Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

e386ce8ea92348ea3e3f2a0db582d7f9227.png

Sveiki visi, daug neišsiplėtosiu, rėšiu tiesiai - šviesiai.

-------------------------------------------------------------------------

Viską ką galiu sukurti/atlikti/pataisyti (Teho atliekami darbai, kreiptis pas manęs)

• Gamemodo klaidų taisymas (1-x LT), priklausomai kokios klaidos ir kiek jų.
  • Trumpų kodų kurimas, perrašymas, tvarkymas. (2 - 7 LT)
  • TextDraw piešimas, kodavimas, perpiešimas.(2-15 LT)
  • Unikalių sistemų kūrimas (Privaloma Jūsų įdėja) (7 - x LT)
  • Pamokos, pagalba, atsakymai į klausimus. (1-10 LT)

Ką galime jums pasiūlyti dabar? :

Nuotraukų pavyždžiai tik šeip sau, galima perpiešti jūsų pageidavimu.

Pavizdys: Sistemos Pavadinimas  (Kaina)  (Komentaras)  (Nuotraukos)  (Reikalavimai)

• Taksometro sistema (10 LT) (2 atskiri atvaizdavimai, pasirinktinai nuo jūsų. Kaina palei kilometrus, dalinama palei žmonių kiekį) (http://www.part.lt/img/de92926c0359912411ac00ab982549ea157.png)
  • Dynaminė Pickupų sistema (5 LT) (Eis kurti pačiame serveryje)  (Nėra)  (Nėra)
  • Dynaminė Text Label sistema (5 LT) (Eis kurti pačiame serveryje)  (Nėra)  (Nėra)
  • Dynaminė Map Iconų sistema (5 LT)  (Eis kurti pačiame serveryje)   (Nėra)   (Nėra)
  • Dynaminė Įėjimų/Išėjimų sistema   (10 LT)   (Galimybė užrakinti/atrakinti, daryti, kad tarkim tik adminai gali eiti ir t.t. Visa tai, kuriama pačiame serveryje ir redaguojama)   (Nėra)   (Nėra)
  • Dynaminė Pinigų Lagaminų sistema (5 LT)    (Eina sukurti belekokioje vietoje lagaminą ir nustatyti, kiek lagamine bus pinigų. Katras ras, tai ir gaus.)    (Nėra)    (Nėra)
  • Ginklų pirkimo sistema (10 LT)  (Pirkimas kas kiekvieną ginklą)  (http://www.part.lt/img/4a62abbfaff70baec54e87f0326af2d9128.png)  (Turėti savo sumappintą ginklinę, kurioje būtų išdėlioti ginklai)
  • Anti-Cheat paketas (10 LT)  (Neleistini įsėdimai į darbo transportus, masinis mašinų teleportavimas, Airbrk ir Fly hack, anti Armour, mašinos sutvarkymas, neleistini ginklai ir k.t.)   (Nėra)   (Nėra)
  • Speedometro piešimas, kodavimas (10 LT)     (http://www.part.lt/img/812712e5d2218acbabe5ca3adc276981459.png ) ( http://www.part.lt/perziura/139835ff245e48c4d7d22d57bb050e22234.png )   (Spidometras pritaikomas tik pačiame GM)

Kitų žmonių paslaugas galite pamatyti nuėję į puslapį : http://koduojam.us.lt

Galimi visi atsiskaitymo būdai.

Galimi susisiekimo būdai(Dėl visų pateiktų punktų temoje): 

Prie esamų sistemų nuotraukas užpildysiu per porą valandų.

Lauksime užsakymų.

Greita, kokybiška ir patogu !

Nedirbu antradieniais, ketvirtadieniais. Darbą atsiunčiame per 24 valandas. 

