Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėčiau paklausti jūsų, visgi jūs daugiau nusimanote regis šioje srityje.

Jeigu pas mane 

Processor:  Pentium® dual-core CPU E5700 @ 3.00Ghz   3.Ghz (parašyta taip )

4gb ram

64bit

O vaizduške dabartine

Nvidia GeForce GT430

o noriu pirkti 

Nvidia GeForce GTX650 ar isidėtu jisai man ar netiktų? Ar į dar kažką reikia žiūrėti?

Reikia galingesnio Procesorio - bent naujesnės kartos Intel i3, arba Intel i5 taippat reiktų tokio nelievo, kainuotų toks procesorius kurio užtektų ~500lt be PVM, aš tai naudoju - Intel Core i7-3930K 6x3.2GHz su Gigabyte nVidia GeForce GTX650 Ti Oc - 2GB Memory (Su tokia pat kaip nori pirkti tik ji galingesnė šiektiek), nors tokio i7 tikrai nereikia, kad pavilktų tą vaizdo plokštę (Kainuoja tas i7 1600lt be PVM), todėl sakau, norint, kad ją pavilktų reikia bent i5 arba gero i3.

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

Reikia galingesnio Procesorio - bent naujesnės kartos Intel i3, arba Intel i5 taippat reiktų tokio nelievo, kainuotų toks procesorius kurio užtektų ~500lt be PVM, aš tai naudoju - Intel Core i7-3930K 6x3.2GHz su Gigabyte nVidia GeForce GTX650 Ti Oc - 2GB Memory (Su tokia pat kaip nori pirkti tik ji galingesnė šiektiek), nors tokio i7 tikrai nereikia, kad pavilktų tą vaizdo plokštę (Kainuoja tas i7 1600lt be PVM), todėl sakau, norint, kad ją pavilktų reikia bent i5 arba gero i3.

Žinok tarp šito nesigaudau tu tiktai pasakyk jeigu gali kaip šitas ant jo užkibs ar dar stipresnio reikia?

INTEL® CORE I3-4160 3.6GHZ

Užtektų ir dabartinio procesoriaus manau, nu bet aišku i3 geriau būtų (tas tiktu kur buvai parases, dar reikia zet ar atitiks jungtis nes tu i3 jungtys buna 1155 arba 1550) ir pazek kiek watų turi tavo maitinimo blokas (ant jo pacio buna parasyta atidarius pc sona rekomenduociau 500w bet cj ir 400w pakaktu.

Dėkui už pagalbą :)

(redaguota)

Užtektų ir dabartinio procesoriaus manau, nu bet aišku i3 geriau būtų (tas tiktu kur buvai parases, dar reikia zet ar atitiks jungtis nes tu i3 jungtys buna 1155 arba 1550) ir pazek kiek watų turi tavo maitinimo blokas (ant jo pacio buna parasyta atidarius pc sona rekomenduociau 500w bet cj ir 400w pakaktu.

Žinok tuopačiu jeigu naujos kartos i3, tai reikia ir pagrindinės plokštės naujos, bei tas i3 turi būti su PCi Express 3.0, kitaip kompiuteris su šia vaizdo plokšte nepasileis. (Jau išbandęs, todėl taip sakau)

Redaguota , nario Flicted_Bass

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

Žinok tuopačiu jeigu naujos kartos i3, tai reikia ir pagrindinės plokštės naujos, bei tas i3 turi būti su PCi Express 3.0, kitaip kompiuteris su šia vaizdo plokšte nepasileis. (Jau išbandęs, todėl taip sakau)

Dabar taip tada gali parašyti ką man reiktu dar pasikeisti? procesoriu vaiduške ir ką dar? Nes noriu ant savo grabo žaisti tokius kaip BF4 Watch dogs, dabar velka juos bet watch dogs būna ant 20fps nėra įdomu o bf 4 ant 25fps tai nėra įdomu :/

(redaguota)

