Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nusiramink, nereikia iskarto prie tokiu atmazu kaip 'nepisk cia man proto', seip pritariu sancio, taciau as jau maciau kaip atrodo tavo koduotas dizainas. Lukai, nepamirsk kad mes tau pakenkt norim, taciau yra visur konkurencija. Ir kaikures pastabas reikia atsizvelgt net labai. Plius, irodyk mums kad mes klystam, atsiusk kazkoki nors web url kuri esi tu kodaves. Arba koki dizaina tiesiog sukoduok ir paplatink, tada bus aisku kaip tu dirbi. Sakykime as pradejau kodavima nemokamai. Pakui po kazkiek laiko kaip zmones pamate kaip koduoju ir t.t, patobulejau kad jau galejau teikt kokybiskas paslaugas, pradejau imt pinigus. Nepamirsk cia lietuva, net ir kodavimas uz 15lt, pirkejas atsizvelge i tavo kodavima. Todel nepyk kad sakom tiesiai sviesiai, ir tiesiog stenkis tobulet :)

Į tavo nuomonę atsižvelgti galiu, bet į to lenko? Nu nee. Pats tesugeba nuo vieno VVP daryti kitus keisdamas tiktais grafiką, pakeisdamas kintamosius, redaguoti tai, kas jau sukurta. Tai ačiū, tokio patarėjo nereikia. O ryt bus trys pamokos, grįžus sukoduosiu dizainą kokį.

nu vaizdelis tai nekoks. klientų srautas didelis? neatrodo... teikiate kodavimo paslaugas, nors pačių dizainas yra tiesiog tragiškas! apie responsive irgi nieko negirdėjot. nemanau, kad laikas jums teikti paslaugas. pirmiausia išmokit dirbti..

"I think everybody in this country should learn how to program a computer because it teaches you how to think.” — Steve Jobs

nu vaizdelis tai nekoks. klientų srautas didelis? neatrodo... teikiate kodavimo paslaugas, nors pačių dizainas yra tiesiog tragiškas! apie responsive irgi nieko negirdėjot. nemanau, kad laikas jums teikti paslaugas. pirmiausia išmokit dirbti..

Tai taip išeina, kad mano teikiamos pawn paslaugos bevertės?  :song:  Ir aš nemoku dirbti?  :shok:

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

Tai taip išeina, kad mano teikiamos pawn paslaugos bevertės?  :song:  Ir aš nemoku dirbti?  :shok:

kalbu ne apie pawno. jeigu jau skelbiat kad teikiat website development paslaugas tai argi jos neturėtų būti atliekamos kokybiškai? man asmeniškai pažiūrėjus į jūsų pačių dizaino darbą net nesinori sužinot ant kiek gerai tu su pawn užsiemi. nieko nenoriu įžeist, tiesiog tokios kaip ir pastabos čia

"I think everybody in this country should learn how to program a computer because it teaches you how to think.” — Steve Jobs

kalbu ne apie pawno. jeigu jau skelbiat kad teikiat website development paslaugas tai argi jos neturėtų būti atliekamos kokybiškai? man asmeniškai pažiūrėjus į jūsų pačių dizaino darbą net nesinori sužinot ant kiek gerai tu su pawn užsiemi. nieko nenoriu įžeist, tiesiog tokios kaip ir pastabos čia

Tavo žiniai aš atlieku viskas kas tik su pawn, netgi neaprašinėjau jokių paslaugų apie visa kita. Nedomina manęs visos kitos pastabos, jas gali asmeniškai pateikti per kontaktus jiems, kadangi aprašyta čia tik apie pawn paslaugas, kurias teikiu aš, bet dėkui už pastabas, kurios manęs neliečia.

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

Vienintelis tragiškas dalykas, kuris čia yra - Tu. Jau yra žmonių tiek pas Teh'ą, tiek pas mane su Žygiu, kurie užsisakinėja paslaugas. Duodu garantiją, jog esi vienas iš tų heiterių, kurie vaikšto po forumus ir teršia temas. Bet juk aišku, čia lietuva, reikia pakenkt kitam :)

Vienintelis tragiškas dalykas, kuris čia yra - Tu. Jau yra žmonių tiek pas Teh'ą, tiek pas mane su Žygiu, kurie užsisakinėja paslaugas. Duodu garantiją, jog esi vienas iš tų heiterių, kurie vaikšto po forumus ir teršia temas. Bet juk aišku, čia lietuva, reikia pakenkt kitam :)

heiterių? garantiją? tu geriau klausyk kas tau sakoma ir tvarkykis o ne iš kart šok į akis. aš pasakiau kas nepatinka ir su tokiu pažiūriu, kad visi tave apšmeižt nori  ir kad viskas kas sakoma yra absurdas toli nenueisi. vat būtent kad čia lietuva ir kad tokie kaip tu veisias kurie nieko nesupranta bet daro.

Į tavo nuomonę atsižvelgti galiu, bet į to lenko? Nu nee. Pats tesugeba nuo vieno VVP daryti kitus keisdamas tiktais grafiką, pakeisdamas kintamosius, redaguoti tai, kas jau sukurta. Tai ačiū, tokio patarėjo nereikia. O ryt bus trys pamokos, grįžus sukoduosiu dizainą kokį.

Ačiū tau labai. :) Matęs kaip aš dirbu gyvai? Ne :) Kas matęs gali laisvai pasakytį, kad mano kiekvienas kodas rašomas nuo 0. Taip turiu pora failų kurius naudoju visada t.y mysql db connect failas bei config failas. Žinok labai įžeidei mane (sarkazmas). Labai mėgstu veikėjus kaip tu, kurie bando mane vis pasmeižt jus mane motyvuojat dirbtį AČIŪ JUMS UŽ TAI :) Hatters gonna hate. 

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4264 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...