Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, pažiūrėjas į Nuko naujausiąjį map darbą nusprendžiau ir aš kažką panašaus padaryti. Dariau kelias dienas ( Su pertraukom). Šį kartą į objektų skaičių dėmėsio nekreipiau. Dariau, tol kol darbas atrodė gražiai. Parašykite komentaruose, kas patiko, kas nepatiko. Ačiū. 

https://www.youtube.com/watch?v=rUaOKm3Szos&feature=youtu.be

Objektų skaičius: 303

Jeigu išeina žiūrėkit ant HD

Redaguota , nario Artaas.

1dccaa3ef8e579082b060de53b2b5396353.gif

(redaguota)

Man labiau patiko darbo vidus, o išorė ne itin. Iš išorės pastatas atrodo labai aukštas, o ir jam trūksta daugiau detalių, kad ir dar vienos TEKSTŪROS, kuri paįvairintų išvaizdą. Darbas man asmeniškai nėra labai gražus, bet prastas jis taip pat tikrai nėra.

P.S Labai smagu būti ir pačiam paminėtam, nes ne iš visų to galima sulaukti panašiose situacijose. 

P.P.S Pataisyk temos pavadinimą.

LS Pranbangūs apartamentai

Redaguota , nario Nuko`

Man labiau patiko darbo vidus, o išorė ne itin. Iš išorės pastatas atrodo labai aukštas, o ir jam trūksta daugiau detalių, kad ir dar vienos TEKSTŪROS, kuri paįvairintų išvaizdą. Darbas man asmeniškai nėra labai gražus, bet prastas jis taip pat tikrai nėra.

P.S Labai smagu būti ir pačiam paminėtam, nes ne iš visų to galima sulaukti panašiose situacijose. 

P.P.S Pataisyk temos pavadinimą.

Ačiū. 

osum tiesiog :)

Sienos kardono storumo. Po baseinu kaip buvai paneres buvo baslys islindes. Na ideja kopijuota bet nieko tokio normlaus darbas.

Pagal mano įdėja tokios ir tūrėjo būti, baslis sutvarkytas ir dėl įdėjos, tai tik iš Nuko tą pavesinukę panaudojau ir viskas. :)

Nors žinau, kad galiu surasti, vistiek paklausiu, langų ID'as ? 

19325

Gražu Artai. 0:29 į kašę bandei įdėti :? :D

Ačiū, pabandžiau, bet neišėjo :D

darbas neblogas, bet nemazai ir nelogisku vietu kurios tiesiog negali buti nepastebetos.

Ačiū, pavizdžių gali pasakyt? Nes tavo " Nemažai nelogiškų vietų" nieko nesako.

achujitelnaja :o

Ačiū. :D

kas blogiausia, kad įdėja kopijuota... Pačiam mappe nieko prabangaus nesimato pilkos sienos ir t.t. Nelabai patiko.

Na taip taip. Dar turi maperio medalį ir nesugebi atskirti kreminės spalvos, nuo pilkos :DDDDDDDD Apgailėtinas.

Pagal mano įdėja tokios ir tūrėjo būti, baslis sutvarkytas ir dėl įdėjos, tai tik iš Nuko tą pavesinukę panaudojau ir viskas. :)

19325

Ačiū, pabandžiau, bet neišėjo :D

Ačiū, pavizdžių gali pasakyt? Nes tavo " Nemažai nelogiškų vietų" nieko nesako.

Ačiū. :D

Na taip taip. Dar turi maperio medalį ir nesugebi atskirti kreminės spalvos, nuo pilkos :DDDDDDDD Apgailėtinas.

Apgailėtinas tik tu. *Myliu SuperGames.lt* man ta spalva keraminė ar pilka. Nesugebėjai pakeist interjere "KERAMINĖS" tekstūros. O čia tipo maperio medalis maišo tau ? Sumapinsi 15 darbų ir tu turėsi.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Apgailėtinas tik tu. *Myliu SuperGames.lt* man ta spalva keraminė ar pilka. Nesugebėjai pakeist interjere "KERAMINĖS" tekstūros. O čia tipo maperio medalis maišo tau ? Sumapinsi 15 darbų ir tu turėsi.

nei spalvų neskiri, nei skaityt nemoki. :D Man ta textura tiko prie interjėro todėl ir palikau ir tu čia manęs nemokysi, kaip mapinti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...