Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šis automobilis smart roadsterį nėra pritaikytas žiemoms ,teks susidurti su begale problemom ,bet tai yra geriau negu tavo fortwo ir jei turi lėšų ir nebijai žiemos pirk drąsiai :)

o kokiom problemom? žinau tik šias:

1. Būtinai Prasilenkiant su fūra reikia pristabdyt, nes šią mašinytę nupus.

2. Žiemą nepavažiuosi ( manau taip )

3. Brezentinis stogas kondensuojasi, tai reiškia, kad bus vandens.

P.S bet kiek žinau, variklis ir kitas š puikiai atlaiko. Merso variklis, buvau nuvažiavęs apžiūrėt, traukia kaip reikalas :)

O dieve, kai nepernešu šitų skarbonkių. Nusipirk kokia audine, bmw, atrodysi bent rimčiau, ir prieš draugus pasirodysi. Kad ir negali vairuot

pas tave smegenys skarbonkės dydžio... man dar nėra 18 metų, todėl ir negaliu vairuot tų tavo BMW ar AUDI. ką galiu, tai: Microcar, Aixam, Smart visus modelius.

Roadsteris eina 180, ko man tikrai užtenka :) Aii, perpratau tave... tu galvoji, kad geriau važinėt su busiku ar vaikščiot? Aš važiuočiau nors ir su maskvičiu, kad man nors tik leistų. Kaip manai, kas atrodys rimtesnis, tas kuris važiuoja su busiku į mokyklą, ar tas, kuris vairuoja sportine mašiną? a? :)

pas tave smegenys skarbonkės dydžio... man dar nėra 18 metų, todėl ir negaliu vairuot tų tavo BMW ar AUDI. ką galiu, tai: Microcar, Aixam, Smart visus modelius.

Roadsteris eina 180, ko man tikrai užtenka :) Aii, perpratau tave... tu galvoji, kad geriau važinėt su busiku ar vaikščiot? Aš važiuočiau nors ir su maskvičiu, kad man nors tik leistų. Kaip manai, kas atrodys rimtesnis, tas kuris važiuoja su busiku į mokyklą, ar tas, kuris vairuoja sportine mašiną? a? :)

Jau geriau sėdžiu autobuse , nei primetu rimtu kentu su ta nesąmone..

Am, taigi prezentinis stogas nepraleidžia vandens net per pati bausiausi liuti, žiema taip pat galima su ja važinėtis. Viskas čia čiki piki ant tos mašinos, tik jeigu pinigų negailą tada pirk, siūlau pirkti ne iš lietuvos, o iš kitur. Ir taip patogu ją vairtuoti, na čia gal mano nuomonę, kadangi aš esu ją vairavęs, tai tiek. :)

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Sveiki, prieš 3 mėn nuaipirkau fortwo, su kuria galiu vairuoti nuo 16m, bet man ji pasirodė nelinksma, dabar galvoju apie smart roadsterį, ar verta? Pinigai-ne problema, tai... kiek girdėjau, su juo žiemą nepavažiuosi?

Bet gi dėl dviejų metų pavažinėjimo, pirkt mašina už tokias kainas, tai nemanau kad apsimoka.. Nu nebent žadi važinėt su ją ir n-18, bet mažai šansų, kad su šūdų važinėt norėtum, kai normalia mašina galima bus turėt..

Bet gi dėl dviejų metų pavažinėjimo, pirkt mašina už tokias kainas, tai nemanau kad apsimoka.. Nu nebent žadi važinėt su ją ir n-18, bet mažai šansų, kad su šūdų važinėt norėtum, kai normalia mašina galima bus turėt..

Patikėk, jeigu dabar pasiūlytu šitą mašiną, tai tikrai pasiimčiau ir važinėčiau, iki tol kol pramokčiau visiškai gerai vairuoti, ir įvertinti situacijas. :) Kaip n-18 tikrai dar puikus varijantas. :)

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

juk sakiau, kad man pinigai yra neproblema, ne apie kainą kalbam, dabar yra kalbama apie mašiną, apie jos minusus ir pliusus :)

Patikėk, jeigu dabar pasiūlytu šitą mašiną, tai tikrai pasiimčiau ir važinėčiau, iki tol kol pramokčiau visiškai gerai vairuoti, ir įvertinti situacijas. :) Kaip n-18 tikrai dar puikus varijantas. :)

Na, bet keik girdėjau, kad susidaro kondensatas brezentinio stogo, todėl gali stogas palikti drėgnas.

Man atrodo labai klysti tu gali vairuot nuo 16m išsilaikes B1 kategoriją tik variklio darbinis tūris didesnis kaip 50 cm³. Nepakrautos transporto priemonės masė turi būti ne didesnė kaip 550 kg.   O šitą atitinka tik aixam. Pats labai domėjausi tuo, bet paskaičiavau nelabai apsimoka.  Nes teisės b1 apie 950lt o po 2metų laikysiesi B kategoriją ir vėl apie 1k lt.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...