebesvarbu 

taip daugelis rūko,geria tik dėl to jog axujenas primest, bet daugelis geria dėl to jog prie kompanijos arba tam jog apsvaigtu su rūkymu panašiai pagrinde aš rūkau ne dėl to jog žėkit koks aš kietas aš rūkau, o dėl to jog nuo jų apsvaigsti ir atsipalaiduoji 

No shit, nuo tos tavo atsipalaidavimo priemonės genda plaučiai, ryškėja raukšlės, atsiranda įvariausios ligos ir taip toliau, fapint sveikiau nei rūkyt jmj..

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

eik pradėk dar extasy gert, kokso patrauk dar per nosį , kad taip nori apsvaigt -.-

Čia daugelis rašo, kad žmonės rūko dėl to, kad būtų ,,ahujėni" na gal taip yra iki kokių 16 metų, bet kai esi vyresnis man atrodo ahujėniau atrodo, kai gali pasigirti, kad nerūkai. Šiaip pats esu rūkantis, jau bene 5 metai, tai kažkaip netrukdo, kai panelė rūko, bet jei pats nerūkyčiau būtų šiek tiek šlykštu, nes kai pats nerūkai kvapas daug daugiau jaučiasi. Aišku daugelis panelių moka susitvarkyti ir tą kvapą panaikint. O šiaip nėra čia ką ir diskutuoti, ir taip aišku, kad nerūkanti panelė yra tik pliusas, bet va kita kalba kai su panele gali parūkyti ,,uždraustūjų dūmų" :) 

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Asmeniškai kai aš pats esu rūkorius jau staže tai ką galiu pasakyt.. nieko gero iš tų cigarų į dieną surūkau po pakelį (10 lt) jau geriau už tokia valiutą aš nueičiau skaniai pavalgyt, bet, bet.. O ką prieš merginas nieko blogo neturiu.. Kuom jos skiriasi nuo mūsų būtent šiuo atveju.. Na, bet ką padarysi tokie mes jau esam. 

"I quit school because they have nothing left to teach me." -Albert Einstein...

Tai jų pačių pasirinkimas, negalim smerkti jų dėl to, tik tiek, kad ir tas mažiausias "dūmas" turi įtakos augimui bei ateičiai. Žinoma, kiekvienas protingas vaikinas savo panelei galėtų drausti tai daryti bei pačiam mesti.

Pats nerūkęs, negėręs, tad kai kasdien matau bendraamžius apsirūkusius, tai jų net nesigailiu, tai jų pasirinkimas ir aš džiaugiuosi, kad to nedarau.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Tai jų pačių pasirinkimas, negalim smerkti jų dėl to, tik tiek, kad ir tas mažiausias "dūmas" turi įtakos augimui bei ateičiai. Žinoma, kiekvienas protingas vaikinas savo panelei galėtų drausti tai daryti bei pačiam mesti.

Pats nerūkęs, negėręs, tad kai kasdien matau bendraamžius apsirūkusius, tai jų net nesigailiu, tai jų pasirinkimas ir aš džiaugiuosi, kad to nedarau.

Rūkymas augimo nestabdo, čia jau konkrečiai domėjausi, bet, kad turi įtakos brendimui ir aplamai kenkia ir vienos problemos dėl to tai tikrai tiesa. Aišku yra ir pliusų, bet jie menki :) Pats noriu mesti, bet tas rūkymas vos ne kaip iš neturėjimo ką veikti, žodžiu durnystė :D

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4284 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...