Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tu čia tas vienintelis manau, kuris nieko nesupranta apie telus. Jei neturi pinigu Iphonui, tai neaiškink, kokie gaidžiai jie yra :)

Jo kainos niekuo beveik nepasikeitė, pirkau Iphone 5S, kurio kaina buvo 3,3 K iš iDream ( Tiksliai nebepamenu pav ). Laukiau eilėj gal kokią 1h, nes buvo dar tik atidarymas. Ir tikrai manau pirkinys vertas šių pinigų. O apie samsungus irgi taspats, pirkau S3 už 2,2K, tai ir dabar S5 2,2K.

Supranti, man net nereikia nieko aiskint, kai visos specifikacijos yra nurodytos. O suprasti apie telus daug nereikia, zinok. Skaiciu palyginimas specifikacijose nera sunkus dalykas. Nesuprantu prie ko cia tavo tas "neturi pinigu". Nemanau, kad tau turetu rupeti kiek kas turi pinigu, cia yra asmeninis reikalas. Pagal tavo mastysena, tai kiekvienas zmogus kritikuoja del to, kad neturi pinigu isigyjimui? O kodel kainos nepasikeite? Turbut Apple gamintojai pagailejo pirkejus, ar ne? O jei rimtai, nepasikeite kaina, nes nieko ir nepasikeite naujame iPhone 6 nuo iPhone 5. O jei ir kas pasikeite tai nezymiai. Ir apskritai nesuprantu, kam tu rasei tas kainas? Nemanau, kad zmones megsta tuos, kurie giriasi. :)

Redaguota , nario xOzer.

Supranti, man net nereikia nieko aiskint, kai visos specifikacijos yra nurodytos. O suprasti apie telus daug nereikia, zinok. Skaiciu palyginimas specifikacijose nera sunkus dalykas. Nesuprantu prie ko cia tavo tas "neturi pinigu". Nemanau, kad tau turetu rupeti kiek kas turi pinigu, cia yra asmeninis reikalas. Pagal tavo mastysena, tai kiekvienas zmogus kritikuoja del to, kad neturi pinigu isigyjimui? O kodel kainos nepasikeite? Turbut Apple gamintojai pagailejo pirkejus, ar ne? O jei rimtai, nepasikeite kaina, nes nieko ir nepasikeite naujame iPhone 6 nuo iPhone 5. O jei ir kas pasikeite tai nezymiai. Ir apskritai nesuprantu, kam tu rasei tas kainas? Nemanau, kad zmones megsta tuos, kurie giriasi. :)

Ar aš giruosi? Tiesiog aiškinai, kad kainos pasikeitė, o jos nė velnio nepasikeitė, aš tai tiesiog paneigiau. Man ir nerūpi kas kiek turi pinigų, tik manau, kad tave pavydas krečia, bandai pats save apgauti. NEPABANDĘS NESUŽINOSI, prisimink tai visam gyvenime. :)

Ar aš giruosi? Tiesiog aiškinai, kad kainos pasikeitė, o jos nė velnio nepasikeitė, aš tai tiesiog paneigiau. Man ir nerūpi kas kiek turi pinigų, tik manau, kad tave pavydas krečia, bandai pats save apgauti. NEPABANDĘS NESUŽINOSI, prisimink tai visam gyvenime. :)

Bent jau as maciau iPhone 5'o kaina apie 2,3k Lt. O cia 3,2k Lt. Del pavydo, tai as galeciau pavydet (geraja prasme) tiems, kurie turi daug pinigu, o ne iPhone'us. O bandyti ten nera ko, nebent iOS operacine sistema, o viskas kita, mano manymu, neverta tu pinigu (~3k Lt). Uz telefona sumoki 1k Lt, o uz likusius 2,2k Lt uz iOS.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4297 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...