Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, Šiaip nebuvo ką veikt tai sugalvojau papasakoti kai aš radau šį forumą.

2008 Metai Pradėjau kurti mapus, tad reikėdavo pamokų išmokti geriau, tai Internete rašiau: CS Map Pamokos apžiųrėjau visus ir radau šį forumą (Labusai.com seniau buvo) .

CS Mapping skiltyje buvo gerų Map mokytojų tokių kaip: G00D-3ntE^R, Luxasz, edwyx. edwyx dar yra kiti jau nebesilanko čia. Taigi kaip minėjau mokinausi čia mappingo, paskui užsiregistravau, kad galėčiau kurti Temas klausimus, kaip padaryti tą, kaip padaryti aną, taip ir pasilikau čia, aš jau čia 3m būnu ir man nenusibosta.

Papasakokit kaip jūs radote ši foruma.

P.S Aš čia jau 3m :D

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

*Myliu SuperGames.lt* kelintais metais as cia uzsireginau,bet tezinau kad is pradziu man google metydavo yspejima kad sitam saite dar su lb senu dizainu buvo virusu tai neidavau vien del sitos priezasties,poto kazkaip nesusilaikiau,galvojau *Myliu SuperGames.lt* ant tu virusu,lb daug buvo maciau info apie cs tai ir uzsireginau pazet kas cia gero,na nuo tada i'm here.

uzsiregistravimo istorija:

Parasiau per google kazkoki zodeli, ir nuvede cia :), kazko norejau paklausti reikejo uzsireginti, ispradziu mane Suviliojo medaliai Rawr:]* ;D, tai kazko paklausiau, padejo ispradzio Gerbiamas Admin, ir tais laikais mano numyletinis Marine^, dar pamenu Vadilla ji labai megau :), Pamenu net avatara pirma, buvo Tigriukas baltas :) Toks dailutis :), siaip netaip isidejau ji , susipazinau su kitais, dievinau si Web :)), Klausinedavau kas tas +REP kaip ji gaut, t.t (Durnu klausimu), Pamenu Imiau pavyzdy is Vadilla, jis man atligdavo Parasus viska kai kuriuos turiu net iki siol :), pamenu , buvo mane pramine, ,,Tiger Lover" Tigru myletojas Lietuviskai :), nes visus darbus sakydavaus su Tigru ;). Tai stai tokia mano istorija :)

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Atsimenu, budavo cia tik cs forumas atrodo ir dar Admin nickas buvo [AIM] Dominus ar koks ten.. Tai ten buvau uzsiregines , mazokai dalyvavau diskusijose, bet daznai sededavau jame. Poto kazkas atsitiko ir nebeveike tinklapis kuri laika, tai karts nuo karto pabandydavau labusai.com suvest ir paziuret ar jau veikia. Tai vat, suvedziau viena kart 2008, ziuriu veika, tapo zaidimu forumu ir vel uzsireginau, nes seni acc buvo istrinti. Tai vat tinklapyje uzsiregines buvau pries 2008, gal 2007 ar net 2006 ( bet nepamenu ar jis jau buvo )

narysv2pc3.gif

Aš dar esu daug seniau, prisimenu kai daug kas rašė, buvo vien CS forumas, dar buvo [AIM] klanas. Raudonas dizainas. Senasis nick Tomuzzz. Buvau toks pat flooderis ir spameris dėl medalių :D poto prasidėjo nesąmonės ir palikau. Dabar kažkaip iš seniau turėjau TalRashos skype, kažko klausiau jo ir pamačiau užrašą: (kažkas pradžioj buvo)... ir nepamirskite uzeiti www.labusai.com. Ir tada išmėginau užeiti ir man pradėjo patikti. Todėl esu čia.

Ace aka Marine^, Gary 'Roach' Sanderson, Roach, DLG, Defector since 2008.

Aš dabar žiūru į savo senus postus ir negaliu patikėti, kad taip keikiausi :D

P.S Dar seniau nežinodavau kaip per Pagrindinis nueit iki CS forumo, tad Google.lt rašydavau "Labusai CS Map Pamokos" ir iškarta išmesdavo CS Foruma :D

Jo čia tai geras prikolas :D

Pirmiausiai lankydavausi godlike.lt ir prasidėjo visokios kalbos apie labusai.com, nuėjes pabūvau biški ir būvau metęs diskusijas nes nebuvo laiko, dabar atsiradus daugiau laiko grįžtau vėl.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...