Dabar taip tada gali parašyti ką man reiktu dar pasikeisti? procesoriu vaiduške ir ką dar? Nes noriu ant savo grabo žaisti tokius kaip BF4 Watch dogs, dabar velka juos bet watch dogs būna ant 20fps nėra įdomu o bf 4 ant 25fps tai nėra įdomu :/

Na reiktų pakeisti - Procesorių į i3 su PCi Express 3.0, į savo norimą vaizdo plokštė (Imk kaip mano Gigabyte nVidia GeForce GTX650 Ti OC, kaina tik 400lt), pagrindinę plokštę (Tikslaus pavadinimo nepasakysiu, nes jų yra labai daug), tai daugiau manau nėra ko keisti, nes kitų įrenginių kaip ir nereikia keisti, na dar būčiau siūlęs imti SSD diską kuris apie 6x greitesnis, nei paprastas diskas, bet nesiūlau, nes jų kainos šiuo metu labai didelės, pats turiu paprastą HD diską 1TB ir pokolkas juo nesiskundžiu, tad tik 3 dalykai - Procesorius, vaizdo plokštė, pagrindinė plokštėir tu jau pasiruošęs "geiminimui" kol nebus dar daug daugiau reikalaujančių žaidimų. :D:mucha:

Redaguota , nario Flicted_Bass

76561198051458259.png

(redaguota)

Na reiktų pakeisti - Procesorių į i3 su PCi Express 3.0, į savo norimą vaizdo plokštė (Imk kaip mano Gigabyte nVidia GeForce GTX650 Ti OC, kaina tik 400lt), pagrindinę plokštę (Tikslaus pavadinimo nepasakysiu, nes jų yra labai daug), tai daugiau manau nėra ko keisti, nes kitų įrenginių kaip ir nereikia keisti, na dar būčiau siūlęs imti SSD diską kuris apie 6x greitesnis, nei paprastas diskas, bet nesiūlau, nes jų kainos šiuo metu labai didelės, pats turiu paprastą HD diską 1TB ir pokolkas juo nesiskundžiu, tad tik 3 dalykai - Procesorius, vaizdo plokštė, pagrindinė plokštėir tu jau pasiruošęs "geiminimui" kol nebus dar daug daugiau reikalaujančių žaidimų. :D:mucha:

Nu dabar paskutinis klausimas būtu tada kaip man rašyti jeigu ieškau procesoriaus? šitaip? intel i3 express 3.0 o vaizduške tai paprastai GeForce GTX650 Ti OC

O kaip šis jeigu čia procesorius :S

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/pagrindines_plokstes/asus_j1800ia

Jeigu prie šito pridėčiau vaizduške viskas veiktu?

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/msi_gf_gtx650_2gb_gddr5_pcie_n6502gd5oc

Redaguota , nario Puferis

Nu dabar paskutinis klausimas būtu tada kaip man rašyti jeigu ieškau procesoriaus? šitaip? intel i3 express 3.0 o vaizduške tai paprastai GeForce GTX650 Ti OC

O kaip šis jeigu čia procesorius :S

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/pagrindines_plokstes/asus_j1800ia

Jeigu prie šito pridėčiau vaizduške viskas veiktu?

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/msi_gf_gtx650_2gb_gddr5_pcie_n6502gd5oc

Procesorius neturi tos PCI-E jungties, ją turi motininė plokštė.

(redaguota)

Procesorius neturi tos PCI-E jungties, ją turi motininė plokštė.

