Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai papasokosiu apie šitą projekta. Jo dar nėra registroto bet jis bus.

Kodėl aš apie ji taip užšinorėjau pasakyt tiesą? - Nes vaikai dažniausiai labai išskelia kelia projekta.. ,,Unikalios sistemos" ir panašiais dalykais.

Ši kartą įkliuvo man Adomas. Kitaip čia žinomas Snaiperis

Šitas vaikas bėga per projektus kaip šuo per nežinau ką noriu perspėti busimus šito projekto žaidejus jeigu tokiu bus ir skripterius kurie ieško projektu. Kad neitu į tokius šudus. Eis tik tie mažučiai kurie skriptint nemoka nes rimti projekta susiras ir taip aišku. 

Jo profili rasit vlrg busenas ant sienos. Jis buvo ten to projekto savininkas. Jo nickas Admin_Ghost

Kitaip žinomas 14metis vaikas ryžas. Nepyk bet tave paviešinsiu kad žmones neitu į šita šūdą.

Plačiau apie modifikaciją[Po šito paplatinimo gali keistis pavadinimas bet viskas taspats turėtumet suprasti iš vaikiškos savininko kalbos. Arbą pakviete pašnekėti pamatysite kaip jis atsisakys]:

dc2e20a024bec70f557d54c170b213c7370.PNG4f695ba2a5963f4807117b166a5dea26247.PNG

61b0c5551c9d504733955c570cfe4354543.PNG

Smagu griauti projekto reputacija kurio dar net nėra? Ir be to iš tavo kalbos nesupratau viso to pagrindinės minties ką būtent norėjai pasakyti... jei žmogus norės sukurti savo projektą tai jis jį ir sukurs vadovaudamasis tik sveiku protu, todėl nebūk toks tikras, kad jis jo nesukurs ir negriauk vaikų svajonių.

2014-03-28 - 2015-02-24

(redaguota)

Smagu griauti projekto reputacija kurio dar net nėra? Ir be to iš tavo kalbos nesupratau viso to pagrindinės minties ką būtent norėjai pasakyti... jei žmogus norės sukurti savo projektą tai jis jį ir sukurs vadovaudamasis tik sveiku protu, todėl nebūk toks tikras, kad jis jo nesukurs ir negriauk vaikų svajonių.

Yra viena. Nachūj kurt išvis dar paskui čia floodint forume kaip. Simg floodiną taip ir čia floodintu tai kad.. Griausiu. Griausiu. Supranti supraščiau editintu tai būtų kitaip. O čia lietuviną ir dar kažka sako.

Redaguota , nario Mochitoo

Yra viena. Nachūj kurt išvis dar paskui čia floodint forume kaip. Simg floodiną taip ir čia floodintu tai kad.. Griausiu. Griausiu. Supranti supraščiau editintu tai būtų kitaip. O čia lietuviną ir dar kažka sako.

Tau trukdo, kad žmogus bandys sukūrti serverį? O gal akis griaužią kitų pranešimai? Kame bėdos?

2014-03-28 - 2015-02-24

Zmogus norejo kazko pasiekti. O tu ji sureiksminai o mes gi visi mokames is savu ir svetimu klaidu :/

Nepirmas projektas šito kento.

Malonu, 'protuk', aš Marius. :) Kažkaip nevykusiai 'perspėjai', nes argumentų iš vis nematau.

Malonu, 'protuk', aš Marius. :) Kažkaip nevykusiai 'perspėjai', nes argumentų iš vis nematau.

Argumentu nematai? jie tau prieš akys.

VISŲ PIRMA TAI NACHŪJ TU ČIA NEFREEPOSTINK. ANTRĄ UŽAUK NES STOBALIAI Į TA ŠŪDSERVERI PER STARTĄ BĖKSI. 3 LAUK IŠ TEMOS. NES IŠ -REP NEIŠLIPSI.

1. Aš nefreepostinu.
  2. Skirtingai nei tu aš esu pakankamai suaugęs, ir šiuo metu manęs SA:MP serveriai nedomina, kadangi nematau prasmės juose žaisti, kuomet yra mokslo metai bei daugiau laiko reikią skirti mokslams, o ne žaidimamas (bet tavo bendraminčiams tai nė motais).
  3. Tokie grasinimai manęs nei kiek nepaveikia, kadangi man reputacija jokios įtakos nedaro, taip, kad nusiramink ir eik toliau daryti tai ką sugebi geriausiai - griauti tai kas dar nepastatyta.

2014-03-28 - 2015-02-24

1. Aš nefreepostinu.
  2. Skirtingai nei tu aš esu pakankamai suaugęs, ir šiuo metu manęs SA:MP serveriai nedomina, kadangi nematau prasmės juose žaisti, kuomet yra mokslo metai bei daugiau laiko reikią skirti mokslams, o ne žaidimamas (bet tavo bendraminčiams tai nė motais).
  3. Tokie grasinimai manęs nei kiek nepaveikia, kadangi man reputacija jokios įtakos nedaro, taip, kad nusiramink ir eik toliau daryti tai ką sugebi geriausiai - griauti tai kas dar nepastatyta.

Skirtingai nei tu aš esu pakankamai suaugęs, ir šiuo metu manęs SA:MP serveriai nedomina | Tai ką tu čia išvis daraj? xdd

Nu jo.. Naglai čia sakyčiau.. Kurt kažkur temą viešint kažką, įžeidinėt dar. Dar raudonom raidėm rašo.. Geriau galėjai nieko nedaryt ir netiršyt čia spalvų. Ne visi moka bendraut ar tau bus 20 ar 25 ar 15 metų, o kur dar rašinėtis. Nes visokių daunų atsiranda kur tik ieško kur prisikabint. Be to daug projektų kuriasi nematau prasmės smerkti būtent šitą.

Nu jo.. Naglai čia sakyčiau.. Kurt kažkur temą viešint kažką, įžeidinėt dar. Dar raudonom raidėm rašo.. Geriau galėjai nieko nedaryt ir netiršyt čia spalvų. Ne visi moka bendraut ar tau bus 20 ar 25 ar 15 metų, o kur dar rašinėtis. Nes visokių daunų atsiranda kur tik ieško kur prisikabint. Be to daug projektų kuriasi nematau prasmės smerkti būtent šitą.

Žinai, tiesiog galbūt pavadinimas patiko :D

2014-03-28 - 2015-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...