Jeigu būsiu tuo metu užimtas, darbo neapsiimsiu. (Pranešime)

Redaguota , nario Tehas

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

PASTABA: dizainu kodavimas, taciau is jusu puslapio sukoduoto dizaino kodo, ir kaip sukoduotas dizainas keista kad uzsiimineji kodavimu uz pinigus... Pirma, kam to JAVASCRIPT, kuris 'uzdraudzia' desini peles mygtuka, juk HTML kodo nukopijavimo tai neapsaugos... Antra, navigacija, turinys viskas sukoduota is IMG... Mano manymu cia nekodavimas, jaigu viskas koduota is paveiksliuku. Patarimas, pasimokyti, arba koduoti dizainus nemokamai iki tol kol ismoksi daugiau su html dirbti, tada teikt paslaugas uz pinigus

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

PASTABA: dizainu kodavimas, taciau is jusu puslapio sukoduoto dizaino kodo, ir kaip sukoduotas dizainas keista kad uzsiimineji kodavimu uz pinigus... Pirma, kam to JAVASCRIPT, kuris 'uzdraudzia' desini peles mygtuka, juk HTML kodo nukopijavimo tai neapsaugos... Antra, navigacija, turinys viskas sukoduota is IMG... Mano manymu cia nekodavimas, jaigu viskas koduota is paveiksliuku. Patarimas, pasimokyti, arba koduoti dizainus nemokamai iki tol kol ismoksi daugiau su html dirbti, tada teikt paslaugas uz pinigus

Pateikiau savo atliekamas paslaugas, dėl viso to nežinau aš ten, bet dėkui už pastebėjimą, paprotinsiu, kad paskaitytu.

Redaguota , nario Tehas

d80ad9ffe9008649b12a4086539a3942137.png

Taip koduota vien iš skubėjimo. Ateinančiomis dienomis perkoduosiu visą dizainą.

(redaguota)

Oj šitą žverį pažystu labai daug laiko, jau labai daug pažystu užsisakiau kelias paslaugas, ėjo pirmas. O po kelių dienų pinigus atidaviau. Nu pasitiki žmonėmis, o gal tik ir manimi. Turbūt drąsiai gali eiti pirmas.

Bet manau jis sutiktu su tokiu pasiulymu

(Nupiešia(sukuoduoja)) patestinat, nuperkat duoda kodą. Manau taip geriausiai ir pirkėjo ir pardavėjo atžvilgiu.

Sekmės :taika:  

Redaguota , nario PaskaV

:) 

Nepyk, bet tikejaus kazko geresnio nei boostamp dizaino... Sakykime, as vertinu koduotojus pagal ju paciu dizaina, ir kodavima. Na bet vis geriau nei senas,  :)

Pasirinkau bootstrap vien dėl, jog yra patogu jį koreguoti. Be to, čia kiekvieno skonio reikalas yra. Man asmeniškai labai patinka bootstrap galimybės.

(redaguota)

Kad net ne tavo koduotas yra :o Paplatinta template pasiemei ir viskas. Heh. 

Dėl teho sėkmės, dėl HTML kodavimo nepatarčiau čia užsakinetį, jeigu norite kokybiškų HTML/CSS kodavimo paslaugų kreipkitės pas kitus, o dėl skriptinimo paslaugų tai čia! :)

Are you fucking kidding me? Niekas ir nesako, kad koduotas mano. Prisitaikai pagal save ir viskas.O dėl kodavimo, nematei nė vieno mano HTML koduoto dizaino, todėl nepisk čia man proto.

Redaguota , nario Lukas*

Are you fucking kidding me? Niekas ir nesako, kad koduotas mano. Prisitaikai pagal save ir viskas.O dėl kodavimo, nematei nė vieno mano HTML koduoto dizaino, todėl nepisk čia man proto.

Nusiramink, nereikia iskarto prie tokiu atmazu kaip 'nepisk cia man proto', seip pritariu sancio, taciau as jau maciau kaip atrodo tavo koduotas dizainas. Lukai, nepamirsk kad mes tau pakenkt norim, taciau yra visur konkurencija. Ir kaikures pastabas reikia atsizvelgt net labai. Plius, irodyk mums kad mes klystam, atsiusk kazkoki nors web url kuri esi tu kodaves. Arba koki dizaina tiesiog sukoduok ir paplatink, tada bus aisku kaip tu dirbi. Sakykime as pradejau kodavima nemokamai. Pakui po kazkiek laiko kaip zmones pamate kaip koduoju ir t.t, patobulejau kad jau galejau teikt kokybiskas paslaugas, pradejau imt pinigus. Nepamirsk cia lietuva, net ir kodavimas uz 15lt, pirkejas atsizvelge i tavo kodavima. Todel nepyk kad sakom tiesiai sviesiai, ir tiesiog stenkis tobulet :)

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...