Mhm bet kur toki procesoriu rasti? kad būtu ir atmintis Atminties tipas: GDDR 5

Nes randu tiktai su DDR 3 :/ kur yra PCI-E :(

Žodžiu jeigu esat geri žmonės numeskit link kokių man reiktu dalyku nusipirkti kad veiktu Nvidia GeForce 650 dėkui labai bus :)

(redaguota)

Mhm bet kur toki procesoriu rasti? kad būtu ir atmintis Atminties tipas: GDDR 5

Nes randu tiktai su DDR 3 :/ kur yra PCI-E :(

Žodžiu jeigu esat geri žmonės numeskit link kokių man reiktu dalyku nusipirkti kad veiktu Nvidia GeForce 650 dėkui labai bus :)

Žodžiu, GDDR5 tipas yra vaizdo plokštės atminties, tai nėra RAM, į tą pačią motininę gali įkišt tiek DDR3, tiek GDDR5 vaizdo plokštę. Jei nori tokios vaizdo plokštės reiktų atsinaujint ir procesorių kažkiek, o tam padaryt reikia naujos motininės. Štai ką turi nusipirkti tu: motininę, procesorių (o čia pigesnis). Aišku, gali grynai tiesiog tik vaizdo plokštę pirkti, tačiau gali atsirasti "bottleneck" problema: dėl per silpno CPU nebus išnaudojama pilna vaizdo plokštės galia. Taip pat, perkant motininę, turi sutapti tavo RAM tipas, jei turi DDR2 tipo RAM'us, pirkt ir RAM'us reiks tokiu atveju :)

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Žodžiu, GDDR5 tipas yra vaizdo plokštės atminties, tai nėra RAM, į tą pačią motininę gali įkišt tiek DDR3, tiek GDDR5 vaizdo plokštę. Jei nori tokios vaizdo plokštės reiktų atsinaujint ir procesorių kažkiek, o tam padaryt reikia naujos motininės. Štai ką turi nusipirkti tu: motininę, procesorių (o čia pigesnis). Aišku, gali grynai tiesiog tik vaizdo plokštę pirkti, tačiau gali atsirasti "bottleneck" problema: dėl per silpno CPU nebus išnaudojama pilna vaizdo plokštės galia. Taip pat, perkant motininę, turi sutapti tavo RAM tipas, jei turi DDR2 tipo RAM'us, pirkt ir RAM'us reiks tokiu atveju :)

O kaip suprasti kiek čia yra GHZ nes čia tai pvz nerašo :/

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/pagrindines_plokstes/asus_h81mk#

EDIT: Netaip supratau pirmai dėkui!!

O tai mano procesorius lievesnis už tą pigesni varijanta?

MANO:::

Processor:  Pentium® dual-core CPU E5700 @ 3.00Ghz

Pigesnio!

INTEL® PENTIUM® DUAL CORE G3220 3.0GHZ  Redaguota , nario Puferis
(redaguota)

O kaip suprasti kiek čia yra GHZ nes čia tai pvz nerašo :/

http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/pagrindines_plokstes/asus_h81mk#

EDIT: Netaip supratau pirmai dėkui!!

O tai mano procesorius lievesnis už tą pigesni varijanta?

MANO:::

Processor:  Pentium® dual-core CPU E5700 @ 3.00Ghz

Pigesnio!

INTEL® PENTIUM® DUAL CORE G3220 3.0GHZ 

Taip, nes tas mano siūlytas (pigesnis) yra naujesnis, taupesnis, greitesnis, turi integruotą vaizdo plokštę, tad nenaudos galingos vaizdo plokštės tuo metu, kai nežaisi.

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Taip, nes tas mano siūlytas (pigesnis) yra naujesnis, taupesnis, greitesnis, turi integruotą vaizdo plokštę, tad nenaudos galingos vaizdo plokštės tuo metu, kai nežaisi.

O dabar kaip tada sužinoti ar mano RAM tiks?

Ar reiks naujus pirkti.

Juokini labai tu cia. Ka tas tavo 6x3.2 Ghz reiskia? 

GTX650 tikrai nera reikalingas i5/i3 o ypac Haswell

Patarimas tau, keiti motinine plokste su Z87 chipsetu, tada procesoriu Intel Pentium G3258 

Anniversary Edition 

Ir gali detis paskui jau kad ir ta GTX650ti bet nenorek su 650 watch dogs/BF4 ant ultra losti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...