Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi ilgai galvojau, buvo daug nesėkmių, daug nervų ir visokio kitokio šlamšto, tai nusprendžiau, jog reikia man susirasti kelis patikimus, išmanančius savo darbą žmones. Na visas veiksmas sukasi apie www.SATG.LT projektą, nes kaip ir žadėjau, jog jis dar bus tai ir nemelavau, jį prikelsiu tikrai. Na manau visiškai jums neįdomios šitos tuščios kalbos, todėl iškart eikime prie reikalo. Aš ieškosiu kelių žmonių, t.y. Grafikos inžinieriaus, architekto bei žmogaus, kuris dirba prie svetainių ir išmano daugiau už mane IP.Board turinio valdymo sistemą. Žinoma galbūt praverstų į PAWN koduotojas, tai turėtų būti žinomas žmogus ir turėtų turėti pavyzdžių, BET šį dalyką sugebančio žmogaus tikrai stipriai kažkaip neieškosiu, nes tą sugebu ir pats, tačiau žinoma būna kai ir nebūna laiko ar galbūt retkarčiais pritrūksta žinių. Taigi supratote, jog projekte nesėdėsiu rankų sudėjęs ir nieko neveiksiu, o finansuosiu viską bei dirbsiu prie kodo. Na dabar daugelis "erelių" rašys į komentarus, kad nori, jog dirbtų betką už dyką. Na šiaip piniginę atversiu patikimiems žmonėms kai bus parodyta ką jie sugeba ir kai įsitvirtins projekte bei žinosiu, kad galima pasitikėti. Taigi susidomėję rašykite į komentarus/skype/asmeninę žinutę. Skype: pixarasz

Visokie "heiteriai xujeiteriai" nepageidaujami. Esi toks ? Nyk iš temos.

Redaguota , nario Matas S.

.

Šaunu ,kad yra va tokių žmonių kurie rimtai nusiteikę ,nori pasiekti savo tikslą įdeda pastangas ir pnš . Bet ar pagalvojot ar tai kas nors įvertins ? Sutinku mano dabartinis komentaras gali praskabėti žiauriai ar nekultiringai ,tačiau ar jums reikia to ? Manau jau geriau nedaryti jokio sa-mp projekto . O užsiimti kokia nors kita veikla su kompiuteriu arba pradėti lankyti koki nors būrelį . Kadangi sa-mp neišlaikys tavęs ateityje ,taip galbūt aš čia jau apie labai tolima dalyką kalbu ,bet juk logiškai pagalvojus jau greit 18 ,o planų ateičiai neturiu . Tai ,kad manau pradėk užsiimti kokia nors naudingesne veiklą ,nors ir tuo pačiu programavimų.(čia tik mano patarimas)

r5m9ZRJ.png

Šaunu ,kad yra va tokių žmonių kurie rimtai nusiteikę ,nori pasiekti savo tikslą įdeda pastangas ir pnš . Bet ar pagalvojot ar tai kas nors įvertins ? Sutinku mano dabartinis komentaras gali praskabėti žiauriai ar nekultiringai ,tačiau ar jums reikia to ? Manau jau geriau nedaryti jokio sa-mp projekto . O užsiimti kokia nors kita veikla su kompiuteriu arba pradėti lankyti koki nors būrelį . Kadangi sa-mp neišlaikys tavęs ateityje ,taip galbūt aš čia jau apie labai tolima dalyką kalbu ,bet juk logiškai pagalvojus jau greit 18 ,o planų ateičiai neturiu . Tai ,kad manau pradėk užsiimti kokia nors naudingesne veiklą ,nors ir tuo pačiu programavimų.(čia tik mano patarimas)

Na galbūt iš dalies sutinku, bet tu pažvelk į tai ir gerąja prasme. Tarkim turi modifikaciją pasidarai viską ką tau reikia pagal poreikius ir galbūt, kad žaidėjams patiktų, tu paleidi serverį, ateina žmonių, stengiesi, kad jie liktų pas tave ir su laiku jų daugėja ir žiūrai mokėjimai.lt balanse yra šaibų, kad jau iš jų net ir pragyvent gali. Tai yra tas dalykas ko galbūt daugelis siekia. Aišku galbūt šiek tiek perdedu ir tiek šaibų nebus, tačiau nors dėl trupučio stengtis verta. Be to kūrdamas šį savo projektą stengiuosi ugdyti valią ir pasitikėjimą savimi, kad aš tiesiog galiu ir padarysiu kažką įdomaus.

Didžiausios tau SĖKMĖS! Taip pogi patikimas, Rimtuoliai imkit kol dar ieško -.-

Dėkoju.

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...