Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pristatymas nėra įpatingas buvo galima ir labiau idėt pastangų, o pats filmavimo montažas - paskutinis šlamštas, vientik dėl to jog nemačiau nieko tokio dėl ko mane pamotyvuotų ait į šį serverį, pamačiau "jau mums du metai" kažko tikėjausi gero, bet... Pamačiau viską tą patį ką eiliniuose serveriuose kurių yra begalė. Nėr žodžių, bent tas pristatymas būtų kuo patraukianti, o čia nieko tik kelios svarios vietos sumapintos.

Gali priimt labai kritiškai, man neįdomu, tik duodu patarimą nekurkit to pačio šūdo jau tiek laiko, nežinau šito serverio kas jame tokio naujoviško, ir va būtent nežinau ir manęs netraukia eiti čia, tai kitą kartą tegunie tas pristatymas būna įvairęsnis, ir daug geresnis. :)

Atsiprašome už kokybę.

Vien dėl to neičiau.

1. Visas video yra per lėtas, nepritaikytas pagal dainą

2. Visi serverio TD (textdraw'ai) yra nereikalingai ir tikrai netinka kuriant pristatomajį filmuką.

Štai kaip turėtų atrodyti serverio pristatymas, kad kviestų užeiti:

Pristatymas nėra įpatingas buvo galima ir labiau idėt pastangų, o pats filmavimo montažas - paskutinis šlamštas, vientik dėl to jog nemačiau nieko tokio dėl ko mane pamotyvuotų ait į šį serverį, pamačiau "jau mums du metai" kažko tikėjausi gero, bet... Pamačiau viską tą patį ką eiliniuose serveriuose kurių yra begalė. Nėr žodžių, bent tas pristatymas būtų kuo patraukianti, o čia nieko tik kelios svarios vietos sumapintos.

Gali priimt labai kritiškai, man neįdomu, tik duodu patarimą nekurkit to pačio šūdo jau tiek laiko, nežinau šito serverio kas jame tokio naujoviško, ir va būtent nežinau ir manęs netraukia eiti čia, tai kitą kartą tegunie tas pristatymas būna įvairęsnis, ir daug geresnis. :)

Visada gali užeiti ir pamatyti kas tame projektu yra gero, o ko blogo, o tavo kritika priimsiu ir pasitaisysime.

Vien dėl to neičiau.

1. Visas video yra per lėtas, nepritaikytas pagal dainą

2. Visi serverio TD (textdraw'ai) yra nereikalingai ir tikrai netinka kuriant pristatomajį filmuką.

Štai kaip turėtų atrodyti serverio pristatymas, kad kviestų užeiti:

Tu kaip visad esi myžalinis. Savo projekto prašyčiau čia nekišt, nes niekam neįdomu, o pats video pristatyme nemanau ar reikia kišti daug visko ta prasme apie efektus kalbu.

LOADING...

(redaguota)

Visada gali užeiti ir pamatyti kas tame projektu yra gero, o ko blogo, o tavo kritika priimsiu ir pasitaisysime.

Tu kaip visad esi myžalinis. Savo projekto prašyčiau čia nekišt, nes niekam neįdomu, o pats video pristatyme nemanau ar reikia kišti daug visko ta prasme apie efektus kalbu.

Kokios emocijos, to projekto senai nebėra, jis tau davė pavyzdžius. Bet kaip tu nemokantis bendrauti su žmonėm, pritaikai prie serverio minusą. Kaip ir šio projekto įkurimas yra nieko vertas, nebent map darbai sužavėtu eilinį žaidėją kuris neturi vizijos ateiti čia. Per 2metus, niekad šio pavadinimo negirdėjau čia taspats kaip Peugeot istorijos mums jau 72metai, girdėjai apie tokį projektą tiek laiko? NE :D. Labai nelogiškai ir pavadinimas skamba. Ką tas SIMG reiškia? SIMS gal dar padarykit?  :funny:  :funny:

Švaistai laiką čia sedėdamas, negu kituose projekto nuveikti kažką gero o į pliusą. Vos apsilanko 50 per 200reklamų, ar nusimato geras projektas? Galiu drąsiai teikti jog ne. Aš per vieną temos sukurimą pasiekėm 50. O čia, per tiek reklamų. Su šiuo projektu susigadinai labai daug reputacijos. O dar ir pasakau nevertą eit į kitus projektus ir reklamintis. Kaip geras žmogus  pasakė - Daug reklamos, neapgalvoti ėjimai = Šudas užteptas ant šudo, skanaus.

Redaguota , nario PaskaV

:) 

Žinai ką aš tau pasakysiu? Mano projektas buvo 100 kartų geresnis už SIMG (San Fierro ir Miestelių Gyvenimas). Esu vienas iš tų žmonių, kurie padėjo šiam projektui atsirasti (web atžvilgiu), kitaip sakant, esu (Kaledu_Senelis, Black_Snow arba Kirpejas_Zohanas), ir tu gali man čia pist rpotą kiek nori, bet esu iš tų žmonių, kurie tikrai žino, kas čia per serveris. Visu prima,t ai yra SALG'o editas, nors ir sunkiai atskiriamas. Antra, įkūrėjai yra Irenijus ir Edvinas, o po to atsirado visi kiti. Ir tarp kitko, eit šė š neapsimoka dėl vienos priežasties - nėra ką serveryje veikti. Visiškai jokios veiklos.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...